לכל חברי הפורום!

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תהנו...

שבת שלום ומבורך.

אכן, קרואטיה שווה. גם ניו זילנד משהו כזה. בעז``ה כשתבוא אישתי, נצא לאיזה טריפ במקומות האלה. בקרוב בימינו אמן.

kiss 18

New member
ניראה לך?? מחכה לאחד...../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

אז קבלי את קרואטיה

כפי שאני צילמתי לפני 3 שנים. יש שם אגם ענק, בערך כמו גודלה של כל תל אביב, אם לא יותר, שנקרא "אגם פליטביצ'ה". זה המקום הכי מדהים בעולם. צילמתי שם מאות תמונות ואני גאה בהן. תהני.

kiss 18

New member
יאוו../images/Emo12.gif זה חלומי!! מדהייים כ"כ.... אפשר רק

לשבת ולהתמוגג.... ניראה קסום!! כמו שאמרתי מחכה לאחד...
היה לי מאגר של תמונות כאלו במחשב עשיתי חיפוש מיקודם רציתי להעלות לך כמה ולא מצאתי... אם אמצא משהו מעניין אני יעלה לך... אחחחחחח איזה מדהיים זה!! שבוע טוב!

kiss 18

New member
../images/Emo178.gif מתוך האלפים שיש במחשב...

היה קשה למצוא רק תמונה אחת להעלות שלא יהיה שירשור כבד מידי... אז הינה לך תמונה "אגם הטורקיז" אומרים שתמונה שווה אלף מילים... אז כל מילה נוספת מיותרת!

אז זה מה שעושה לך את זה?

אגם טורקיז? אז הנה לך, אגם טורקיז בסלובניה. תצפית מטירת בלד על האי מרגרט. כמובן שאני צילמתי

kiss 18

New member
יש דברים אחרים שעושים לי את זה...../images/Emo8.gif

אחלה צלמת אגב... איזה תמונה שבא לך יש לי .... מוזמנת לבחור... רק שיבוא הבעל שהכל יהיה מושלם

צר לי להפריע לפנטזיות שלך,

אבל תקשיבי למי שכבר ניסתה על גופה, ליבה ונפשה - אין דבר כזה שהבעל מגיע והכל נהיה מושלם. תדאגי להרגיש טוב עם מה שיש, ותקווי שגם אם הוא לא יהיה מושלם - יהיה לשניכם טוב כ"כ, שהחסרונות שלו לא יהרסו לך את זה. לילה טוב.

kiss 18

New member
תודה שהפרעת לי לפנטזיות.. ../images/Emo8.gif

אולי עוד אנחנו ניהיה סמל השלמות אודיע לך...??
קשה לך לבחור תמונה, אה??

לא קשה לי בכלל...

יש לי מאגר מטורף של תמונות, וכולם צולמו על ידי. רוצה לשחק? יאללה, תבחרי נושא - ואני שמה לך תמונה אישית. אגב, אפשר לפתוח כאן בתחרות צילומים. לבחור נושא ולהתחיל להשתעשע.

kiss 18

New member
תקשיבי חמדה...../images/Emo8.gif

עכשיו אני קצת עייפה בכדי לחפש תמונות... שומרת את התענוג לשחק איתך למחר, טוב? אותו כנ"ל לגבי המאגר..(בלי שמץ של גאווה, כמובן...) לילה טוב

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifכנסי...

אחח התעייפתי...
חיפשתי לך תמונה של ונציה, שבאיטליה...היתה לי בחירה קשה! לפני כמה שנים הכנתי עבודה במסגרת הביה"ס על איטליה (בהיצטיינות אגב
) כך שיש לי חומר רב על איטליה... אומרים שבעוד כמה שנים ונציה שוקעת!! כל מי שמכיר אותי יודע שאני ושקיעות, וזריחות חברים טובים! אז את רוצה להפיל אותי מהכיסא שימי לי אחת... מבחינתי זה מראה מושלם!
ואם זה מול הים זה בכלל...
... ואם זה עם כוס שפמניה זה בכלל וייאיוייאיייוה...
ואם זה עם בן זוג אז ...
אז אם יש לך שימי נא לי...

למעלה