לכל הסתודנתים.............

Jakson

New member
לכל הסתודנתים.............

שלום לכל הסטודנטים היקרים! אני רוצה להיות ארכיטקת, ואני לא יודע איפה אני יכול ללמוד את זה ובאיזה אוניברסיטה. אז אשמח לקבל תשובה לנושא וגם האם מישהוא יודע מה הם תנאיי הקבלה לאוניברסיטת תל-אביב(במקצוע זה). בתודה מראש.
 
בבקשה...

שאלה ראשונה מצורף לינק לאתר הלימודים של וואלה - משם תוכל לברר, איפה בארץ, אפשר ללמוד כל מקצוע. נוסף על כך - מצורף האתר למועמדים של אוניברסיטת ת``א, שם תוכל להתעדכן בדרישות הקבלה לכל הקורסים (וגם למקצוע זה)
 
לך קודם תלמד לכתוב נכון !!!!

ארכיטקט וסטודנטים אלו המילים הנכונות לרישום ! עד כמה שאני יודע תנאי הקבלה הם קצת קשים. אני ביררתי לפני חמישה חודשים והם שלחו לי מכתב אבל אף פעם לא קראתי אותו !!! גם אני בדרך ללמוד ארכיטקטורה (או אדריכלות בעברית) !
 

מורני !

New member
בארי

ההערה שלך יכלה להאמר הרבה יותר בעדינות. לפעמים.. שגיאות כתיב זה לא מתוך טעות כתיב או חוסר הבנה. תודה על המידע. בוקר טוב שיהיה לך ושבת שלום.
 
אני ממליץ על....

הטכניון כמובן. תנאי הקבלה אצלנו הם אינם גבוהים. אם אינני טועה אפילו לא דורשים בגרות 5 יחידות בנושא של ``אדרכילות נוף``.........והתנאים יחסית נמוכים......אבל.. יש לעבור מבחן מעשי לראות את ה-``כשרון הפוטנציאלי`` שכל מי שלמד ארכיטקטורה קצת בתיכון/אומנות, יצליח בקלות. היתרון הגדול של זה, הוא היכולת לעשות תואר שני בארכיטקטורה. הטכניון הוא המקום היחידי לעשות תואר שני. ועוד קרדיט שמגיע לפקולטה לארכיטקטורה מהטכניון, הוא היכולת שלה לבנות גשרים. אחד המרצים ``מיכה בר אילן`` או משהו כזה, הוא מרצה בטכניון, וזהו אותו אחד שגרם לגשר המכביה לקרוס..... תומר
 
למעלה