לכל הפורום...

תמוZינה

New member
צודקת..!

לא מבינה את יובל... עד עכשיו בכלל לא ידעתי שיש לו בעיה עם דתיים ... קיבלתי את השיר חייל של 100 שערים בצחוק... ובכלל לא הסטה... ועכשיו שאני מסתכלת על המילים... ועל מה שאמרת שהוא צעק ברוק עצמאות... נשמע לי לא טוב... אני איתך-יובל לא צריך להשתמש בכוח שלו כדאי לשכנע צעירים שהדת זה משהו לא טוב...אבל עדין אוהבת את שייגעצ... רק מורידה מערכו של יובל בקטע הזה...

ROXIRAP

New member
זה ארוך מאוד..חח

גם אני כמו הרוב מכאן לא אוהבת כמה דברים בדתיים אבל זה לא כי הם דתיים ממש לא אני אוהבת את כל האנשים עם הם אנשים טובים.. אבל יש הרבה דברים מטומטמים כמו יש לי חברה דתיה..שבגלל שאמרו לה שבהלכה(אין לי מושג אך כותבים את זה)..שאסור בגילה (16) להיות עם חבר היא נפרדה מהבן אדם שהיא אוהבת יותר מאת החיים שלה..זה כל כך טיפשי ואני לא מתארת לעצמי בכלל אך אנשים מאמינים לכל זה.. ועוד דבר זאת המדינה "שלכם" אז למה לעזזאל הרבה דתיים לא הולכים לצבא? אני לא מכלילה את כולם אבל רובם יושבים מגרבצים בבית.. לזרוק את הילד שלך רק כי מישהו כתב בספר מסויים שאסור לו להיות מה שהוא? לא יודעת אם הם מודעים בכך אבל ברגשות אי אפשר לשלוט.. בקיצור העיניין הוא כזה...שיש הרבה דברים שסותרים את עצמם..וגם הרבה דברים שמעצבנים..אבל בכייף להיות דתי כל עוד זה לכבד אחרים ולהיות בן אדם נורמלי לא לשפוט ולא לכפות על אחרים.. והסולן של שייגעצ משלב את כל זה בשירים שלו הוא לא כופה עלייך להקשיב אותם..ומפגרים האנשים שברגע שהם מקשיבים לשיר שלו הם מאמינים בדיוק באותו הדבר שהוא אמר!כי זה הרי הסולן של שייגעצ אז הוא "בטוח" אומר את האמת.. הייתי בראשון ברוק ולידי עמד דתי ברגע שהסולן צרח את דבריו הוא נהיה חיווור..כל כך התביישתי..היה לי פשוט לא נעים מהבן אדם..יש הרבה דברים שהוא צודק בהם..ואני מאושרת שיש אנשים שכן אומרים את זה בלי להגזים כמובן אבל צריך להתחיל לדבר אולי ככה אנשים יתחילו לעשות משהו.. אני מבינה גם את הצד שלך ויש צדק בדברייך כי זה נורא לא יפה להכליל קבוצה שלמה..

בקשה

בקשה ממש חשובה! למען הכבוד של הדתיים וכדי שכולם יוכלו להבין נכון אל תכתבו אני מכיר מישו דתי ש.... או החברה הדתיה שלי עושה מצוות כי... יש כל מיני דברים ודרכים ויש מחמירים ויש גם טעויות! ואם יש משו שאתם חושבים שהוא לא בסדר תשאלו ואני א נ ס ה להגיד לכם איך זה... ואם יש משו שאני לא מבינה אני אשאל אתכם... וככה לא יוצא מצב שבגלל חבר דתי של איזה חילוני כולם יחשבו שאנחנו לא בסדר...

תראו יש כאן מריבה בניינו....

על כפייה דתית ועל שנאה של תדיים. אני לא אכנס לזה עכשיו אני רק אגיד לכם שכל משפחה דתית היא שונה. לכולם יש את הדעות שלהם. אצלנו בבית למשל מקבלים הומואים ולסביות. למה? כי הם בני אדם. האחים שלי חזרו בשאלה. נידו אותם? לא. למה? כי אין סיבה לנדות אותם. זאת בחירה אישית שלהם. בכל מקרה רק תשימו לב למה שאתם אומרים פה כי זה יכול לפגוע ברבה אנשים וגורם למריבות. שאני בטוחה שלא צריכות להיות ביניינו הקהל של שייגעצ. אז בבקשה אנשים המריבות האלא הם מיותרות. בואו נתמקד בדברים שאנחנו אוהבים ובשביל זה באנו לכאן. ואם זה קשור לדברים של יובל אז מה אני אגיד לכם? אני אתעלם בחינניות. חחח

צודקת....

דתיים או לא דתיים......כל אחד הוא בן אדם שונה.. אז אל תעשו הכללות ובטח לא צריך לריב על זה.....

ROXIRAP

New member
אין מריבה

אין שום הכללה... לדוגמא במה שאמרתי התמקדתי באנשים מסויימים ואפילו פירטתי..איזה.. וכבוד למשפחה שלך אם אתם באמת כאלה..

p p p o o o

New member
שמעו....

חרדים ודתיים זה לא אותו דבר...ממש לא.. דתיים רגילים (אחלה אנשים , בני עקיבא וכאלה...) לא אוהבים כל כך את החרדים ויש ביניהם מתח גדול מאוד..!!! אני הייתי בקרוס מדריכים והיו 3 דתיים בקבוצה ואז ראינו חבורה של בנות חרידיות וזה ואז הדתייה אמרה - אוי החרדים האלה לא אוהבת אותם או משהו כזה... דתיים הם כמונו...בדיוק אותו דבר עושים צבא משלמים והכל...!!!!! אז אל תאשימו סתם ואת תכלילו... בקיצור האשמה שלכם והכעס שלכם היא נגד החרידים...אין בזה אבל גם אין בזה טוב וזה דבר לגיטימי לגמריי.... בקיצור - תבדילו!!!!!!! ואל תשנאו סתם כי הלבוש או האמונה שלכם לא ניראית לכם...חיו ותנו לחיות.... ואני חילוני אם את תוהים או משהו..

GuglyBu

New member
אני מקיים את חיה ותן לחיות

הם לא מקיימים, מכאן מתחילה השנאה (לפחות שלי)

ABHMK

New member
../images/Emo41.gifאני חייב להסביר משהו קל../images/Emo41.gif

אני דתי.... אני אוהב את השיריםשל שייגעץ ואני ממש אוהב את השיר ''חייל של מאה שערים'' ואין לי שום דבר נגד המילים,השיר הזה הוא נגד החרידים בלבד...... אני אפילו מתחבר למילים נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהיתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים... חרידים שלא עושים צבא ולא משלמים מיסים ולא אכפת להם מכלום... זה לא כל החרדים אבל אני חייב לאגיד שאני מרגיש יותר בנוח ליד חילונים מאשר חרדים.... אני ממש חולה על היישיות והמוזיקה של כל חברי הלהקה אין להם כלום נגד אף אחד ואם יש אז זה לא בשירים שלהם לדעתי שייגעץ מנסים לקלקל את הנוער בישראל,ואני חייב לאגיד שכולהדתייםעושים צבא!!!!!!!!!!! חרידים ודתיים זה שונה,וזה עצוב שיש אנשים שאומרים שגם הדתיים לא עושים צבא שבעצם הם שלוש שנים קורע תתחת....

בראסמי אתה צודק...

אני לא מתכוונת להגן עליו גם אותי הרגיז מאוד ברוק עצמאות שהוא אמר "אל תחזרו בתשובה מספיק לשמוע שייגעצ" ת'אמת שהוא די חש אבל חפיף... אנשים פה בגלל שהם אוהבים לשמוע את המוזיקה של שייגעצ לא בגלל שהם תומכים בדעות של יובל..

למעלה