לכל התומכים

לכל התומכים

מעתה, נוכל גם אנחנו, הזוגות, להגיב ולהשתתף בפורום, אז אנחנו רוצים לפתוח בהמון תודה לכל התומכים! מדי פעם יהודית ואני ניכנס לפורום ונענה על שאלות באם יהיו... אנחנו כבר מתנצלים בראש באם לא נוכל לענות על כל השאלות ובזמן המתאים, אבל אנחנו נעשה את המקסימום. סופ"ש נעים ושבת שלום (למחר) יהודית ומיקי

בר2י

New member
מיקי ויהודית! איזה יופי שנכנסתם

אתם חמודיםםם המון המון בהצלחה בתוכניתת ויש לי שאלה- איזה זוג נראה לכם שינצח..? בינתיים מההתרשמות הראשונית

לבר2י

הי בר (או ברבי), אז קודם כל, תודה רבה על האיחולים!! כיף לקרוא את התמיכה ואת כל דעות הגולשים בפורום. בעניין שאלתך, אז לא אוכל לענות לך בכנות, הרי שהתכנית כבר צולמה ואנו יודעים מי הגיע ולאיזה מיקום... אז אנחנו רק נגיד לך שכל הזוגות מקסימים!! למרות שבטלוויזיה זה קצת אחרת, כולם נחמדים וכולם חברים... רק שעכשיו, יחד אתכם, בבית, אנחנו מגלים כל פרק משהו חדש על המתמודדים... מי יגיע לסוף? מי ינצח?... בכל שבת נדע יותר (-: ד"ש, יהודית ומיקי

יונת13

New member
יהודית ומיקי../images/Emo27.gif

וואי אתם מזה זוג מנצח אני מתה עליכם הלווי ותזכו בדירה שיהיה לכם

ליהודית ומקי

אני יגיד את האמת...אתם הזוג הכי פחות מועדף עלי..כי העפתם את הזוג הכי מועדף עלי..תחרות לא תחרות תהיו בני אדם. לא הייתם חייבים לברוח יכולתם להגיע עם קרן ואורן ביחד..

Jason2

New member
אוי נו באמת

כל אחד היה עושה את זה. מה הקשר "תהיו בני אדם"? תחרות זו תחרות ואף אחד לא רוצה להגיע אחרון גם אם הוא האדם הכי מקסים בעולם. יש מטרה לאנשים שהחליטו להתחרות והמטרה היא הדירה, אם יהיו גם חברים אז סבבה אבל זו לא המטרה.

תקשיבי...

אם היית במקומם מה את היית עושה?? חוץ מזה יש הרבה סיכויים שעם מיקי לא היה עוזר לאורן עם הפירמידה, הוא היה נתקע שם עוד הרבה זמן, כי הוא בכלל לא היה בכיוון! שניהם עזרו אחד לשני, ומיקי ויהודית יצאו ראשונים אז הם הלכו! עם שניהם היו מגיעים ביחד מה אז היו עושים?? את היית עושה בדיוק אותוט דבר!

הי קושקושית המקשקשת 1

no hard filings, זה מאוד לגיטימי לאהוד זוג אחד ואחר לא, וזה מובן מאוד. בכל אופן, just for the record, אני מסכים איתך שישנם ערכים שאפילו תחרות לא צריכה לבטל ולרמוס, עם זאת, בנסיבות שהתקיימו באותו פרק באמת שלא הייתה כל ברירה אחרת. גם אנחנו מאוד אהבנו את קרן ואורן, ועדיין אוהבים. בפרק עצמו לא הראו את הכול (בשל קוצר בזמן וריבוי משתתפים) ולכן זה באמת נראה רע, גם אנחנו מאוד התאכזבנו מאיך שזה נראה, שכן הפרק עצמו לא היה בדיוק כך, למרות שהרעיון שהמשכנו הלאה לקראת נקודת הסיום היה נכון ואמיתי. מה שהיה זה שאחרי שקיבלנו את הקוד הבא (לכשסיימנו את המשימה) קרן ואורן בדיוק התכוננו לקראת המשימה ב"רוב רוי", וכששמענו שזו משימת סיום, אז צעקנו לקרן ואורן שזו משימת סיום ואף אמרנו להם שיש להגיע לגן הלאומי ציפורי (שם הייתה נקודת הסיום), ואז באמת שרצנו ועשינו זאת מהר עד כמה שיכולנו. בכל אופן, אנחנו רוצים להישאר בתחרות. אין זה משנה מה הראו ומה לא הראו, אני יכול להבין אכזבה כאשר מדובר בזוג מועדף עליך שמודח. לבי איתך. יהודית ומיקי

בר2י

New member
קוראים לי מיכל ותודה רבה על התשובה

והשאלה שלי הייתה מי לדעתכם ינצח ויזכה בדירה.. הגמר לא היה עדיין נכון?

למיכל

צודקת. הגמר עדיין לא היה, אך אין לנו זוג ממש מועדף, אנחנו חושבים שכמעט כולם הם זוגות חזקים ועם סיכויים גדולים לזכות ולהגיע לגמר. שיהיה סופ"ש נעים מיכל.

בר2י

New member
תודה רבה! סוף שבוע נעים גם לכם

אתם ממש חמודים וכל הכבוד שנכנסתם לפה..

למיקי ויהודית

הלוואי הלוואי שתנצחו, וגם אם לא אני יצביע בעדכם בהחזרה (אבל נקווה שלא נצתרך) ואתם הזוג הכי מקסים בתוכנית, המון המון בהצלחה!!!

למעלה