דרגו את ארבעת הדיסקים לפי הססדר שהכי נהנתם לשמוע... Dream theater - images & words steve vai - passion and warfare symphony x - twilight at the olympus megadeth - rust in peace
אז אני יענה... מה אכפת לי. 1. Wish you where here- pink floyd 2. Ten- Pearl jam 3. Concerto for electric guitar- malmstten 4. Immortal- Battle in the north וואי... איזה רשימה מוזרה זאת יצאה... ויש עוד ממש ממש המון...
מכוון שבהתחלה הוא אמר גם להגיב על הרשימה שלו אז אני יגיב על אחרים: שניים שכבר אמרו: ג´ימי הנדריקס the offspring-ixnay ob the hombre green day- nimrod foo fighters- the colour and the shape
JIMI HENDRIX כל הדיסקים שלו...תחשיבו אותם כאחד הגיטרה מנסרת את הלילה של פורטיסחרוף METALLICA- AND JUSTICE FOR ALL KING CRIMSON- IN THE COURT OF CRIMSON KING ואם כבר מדברים על דיסקים :SPANISH +S.AMERICAN- MUSIC FOR 2 GUITARS
אני אוהב מה שנשמע טוב, לא אכפת לי אם הרמה היא ז*ן... טוב, אז ככה: GN´R - Appetite For Destruction היהודים - מציאות נפרדת B.B. KING - לא זוכר ת´שם של הדיסק, לא דיסק שלי...
Nirvana הכל Pearl Jam הכל Alice In Chains Dirt ג´ימי הנדריקס הכל פורקיופיין טרי הדלתות לד זפלין קצת Pink Floyd הכל גרייטפול דד ויש עוד המון שאני אוהב פשוט זה מה שעולה לי לראש
Dream Theater - Scenes From A Memory Iron Maiden - Fear Of The Dark Queensryche - Operation: Mindcrime Shadow Gallery - Carved In Stone Britney Spea...ahh fuck it