לכל הפיות והנסיכות

AmitR1

New member
לכל הפיות והנסיכות

לקחתי לתשומת ליבי, באתי לומר שלום, אני כאן, לא נעלמתי - עסוק. hug לכל אחת מכן, סתם, בשהיל ההרגשה הטובה. ע

magy

New member
מהצהרים לא זזנו

לא נשמנו... מחכים לשובך......... לא לזוז!!!!!!!!!

AmitR1

New member
אהבתי את הציניות מגי

באמת שלא התכוונתי... קשה איתכן, באים ונעלמים - יש טענות, קופצים לומר היי אבל, אי-אפשר לדעת, כשזה מתחיל לאט - ממשיך בהתרגשות, מתחיל מהר נגמר בפיצוץ.... ועכשו, לילה טוב ע

magy

New member
נו...

כעת יושבים בשקט.......ומחכים לפיצוץ..
למי יש טענות? למי? כל אחד מגיע כש - בא לו... מתחשק לו, מזדמן לו אף אחד לא לוחץ.

AmitR1

New member
ואני דווקא

הלכתי על ההתרגשות שאחרי השקט ולא על הפיצוץ של אחרי המהירות............

magy

New member
כל השלבים לא רעים.....

אפילו טובים.......לך על זה...... והנה הסבר לכל הצעירים שמחפשים מבוגרות...... פער הגילים..........בכתבה הבאה.

AmitR1

New member
את באה?

אני לא צעיר שמחפש מבוגרות, אני מאמין שגם לגיל ולבשלות יתרונות משלהם בכל התחומים................וגם חסרונות ע

magy

New member
לאן לבוא?

תן להתלבש קודם. להתאפר רגע.......................

AmitR1

New member
לכאן ועכשו

למה להתלבש? למה להתאפר? כש"צעירים" (או צעירים ברוחם, כמונו) לא צריך מסיכות כמו שאת , ומי שלא טוב לו, הפסיד ע

../images/Emo24.gif

שלום היא מילה גדולה עושה טוב לאומר ולשומע והלוואי שהשלום יבוא אלינו

אשאל בעדינות רבה ../images/Emo9.gif

למה אתה כל כך עסוק? האם עומל לפרנסתך שעות רבות , כי השכר המשולם לך נמוך כמו למלצרים או אולי יש ביקוש לעמלך ולכן מבלה אתה שעות במקום עבודתך בכל מקרה מאחלת לך תענוג של עבודה ,העבודה היא בשבילנו עיסוק מבורך אך צריך לזכור כי גם את החיים הפרטיים לעודד אחרת שתפרוש לפנסיה השעמום יתפוס מקום בלבך במקום האהבה

AmitR1

New member
תשובה לפולניה

ובכן, יקירתי, אני איש היי-טק, לקחתי השנה פסק זמן כדי ללמוד באוניברסיטה דברים שתמיד רציתי (ולא בנושאים הקרובים לעיסוקי) ואם תבדקי, עכשו בחינות סמסטר.... פשוט, בגילנו צריך לעבוד קצת יותר קשה כדי ללמוד ואני מתייחס ללימודים שלי כעבודה, כמי שלא הלך לאוניברסיטה יותר מ-20 שנה אני יכול לומר שזה אחרת, בעיקר כשלומדים דברים שמתעניינים בהם... ע

magy

New member
ווווווווואלה.

שתף גם אותנו בנושא הלימודים שלך ותוכנו. הא?

את אוהבת את הלימודים ?

אני מצאתי שלא אוהבת את הלימודיה הממוסדים מעדיפה ספר ללמוד ךבד בקצב שלי גככה למדתי המון דברים ברפואה אלטרנטיבית

הבה למדתי עליך משהו מקסים

ואגב אני ממש לא פולניה , הצחקת אותי משהו נוצרתי משילוב של מזרח ומערב , ישראלית לחלוטין שתגלה אותי מעט תופתע כמה רגישה ועדינה אני אבל השאלה שלי יצרה תקשורת והמון הצלחה במבחנים , בגלאים שלנו ללימודיםפ יש טעם אחר בדיון שנכחתי בעבר , אמר בחור שייצג את פארק המדע של כפר ורדים כי בדור שלנו נצטרך ללמוד מספר מקצועות כי הטכנולוגיה משתנה מהר הנה תראה כמה מקצועות אני עברתי כלובשת מדים (הייתי בקבע) : אני התחלתי את דרכי כאלקטרונאית , עברתי לניהול ספריה טכנית ולבסוף עסקתי בתעשיה וניהול כאשת תפ"י וניהול פרויקטים אז עניין אותי יותר התחום של מערכות מידע וסיימתי את הקריירה שלי בחקר מערכת דיווח וכתיבת אפיון למערכת חדשה .ואז פרשתי לגמלאות כיום העיסוק שלי הוא יותר באומנות שהזנחתי שנים בכתיבה של שירה וספורת שנובעת מתוכי . וזה עושה לי טוב .

למעלה