לכל הפורום

לכל הפורום

נכון אני דכאוני, נכון העצות שלכם לא עוזרות ואתם ממיואשים, אבל אני אסביר לכםף יש ת לי מלא התקפי שנאה עצמית אני תמיד שואף להיות טוב ובסדר עם כולם , תמיד שואף לעשות את הטוב, אני תמיד מתכוון לטוב ולפעמים ניתן להגיד שזה לא תמיד יוצא איך שהתכוונתי ף ןואז אני אוכל את עצמי בייסורים כאשר אני נכשל וסליחה לחבר היקר גור, וכלולכם על חוסר הסובלנו תשלי,
אבל אני מעכשיו לאאצפה ממכם שתבינו ואל תצפו שאני אבין אתכם

אויש חשבתי שאתה אחד מטובי לוחמינו

שאתה תלחם בכל אויבס שלנו אורב ככה לא סתם אלא בכל כוחך

arana1

New member
מי זה האוייב ?

זאת שאלה שלשמחתי יותר ויותר אנשים לומדים או מעיזים לשאול עם הזמן

יצא לי להילחם והייתי נחשב ללוחם טוב אבל גיליתי שאני לא כל כך אוהב להרוג אנשים, זה פשוט מאוד לא נעים,אז הסבתי את אומץ ליבי למאבק האמיתי, נגד הצבא ובעד השלום

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה בן- אדם
אף אחד לא יכול תמיד להיות בסדר עם כולם,
תמיד לעשות רק טוב לכולם.

אפילו ביחסי הורים ילדים,
פסיכולוג אחד (ויניקוט שמו) אמר
שאמא לא יכולה להיות תמיד טובה לילד שלה,
וזה גם לא לטובת הילד שהיא תהיה מושלמת,
מספיק שהיא תהיה "טובה דיה" כהגדרתו.

אז הרשה נא גם אתה לעצמך להיות "טוב דייך"

שזה מה שאתה- בלבך אתה רוצה שיהיה טוב לאנשים,
גם אם לא תמיד יוצא לך טוב, כמו לכולנו.
וזה בסדר גמור

למה הזכויות שמרות לך היא אחלה ומתוקה

אחלה מתוקה שלומית מדהימה היא אחלה מדהימה ולה לה לה לה הקדוש אבא קרי ואמא לנער אוטיסטי 1 למה הזכויות להיות לך שמורות ??

תודה את אחלה ואת מדהימה

את אחלה מדהימה את אחלה ואת נשמה את אחלה נשמה ואין כמוך אחלה לד מנהל לה לה לה לה שלומית לשלטון

dina199

New member
יש לך איפה לפרוק את הרגשות שלך

וזה חשוב מאוד.
אז לא חשוב שמישהו לא יגיב , לא יבין ואפילו שמישהו יכעס.
ברגע שאתה כותב זה כבר טוב יותר

מושלם זה משעמם!!!! בסדר זה צבוע..

אי אפשר להיות בסדר עם כולם, זה בלתי אפשרי לחלוטין, אין מה לנסות אפילו. אתה תאבד את עצמך - את הזהות שלך כי תצטרך כמו זיקית כל היום להחליף חליפה ומילים וגם להגיד דברים הפוכים לאנשים שונים ואז בכלל תהיה צבוע כי כל פעם תגיד משהו אחר...
יותר חשוב לחשוב כל יום בערב אם היית בסדר עם עצמך. אם אתה שלם עם מה שעשית או אמרת הכל טוב (לא בגלל איך שמשהו אחר קיבל את זה!). זה המבחן היחיד. אם עשית משהו שאתה לא שלם אתו צריך לקבל את זה איך שזה ולהמשיך הלאה. לאט לאט תתיישר לפי עצמך, אתה לא יכול להשתנות בגלל אחרים....

למעלה