לכל חברי הפורום!

kiss 18

New member
לכל חברי הפורום!

בזמן האחרון פותחים הודעות על כמה צרות שיש, דכאונות, יאוש וכו..
אז מצאתי ברכה יפה של עידוד
, כדאי לקרוא אותה ולחשוב תמיד חיובי, באתי לעודד ויצאתי מעודדת (יעזור או לא יעזר ניסיתי!
) לחשוב חיובי, זה למנות את הפרחים בגינה, ולא את העלים הנושרים. למנות את רגעי החסד, הפוקדים אותך ולא את רגעי הצער והדאגה בלילה, למנות את הכוכבים בשמיים ולא את הצללים סביבך. וביום למנות חיוכים בפנים, ולא את הדמעות בעיניים בכל בוקר של יום הולדת, למנות את הגיל במספר החברים שרכשת ולא במספר השנים שצברת לחשוב חיובי באופן כללי זה לראות את חצי הכוס המלאה ולא את חצי הכוס הריקה. ולא להיזכר בימים הטובים. לחשוב כמה טוב עכשיו, ולא את הרע בכל דבר טוב. לדעת למצוא את הטוב בכל רע הבחירה בידך מבורכת אפשר כך ואפשר אחרת...

מה אתם לא מרגישים את זה?

כבר לא נחמד כאן האוירה של דיכאון ויאוש, מה זה צריך להיות? למה זה לא כך בפורומים אחרים שאני מכירה? צריך להחליף את השם של הקומונה לקומנת מיואשים משידוכים.

kiss 18

New member
יש לך רעיונות איך נוכל לסייע אחד לשני?../images/Emo9.gif

עם המצב רוח?

kiss 18

New member
תמונה חמודה שקיבלתי במייל...../images/Emo13.gif

מי אמר שהשמיים לא מחייכים אלינו?? אני לא מצה שעכשיו תרצו בתופים ובמחולות, אבל אם העלתי חיןך על פניכם
, מספיק לי...

ממש יפה...

אהבתי... ולהציע? אולי לא לשפוך פה את כל הצרות... לא אמרתי לא להתייעץ אבל עד גבול מסויים, פה זה לא כותל בכל אופן. א גיטע שאבעס אוו אסאך הצלוחע בחיים בכלל ובשידוכים בפרט.

kiss 18

New member
../images/Emo9.gif... שאלתי אם יש לך (לכם) רעיונות איך נוכל

לשפר אחד לשני את המצב רוח... חוץ מזה שלא יכתבו פה את צרותיהם... אפשר מידי פעם להתבכיין, אבל כמו שאמרת עד גבול מסויים!

יש לי משהו מעניין...

נכניס פאדיחות בפגישות... או בדיחות... כל מיני, כשאהיה על מחשב ואמצא משהו יפה אכניס.

kiss 18

New member
היה כאן פעם שירשור על פאדיחות בפגישות... אם

יש לך פאדיחות חדשות (לא שאני מאחלת לך או משהו...
) אז תכניסי... אותו כנ"ל, אם אמצא אכניס... סבבות??

מצטרף להנל.

בואו נכניס אוירה רעננה קצת. פתחו דיונים שלא עוסקים ביאוש אלא בנושא עצמו. כמו שהתכוון המשורר כשפתח את הפורום.

חבריה תתעודדו.

אנחנו ילדיו של הקב``ה ובתור מאמינים אנחנו יודעים שכל מאן דעביד רחמנא לטב עביד, אז ביחד ננסה לחשוב אם ח``ו היה קורה משהו לא נעים עם חיי נישואינו כמה מצער זה היה??? אז לא סתמ אנחנו עוד רווקים ונודה להקב``ה על כך, ונתפלל לקב``ה שיזרז לנו את מזלנו.

העיקר להיות בשמחה

במילא יש מישהו מלמעלה שמכוון ולא נוכל להלחם איתו אז נסמוך עליו ונהנה מיצירתו כי בכח זאת כל מה דעביד רחמנא לטב עביד ולעתיד נראה שהכל היה טוב ונברך ברוך הטוב והמטיב ..אז בואו נשתדל להאמין וכבר מעכשיו נברך בשמחה ונודה לו על כל דבר ודבר ובשמחה...

kiss 18

New member
שבת שלום לכל חברי הפורום...../images/Emo140.gif

תיראו קצת תמונות מקוראטיה... פשוט להתמוגג על כל תמונה
... "מה רבו מעשיך ה'.."
שבת שלום!

למעלה