לכל חברות הפורום

Boojie

New member
גברים שתומכים בפמיניזם?

עד כמה שהבנתי את גישתו של האדון לנושא, נראה לי שההגדרה המקצועית תהיה "כרותי שופכה".

ניתאי77

New member
צודקות לחלוטין! ../images/Emo7.gif

shame on us ,נקבות שכמותינו (אגב, boojie, מבריק ה"כרותי שופכה"!!! בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה, אבל זה בהחלט מבריק!)

אביא

New member
ידעתי בני ידעתי רציתי פשוט למשוך

ממך תגובה מהסוג שבגללם זורקים יצורים כמונו מפורום זה. אגב מאוד מביך האוראנוס הזה. כבעל נסיון איך נפטרים מזה?

ציפי ג

New member
אולי תלך אחריו לכל מקום ותפגיז

אותו בהודעות הערצה? כך גמל אותי יוסאריאן מהערצתו. חשדתי הערב ביובל שהוא אוראנוס, אבל א. הוא לא מעריץ אותך זה שנים. ב. זה לא סוג ההומור שלו. וחוץ מזה שיובל ממש לא מתענין איך חותכים חסה. אז בילוי נעים.

בוג´י, מה קרה לך? זו באמת את?

איזו סובלנות ומתינות, אני ממש מעריצה! אבל תיקון חשוב, אנחנו, או לפחות אני, כן-כן-כן שרירה, שעירה, תוקפנית, מרביצה לגברים, מתלהמת, וולגרית ומגרבצת כל הזמן. ובערבים, אני יושבת בחן ליד בעלי וסורגת לו סוודר תוך שאני צופה במשחקי בייסבול ומגרעפסת. רק חסר לו שיחליף ערוץ - חוטף סטירה. ועיקר שכחתי, אני גם פמיניסטית...

lunarbat

New member
אין לי מנוס .... ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

מתגובותיכן מתחזקת דעתי על תיסכולכן כי רב הוא. אחת מכן(אורין קיי)אף התגאתה בגועליותה בפרהסיה. חבל שדעותיכן כה קיצוניות! כל הגברים הם בנים לנשים ובדרך כלל חזקות(ברוחן)והם מעריצים אותן. לא הייתי רוצה שילדי יוולדו לגועל כמו אורין איי. בוודאי שהייתי בורח מ"נשים" כמותה כמו מאש וכנ"ל כל חברי הזכרים. אדגיש ואומר שאין אני מכליל את כולכן יש בכן טובות ורעות ומכל הסוגים. צר לי על עצבותכן ואני לא מתיימר להיות פסיכולוג כמו שאחת מכן טרחה לציין,אך זה מה שעולה מהודעותיכן. באמת רציתי להתדיין איתכן על דברים מהותיים ולהתייעץ איתכן על דרכים לשיפור התקשורת בין שתי המינים. נסו לגלות רוח חיובית ולא להתנהג כבהמות מתלהמות. באהבה וסימפטיה LUNARBAT

טל קר

New member
אודה לך אם גם אתה תנסה לגלות

רוח חיובית ולא להתנהג כבהמה מתלהמת. בסימפטיה טל

למעלה