לכל חברות הפורום

lunarbat

New member
אין לי מילים.... ../images/Emo97.gif ../images/Emo5.gif

כל נסיון לגלות כלפיכן איזושהי גישה חיובית נתקלת בסירוב. זה רק מראה עד כמה אתן מקובעות דעה ולא מוכנות לקבל יד מושטת. הציניות שלכן תביא לעוד מסיבות פיג´מה שבהן תיבבו על מר גורלכן, איך שהגברים אינם מבינים אתכן ולא מוכנים לזוז מדעותיהם הקדומות. האם לנצח תשהו בתהום נשיה מחשבתית? מה איתכן?תתעוררו העולם השתנה מאז ימי הביניים! אתן פשוט מסרבות לקיים דיאלוג פתוח ובונה. בושה לאנושות שבנות כמותכן מנופפות בחזיות שרופות ונשארות במרירותן שנים,עד אשר רגע ההתגלות והפקחון מגיע אבל אז כבר מאוחר ואתן מגלות את עצמכן עריריות ללא שום תקווה שרק המוות הוא גואלכן. כמה חבל איך נפלו גיבורות!!!

אביא

New member
המקום היחיד בו אני מנופף בחזיות

הוא כאשר אני תולה כביסה. חביבי אתה ק-צ-ת מגזים. גם אם הסגנון של חלק מבאי/ות הפורום לא מקובל עליך והדעות גם כן לא נראות לך הצעתי לך לפורום קיטורים או פתח פורופ לגברים מוכים. אני מוכן להצטרף.

Boojie

New member
חלילה לי מלשרוף חזיות!!!

מה, יש לך מושג כמה הן עלו לי??? השתגעת? לשרוף את החזיות היפות והמושקעות שלי? חוץ מזה, סוד קטן: פחמים בוערים הרבה יותר טוב, ולא משאירים ריח של גומי שרוף על הבשר הצלוי. ובאמת, חבר´ה, מה בנוגע לאיזה קמפיין פמיניסטי קטן להוזלת מחירי החזיות? מה זה המחירים המפלצתיים האלה, מה?

ממליצה להיות שטוחה כמוני...

קניתי את הראשונה בגיל 28 ומאז יכולה ברוב הימים להסתפק באלו של דלתא בחמישים שקל...

ספיר ק

New member
מן חזיות כאלה

דמויות גופיה קצרצרה ללא סגירה... אני ממש מפונקת בחזיות. לא מוכנה עם ברזלים, לא מוכנה עם תפר בצד, לא אוהבת תחרות.

Boojie

New member
עם כל ההערכה לעצה שלך,

נראה לי שאני אשאיר את החזה שלי בגודל הנוכחי שלו. נקשרתי אליו, את יודעת...

מירה ח.

New member
הלוואי עלי...

אני לא יכולה לשרוף את שלי (עם ברזלים!!!), כי חסרה לי משאית לשאת את המשא...

K ולא A !!! למה הוא עושה לי את זה??

עד שמצאתי לי כינוי לגועליות שלי והוא מחליף לי את האותיות? בנות, תעזרו לי! מה שכן, אני רעה-רעה-רעה וכל גבר שמתץקרב אלי ישר חש זאת על בשרו.אני גם בהמה מתלהמת ומחרחרת ואיך לא שמתי לב לזה קודם לכן??? הוי, גברים אוהבים ומסמפטים, גורו לכם ונוסו לכם מני, כי רשעית אני עד מאד! בו!!! למה לכם שיפורי תקשורת עם נשים עלובות ושרופות חזיות כמוני? חנה, את לא מתביישת לגלות את המידות? מה לך מתלהמת בבהמיותך אשה נלוזה! פוכסה!

את כלכך צודקת ../images/Emo10.gif בגלל זה אחד מת

והשני עומד עכשיו במטבח ומכין ארוחת צהריים. וואי לי וואי לי, מה יהיה???

sista

New member
בוג´י, אפשר לגנוב לך את התגובה? ../images/Emo32.gif

כל כך מצאה חן בעיני הפסקה שבה הגדרת את הפמיניזם, שהעתקתי אותה ושמרתי אותה אצלי בתיקיה. את מרשה לי להשתמש בה בהמשך (לצרכי הסברה פמניניסטית כמובן)?

sista

New member
עטלף הירח היקר...

אולי גברים ונשים כן שווים. כי גם אני חושבת שגבר שיפגין אגרסיביות ותקיפות וגם גבר שיהיה מפלצת מתנשאת וולגרית ישניא את עצמו עלי, על נשים אחרות ואולי גם על גברים אחרים, אפילו! יש עוד סוג שלא ישניא את עצמו עלי אלא רק יעורר תרעומת קלה. הגבר מהסוג שיחליט לי מה להיות ואיך להיות, מה הגיוני ומה מתקבל על הדעת, איזה אגרסיביות ותקיפות שלי מקובלות עליו ואיזה לא, מה מוגזם ומה לא, כל זאת מרום עמדתו הנישאה כשייך למין הגברי. מבזק חדשות, עטלף הירח: מותר לי, גם בתור אישה, להגדיר את עצמי ולברוא את עצמי בכל צלם שארצה בו, להחזיק בעמדות וברצונות משלי, מבלי שמישהו יקבע לי מה ראוי מבחינתו ומה לא. באהבה, מפלצת מתנשאת וולגרית ואף לוחמנית.

למעלה