לכל הנשואים/נשואות.....

Windbluesea

New member
איזה יופי......

ממש ריתקת אותי. אהבתי לקרוא

טוב.. קודם כל המון תודה לכל אלה

ששיבחו והגיבו, ותודה כפולה לאלה שגם קראו.... יש לי עוד הרבה סיפורים באמתחתי, ואני מודה שבמקור פרסמתי אותם בפורום שירה וכתיבה יוצרת, אבל אדם הולך היכן שאוהבים אותו יותר .. וכאן מסתבר אהבו אותי הכי....אז הייתי נשאר ונותן עוד כמה דברים מופלאים בנושאים שקשורים בצורה זאת או אחרת לנושא של הפורום... רק שנשארה עוד בעיה טכנית אחת קטנה...ואם יכולו הצופים/ות לעזור לי בבעיה הטכנית הקטנה שלי... אז אוכל על בטוח להמשיך להיות בניכם/ן הנשואים והנשואות... והבעיה הטכנית הקטנה שלי היא העובדה המצערת שאני עדיין... רווק... ולא יודע אם בכלל בתור רווק יותר לי עוד להמשיך ולהיות פה בינכם ? אז.. או שמנהל/ת המקום ילך לקראתי לפנים או מחוץ לשורת הדין ויסלח לי על כך שטרם התחתנתי בעוונותי הרבים.. או שמישהו/משהיא יסדר לי בזריזות איזשהיא כלה נאה וטובה.. ואז הכניסה שלי לכאן תהיה בזכות ולא בחסד... מה אתם אומרים ??

../images/Emo140.gif

גם רווקים מוזמנים לכאן... כשתכיר אותנו תראה בעצמך שאינך היחידי עם המגבלה הנ"ל.... ואם כבר בשידוחים אסקינן.... אז אתה מוזמן למסיבות החדר המתקיימות אחת לתקופה

נעמי 1

New member
מגבלה ???

גם אני רווקה... ואפילו לא מיואשת...
אז הנה... בא לשכונה רווק חדש... תתחדש. נעמי

אילו היה כתוב אישזהו פרט כלשהו

בכרטיס שלך הייתי יכול אולי לעלות על הטריק שלך ולגלות למה את עדיין לא מיואשת.... אבל הכאטיס שלך ריק מפרטים אישיים.. ולכן אני מנחש שזה פשוט בגלל הגיל הצעיר מאוד.. שלך... אולי.... ובכל אופן, תודה על קבלת הפנים.. הייתי שמח אילו יכולתי ... גם לראות אותן...

חבל.....

חשבתי כבר לתפוס טרמפ על הרעיון ואולי להכיר לעצמי סוף סוף משהיא ושתהיה לי כבר אהבה יציבה בחיים.... ואם בשידוחים אסקינן כתבת אני מוזמן למסיבות החדר.. ורק אין לי מושג על איזה מסיבותאת מדברת.. ואיך אדע כשהן מתקיימות ? (צריך להביא משוה לאכול ?)

נעמי 1

New member
אדון מיתוס...

תשמע... אם אתה מתכוון לצחוק או לגלגל על מי שכותב בשגיאות... (מכל מיני סיבות... וזה לא משנה מה הן... אז אולי תחשוב פעמים... אם מתאים לך כאן. נעמי (- B

סליחה ??????

כן, מתאים לי כאן. ולא זכור לי שאמרתי מילה רעה על שגיאות כתיב של מישהו ?! ציינתי שבכרטיס הביקור שלך אין שום פרט שממנו אפשר לדעת מי את . זה הכל. ואם קשה לך עם קצת הומור, או רוח מבודחת, אולי שגם את תחשבי פעמיים אם מתאים לך כאן.... לי מתאים להפליא. תודה.

למעלה