שיוצקים לפי מידת הברך שלך שם זה 1,000$ לרגל. הוא מכיר את כל הדגמים ולא קנה בגלל המלצה שלי. הניתוח היה קטן אורטוסקופיה לניקוי המיניסקוס והרצועה הקרועים שמנעו מהברך להתיישר (נעילה)
אורטוסקופיה זה באמת לא כזה נורא (כבר היו לי 3 אז אני יודע....) הסיפור הקשה זה הניתוח של השיחזור של ה-ACL זה כבר כואב הרבה יותר והשיקום ממש מתיש...זאת אחת הסיבות העיקריות שאני לא רץ לעשות אחד כזה בברך ימין... הקודם בברך שמאל הספיק לי .... (ד"א,אם אתה עוד לא שם,רפואת ספורט באיכילוב מומלצת מאוד!!!וד"ש לד"ר ארבל...) אני אישית רוכב עם ה-CTI וגם בהם הגבלתי את אפשרות היישור של הברך.
"השנה הוזמנת למדבר יותר מפעם אחת ובחרת לא לבוא" צריך להגיש לך בקשה בשלושה העתקים כדי לרכב שם? או בכל מקום אחר? כאילו שאני חייב לכם משהו קצת מתנשא לא? אין לי שום עניין איתך אתה אחלה גבר, און מקבל את מה שמגיע לו.
שכמוך. תפסיק להתנהג כמו בתולה זקנה וממורמרת ולבלבל את הביצים על בעלות על המדבר, על התנשאות והזמנות ב-3 העתקים. אתה לא חושב שאתה קצת מוציא את הדחקות מפרופורציה ?
כלומר , מצידי , תקראו לזה גם GP , אבל למה? אם זה לא אנדורו , כי אם אין ROUTE SHEET , ולא רוכבים לפי דקה מדויקת למרחק , אז זה לא אנדורו. האופנועים יכולים להיות אופנואי אנדורו....אבל המירוץ הוא לא , אז מה הקטע של לקרוא לו במה שהוא לא? אני בטוח שזה לא יוריד מהערך שלו אם תקראו לו היר סקרמבל , או שם מקביל בעברית....
זה לא אינדורו, זה כן אינדורו ממש האקדמיה לסמנטיקה נהיה פה. לא יודע כשאני רוכב במרוץ זה מרגיש ונראה לי כמו אינדורו , יכול להיות שזה אינדורו? יאללה עברתי לסיילנט מוד, להתראות במרוץ...
אם כי קרוס-טסט יהייה לפעמים במסלול מוטוקרוס אמיתי (מוטוקרוס, להבדיל מסופרקרוס, דהיינו בלי דבלים, וופס וכאלו, אלא על בסיס טבעי) ולפעמים סתם מסלול מסומן סרטים בתוואי טבעי כזה או אחר עם קפיצה וחצי...