לכל הפורום

חשבתי על רעיון איך לצאת ממעגל השנאה העצמית.

ראשית עצה שרויטל לן כהן נתנה לי שכל מה שאחרים אומרים לי /לחברים שלי / עלי /על חברים שלי / על מה שאני אוהב/על נושאים שונים ומגוונים . הוא הבעיה שלהם בלבד, וואני לא צריך לתת למחשבות של אחרים להשפיע עליי( לא זוכר את כל המשפט צריך לכתוב אותו לעצמי) אמשיך בתגובה הבאה המחשב שלי נתקע

עוד רעיון ליציאה מהשנאה העצמית

לכתוב לי דברים טובים שיש בי , דברים טובים שקרו לי
לשמוע את השירים של ליאת , קארלי,רות,נטע

לראות את הסדרה והסרטים שהשחקנית האהבה עלי ממשחקת בהם.

לכתוב ופשוט להתפרק למצוא כ בכל הדברים שקורים לי מוזה ופתח חדש לכתיבת הספר שאני רוצה לכתוב

להסכל על הרשימה של הדבירם הטובים שיש בי ועל הדברים הטובים שקרו לי
לומר מילה טובה לחברים

Ziggy Stardust7

New member
רעיונות מצוינים, כל הכבוד לך :)

כתבתי לך שאתה צריך לשנות גישה, שזה אומר להתמקד בדברים הטובים שקורים לך בחיים.
בנוסף, וגם את זה כתבתי לך, אני חושב שאחת הסיבות לכך שאתה מרגיש מתוסכל היא שאתה נמצא הרבה בבית.
ברגע שתתחיל לעבוד וללמוד תראה שזה יעשה לך רק טוב, כמובן בתנאי שתאהב את הלימודים והעבודה, ותרגיש שהם תורמים לך!

תודה גבר בכיף

אויל אציע את זהל לידורים את הרעיון הרי הי חזרה לרעים ה מקום הכי רע עלי אדמו תאבח םא טו ב לה שם והיא מעולם אל עזבה אז לא נרוא ל געתי זה מקוןם רע רע מאוד איכסה פרוייקט רעים פשוט איכסה

גור42

New member
רעיונות טובים. נסה אותם, וספר לנו איך הלך

וההודעה הזאת שלך, אגב, משמחת אותי הרבה יותר מכל הפעמים שכתבת "תודה, והנה גור תראה שאני מודה".

כי התודה הכי גדולה שאתה יכול לתת לאנשים כאן, זה להשתמש בדברים שאנחנו כותבים לך לשיפור חייך. זה משהו שלא עשית עד אתמול, ואני שמח לראות שהתחלת.

אגב, הקטע של "אפילו לא אמרת תודה" מעולם לא היה האישיו המרכזי. זה פשוט היה סימפטום לעובדה ש- שוב, עד אתמול - לא לקחת ברצינות את העזרה שקיבלת כאן. אבל ברגע שאתה מיישם ועובד על עצמך ורואים התקדמות... זו כל התודה שאנחנו זקוקים לה.

למעלה