לכל חבריי

maya100

New member
נועה, שולחת לך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מאמינה שחשוב לשתף, להשתתף ולחשוב. לצערי, אני מרגישה שהחיים היומיומיים והשגרה לא תמיד מאפשרים לנו לעשות זאת ושהשיחות עם מכרים/ חברים/ משפחה לא תמיד נכנסות לעומק הדברים. אני מצאתי כאן מקום שמאפשר לי לבטא את מחשבותי, לחוות ולהיחשף למחשבות אחרים וללמוד המון, פשוט המון. אני ממש נהנית להיות חלק מהפורום הזה, באמת, וכאשר כתבת את ההודעה לפני מס' ימים ובמהלך השרשור סיפרת ושיתפת אותנו בחוויות כואבות מאין כמותן הרגשתי גאווה על כך שבטחת בנו ונתת לנו להכיל את כאבייך ודמעותייך. אני מקווה שתבחרי להישאר איתנו ולהמשיך לשתף ולהיעזר בנו. אני חושבת שאת נמצאת בסיטואציה בה עזרה היא צורך ולא מותרות ואני שוב מציעה לך את כתפי, את עזרתי ואת אהבתי

נועה יקרה ../images/Emo24.gif

אני מבקשת להתנצל אם מה שכתבתי העליב אותך או פגע בך. לא התיחסתי בשום אופן לפרסום התמונה של בתך המקסימה, אלא רק באופן כללי לנושא של פרסום דברים אישיים באינטרנט, ומה עלול לקרות כשזה מתנגש עם המציאות. מה שכתבת לעיל, מה שהתנסית בו, מראה שקורים דברים מדהימים במפגש הזה, וגם דברים מאד מפחידים. תראי, (והנה משהו אישי): ברור לי שמאחורי מסך הלכאורה אנונימיות שכולנו מסתתרים מאחוריו (עם כינויים, בלי תמונה בכרטיס האישי) מאד נוח להחשף, אולי יותר מאשר במפגש פנים אל פנים, ולהיות בטוחים שאף אחד לא ידע מי אנחנו. למרות מסך האנונימיות הזה, כל המשתתפים בפורום הזה נוכחים בחיים שלי באופן יום יומי, אפילו, למשל, בשיחות עם בעלי. מה שקוסם לי באופן אישי זו בדיוק העובדה שהסיכוי שלי להפגש עם מישהו מהפורום, מישהו שמכיר את הישות האינטרנטית שלי לפני שהוא מכיר אותי, הוא יחסית קטן. ככל שאני חושבת על זה יותר, די מפחיד אותי אפילו לדמיין סוג כזה של מפגש. לא מפני שאני לא כותבת כאן דברים אמיתיים, אלא להפך - מפני שאני כותבת וקוראת כאן את הדברים הכי אמיתיים (לדוגמה - ההודעה שלך). ואם אפגוש מישהו? איך בדיוק זה קורה? זה כאילו להתחיל מהאמצע, לא? עוד לפני שאת מציבה את ההגנות הרגילות, את עומדת חשופה לגמרי, כי מי שעומד מולך יודע עליך את הדברים הכי טריויאליים (שהם גם הכי יום יומיים). מי כמוך יודע. בקיצור, אלה הפחדים שלי, עכשיו את מכירה אותם, ומכאן באה ההודעה הקודמת שלי. אני מאד אשמח אם תשארי פה ותמשיכי לכתוב ולקרוא.

limori

New member
הי נעה של ים

הדיון שהיה כאן הוא לא בהכרח בקשר לתמונה של ים. דיברנהו בעיקר על חשיפת פרטים לגבי הילדים שלנו וכו.. אין בו שום דבר אישי כלפייך אלה כלפי כולנו וגם כלפי שאני חושפת את שמות ילדי וכו... קראתי את ההודעה שלך וכולן כתבו את כל מה שרציתי אז אני רק שולחת לך חיבוק ומזכירה לך לחשוב טוב טוב על מה שכתבה לך נעה גל להודעתך הראשונה. תדאגי לעצמך!! בהצלחה , וסופ"ש מהנה בחברת הילדים לימור

למעלה