לכל הנשואים/נשואות.....

לכל הנשואים/נשואות.....

חומר (דמיוני ?) למחשבה... -------------------------------- הילדים שולחו לבית-ספר, וכעת היו לה סוף סוף כמה שעות של שקט. יכלה לנוח, לשים את הראש היגע, ההומה מחשבות על הכר, במיטה הזוגית שלהם, בחדרי השינה, הממוקם בקצה הבית. לבד סוף סוף. ולו לכמה רגעים קלים. שגרת היום הנינוחה. לפתע נפתחה בגסות דלת חדר השינה, ודודה רינת שגרה קומה מעל, נכנסה, פניה עוטות ארשת חמורה, כמעט נדהמת, בלי לדפוק, בלי לשאול אם אפשר להיכנס, פשוט התפרצה פנימה, ובמבט מזועזע הסתכלה עליה, לא מאמינה למאה עיניה: "את עוד פה ?" "מה קרה רינתוש ?" שאלה בבהלה. "אל תקראי לי יותר רינתוש, בלי שמות חיבה בבקשה, בטח לא מימך". "מה קרה ? למה את כועסת ?" "כועסת ???? כועסת ??? לא אני לא כועסת עלייך אני פשוט המומה !" "מימה ?? אולי תדברי כבר, מה קרה ??" "איך, רק תגידי לי איך יכולת לעשות דבר כזה הא ?" "לעשות מה ?" "נו באמת, התחלנו עם ההצגות המיתממות שלך, תסבירי לי איך יכולת לעשות דבר כזה ?" שניה לאחר מכן, בעודה מנסה לעכל מה רוצה ממנה הדודה שהייתה עד תמול שלשום חברתה הטובה ביותר, נכנס לחדר גם הדוד, ואחריו מייד נכנסו גם 3 בניו, בני דודיה, שגם גרו לא רחוק מהבניין, כולם סמוקים מזעם, ומבט של שאלה על : פניהם "תגידי, את האמת, את לא מתביישת ? אין לך טיפת בושה, איך עשית דבר כזה ?" "עשיתי מההההה ???? מה עשיתי, ריבונו של עולם על מה אתם מדברים" נבהלה והחלה לסגת מעט לצד המיטה הפונה לכיוון הנגדי. לפתע בלי שום התרעה מראש, ובאופן לא ברור, נכנסו לחדר השינה גם קרובי משפחתה הרחוקים מצד בעלה, ולה אמרו בכלל שהם בקנדה לחופשה של חודשיים.. מה הם עושים פה כעת, מה זה האסיפה הזאת שנתקבצה לה פה פתאום ? "סליחה" היא אמרה בקול רועד, "מישהו מוכן להסביר לי כאן מה בדיוק קרה ?" "סליחה היא אומרת" מלמל הדוד, וקרובי הבעל רטנו בהבעת סלידה הולכת וגדלה, מסתכלים עליה כאילו ראו אותה לראשונה בחייהם. " סליחה כבר לא תעזור חמודה שלי", אמר לה הבן דוד בפנים חמוצות, בקול לועג, "נראה לך שסליחה יכולה לעזור אחרי מה שעשית ?" מייד נכנסו לחדר שתי הסבתות משני הצדדים של המשפחה, מחזיקות בידם את הנכדים שיראו במו עינהם את מחזה הקלון הזה, וילמדו לקח לדורות הבאים, כולם נעצו בה מבטים רושפים, מחכים, ממלמלים כלא מאמינים למראה עינם: "איך עשית דבר כזה" ניסתה לדובב אותה הגיסה שבאותו רגע נכנסה גם היא, והחדר שינה החל להיות צפוף ומעיק.. "איך יכולת לעולל לאיש שלך דבר כזה" ? "איך לא חשבת על זה קודם, אין לך קצת אחריות ? אם לא על החיים שלך, אז לפחות על החיים של הילדים שלך, חשבת על זה לרגע, לפני למקומות אחרים ?" "אפשר לחשוב שמשהו היה חסר לה בבית, הכול היא קיבלה פה" הפליט אחד מהמשפחה, "הנה דוגמא לכפיות טובה, בשביל הילדים" "מה אתם רוצים ממני ? למה כולם הגיעו לפה ?" באותם שניות ממש, נכנסו כל שאר קרובי המשפחה הן מצד האימא והן מצד האבא, 15 במספר, ונהיה ממש צפוף, חלק מהאנשים התגודדו במסדרון מנסים לדחוק את ראשיהם לעבר פתח דלת חדר השינה שבה התכווצה לה המואשמת יותר ויותר בזוית המיטה, מנסה לקחת מעט שמיכה לכסות על עצמה, מרגישה לפתע עירומה וחשופה לנוכח עשרות זוגות העיניים שננעצו בה בתוכחה. "לא חשבת לפני שהלכת לרעות בשדות זרים, הא ? חשבת רגע על בעלך היקר והנאמן, אבא למופת, איש מפחה אמיתי, המסכן לא ידע, והאמין לך לאורך כל הדרך...." "אבל אני לא עשיתי כלום !!! מה אתם רוצים ממני ?? על מה אתם מדברים בכלל ??" "הנה היא שוב מיתממת.. נראה היה לך שתמשיכי ככה לחיות חיים כפולים, להסתיר מכל העולם את מה שאת עושה מאחורי הגב, לחזור הביתה בפנים התמימות האלה..." "עם הפנים התמימות הללו, והדיבור הרך והחרישי, חשבת שתצליחי לסובב את כל העולם" אמרה חמותה הזועמת, "לא אמרו לך כבר שאי-אפשר לסובב את כל העולם כל הזמן ?" "אני לא יודעת מה אתם רוצים ממני, אני לא סובבתי מעולם אף אחד, אני לא מסתירה כלום, אולי תרדו ממני כבר ? למה כולם התאספו לכאן ? איך פתאום הגיעו לפה כולם ? " היא החלה לרטוט בקול בוכים, עדיין לא מבינה כיצד החלו להתרבות עוד ועוד אנשים בתוך הבית..... בנתיים החלו שכנים לצאת מפתחי הבתים, מכל עבר נשמעו דלתות נפתחות אחת אחרי השניה, וקהל הולך וגדל החל להתגודד סביב הבית, נוהם ברוגזה, מבקש שיתנו לו להיכנס להביט באישה הסורחת דרכה, לכלות זעמו, והיא הולכת ומתכווצת בתוך מיטתה, רועדת כולה, מכסה עצמה כמעט לגמרי בשמיכה, לא מבינה מה ההתקהלות ההמונית הזאת, מה קרה לכולם.. והיא הרי לא עשתה כלום... "תנו לי לחיות את החיים שלי, עזבו אותי בשקט.. מלמלה"... "אנחנו שומעים אותך" אמר בלגלוג מר "אחד מהשכנים הקרובים, "אני צפיתי בך ימים כלילות, וראיתי את מה שאת מנסה להסתיר מכל העולם, את חושבת שאנשים טיפשים ?" "ככה זה" חייך לעברה בחשיפת שיניים מאיימת הגיס של בעלה, "לאט לאט הצטברו עדויות נגדך, ראו אותך פה, ראו אותך שם, אבל כל הזמן שתקנו, חיכינו לראות, אולי תחדלי ממעללייך, תחשבי לרגע שיש לך משפחה, יש לך אחריות, אבל את ? בשלך.." "אני לא עשיתי כלום !!!!!! צרחה בזעם מבועת לעבר ההמון ההולך וגודש את הבית, רהיטים נדמה לה החלו לזוז ממקומם, ריח שרוף החל לעלות באפה, או שרק נדמה לה ? "איך ? איך ?? איך את לא מתביישת ? לא חשבת לרגע שכשהכל יתגלה תמיטי קלון על כול המשפחה ? לאיפה תלכי עכשיו הא ? מה תעשי עם עצמך ? "איך תראי את הפנים שלך פה בסביבה ?" צעקו לעברה האחים של הבעל, " למי תוכלי להמשיך לספר את הסיפורים שלך ויאמין לך ??" "כל פעם שבעלה היה הולך לחוג של חץ וקשת.. תחביב שפיתח לעצמו לאחרונה באופן מקצועי, היא הייתה נעלמת מפה.. נחשו לאן...." רשפה הדודה... "אני לא מספרת סיפורים לאף אחד, אני לא עשיתי שום דבר רע, ואני לא יודעת מי סבב את כולכם להגיע לפה, אבל אני לא עוללתי דבר רע לאף אדם, אני חיה את החיים שלי בשקט מהבית לעבודה, מהעבודה לילדים, מה עוד אפשר לדרוש ממני, לא עשיתי שום דבר מאחורי הגב של האיש שלי, אני אוהבת אותו , אני אוהבת אותו, ותפסיקו כבר עם זה כולכם !! דיייייייייייייייי !! די כבר !! תלכו מפה !!!!!!! (חלק א´)

חלק ב´

(המשך) "אף אחד לא הולך מפה, כולם נשארים, וזאת רק ההתחלה" נשמע קול חזק במגפון בחצר שבחוץ, כולם להישאר במקומם, להקיף את האזור בטבעת הרמטית, לאחד שורות, תכף הוא מגיע, עד אז כולם לשמור עליה בשבע עיניים !" הקול במגפון הכריז על כך דרך מערכת רמקולים ניידת, שאולתרה במקום ע"י כוחות המשטרה שהחלו לסגור על המקום מכל עבר. יחידות סמויות ללוחמה בטרור, חמושות בנשק אוטומטי הקיפו בשקט את הבית, צלפים על גגות הבתים הסמוכים החלו לתפוס עמדות, להתמקם, ולכוון לעבר אותה נקודה ידועה. ההמון התחיל צובא על הבית, משמיע המהומים חוזרים ונשנים, כאילו נמצאו כולם תחת איזו השפעה היפנוטית רעה במיוחד, מהרחובות הסמוכים נשמעה נהמת ההמון ההולך וגובר: Ommmmmm………ommmmmmmm……ommmmmmm om…. כמו נזירים טיבטיים בטראנס פנימי, החל להיות דחוק כמו בהפגנות המוניות, ואז לפתע השתררה דממה, ככה. בבת אחת. שורות פנו שמאלה וימינה, נבקעה הדרך בקול דממה לדמות הצועדת בכתפיים שחוחות, נושאות עלבון בל ימחה, לחדר נכנס בצעדים כבדים בעלה. רחש חלף מבינות לעשרות האנשים שהקיפו אותם מסביב, זזים אחורה, מפנים מקום, צופים בסקרנות שוקקת, מהולה בחיוכים נקם בלתי מוסתרים. הגיע רגע האמת, סוף סוף. "תגיד להם" היא פנתה אליו בדמעות שהצליחה בכוחות על אנושיים להחניק במהלך כל אותם שעות אימה, לא לתת לאף אחד לראות אותה מתמוטטת, להיות חזקה, להחזיק חזק, ברגעי האימה הללו, לנסות להבין, איתו, עם האיש שלה, על מה ולמה כל זה נפל עליה, בטח הכול סיוט, חשבה, אני פשוט בתוך חלום, בתוך סיוט אחד גדול, ואני לא מצליחה להתעורר. "תגיד להם יקירי, תגיד להם שילכו כולם מפה, תגיד להם שלא עשיתי דבר נגדך, תגיד להם שיעזבו אותו במנוחה, הם מאשימים אותי בדברים כל כך נוראיים, ואתה הרי יודע את האמת.." "האמנם ? אני יודע את האמת ? איזו אמת יקירתי ? על איזו אמת את מדברת , את הרי מעולם לא ידעת לעמוד בפיתויים, את זה מי כמוני יודע"ň נעץ בה הבעל מבט קשה, מבט חודר כליות, עד שהרגישה כי מתהפכת ביטנה, היא הזיעה כמו משוגעת, והרגישה שתכף ראשה הולך לבקוע, אדום כולו, מה קורה פה ? "נו באמת, מון שרי, למה אתה מדבר ככה ? על מה אתה כועס ? למה אתה משתף איתם פעולה ? "אני לא משתף פעולה עם אף אחד" ענה לה ביבושת, "תמיד פעלתי לבד" "נו באמת, היא ניסתה לחייך, מתחילה אט אט לתפוס את המתרחש באמת מול עינייה, "אתה הרי בחיים לא הייתה משתמש בביטויים הללו, ומה פתאום שאני אגיד לך "מון שרי" היא נבהלה פתאום מעצמה, "מעולם לא השתמשתי כלפייך בביטוי החיבה הזה".. .. "נו.. עדיין לא הבנת מה קורה פה, כי אני מתחילה להבין" אמרה, והחלה להתאושש מעט, ולנסות לקום" "שבי ! צעק עליה, על מה את מדברת ? על מי את מנסה לעבוד עכשיו ? מה הסיפור שבישלת עכשיו ? נו, נשמע משהו חדש היום ? " "שום סיפור חדש, ענתה לו, באומץ הולך וגדל, בדיוק אותו סיפור שאנחנו מתמודדים איתו כבר כמה חודשים יקירי, עוד לא הבנת ? זה לא אנחנו אומרים את המילים הללו, זה לא אנחנו עושים את מה שנדמה לנו שעשינו, עוד לא הבנת ??????? הוא מכניס לנו את המילים לפה !!! כל מה שאתה תגיד לי עכשיו, כל מה שאני אענה לך, הכול מפוברק, זה הוא שמכניס לנו את המילים לפה, הוא עושה בנו כבר הרבה מאוד זמן מניפולציות, עוד לא הבנת את זה ? לא תפסת את הרעיון ? כל מה שאני אומרת עכשיו, כל מה שתענה לי, כל הסיטואציה הזאת Ѩ זה הכל מבוים על ידו, בשבילו זה רק משחק, שעשוע אינטלקטואלי, הוא משחק בחיי אדם עם מילים, רוקח דברים לאט לאט , ובלי שנרגיש אנחנו אומרים בדיוק את מה שהוא כותב ממש ברגע זה.." "על מה את מדברת, תגידי השתגעת לגמרי ?" "בכלל לא, הנה גם מה שאמרת עכשיו זה מילים שהוא הכניס לפה שלך, אתה הריי בחיים לא דיברת אליי ככה, איך אתה עוד לא מבין ? אני אישית לא אתפלא בכלל, אם עוד כמה ימים כל מה שקרה כאן יופיע בצורת טקסט באיזה פורום בצבע אפור, בשבילו זה יהיה עוד סיפור שרקח, מרוצה מהכשרון המזורגג שלו לעשות מניפולציות באנשים, במילים, הגבולות אצלו היטשטשו מזמן, כל מה שהוא יודע לעשות זה אוסף של מניפולציות זולות, עוד לא הבנת ??" "מניפולציות בתחת שלי" ענה לי בעלה בחיוך סרקסטי חורש רע, מהסוג שמעולם לא ראתה לפני כן על פניו" "הנה Ѩ אתה רואה !!! אפילו המשפט הזה הוא לא שלך בכלל, זה הרי ביטוי שהוא תמיד היה אוהב להשתמש בו באינטרנט, תראה איך הוא מכניס לך את המילים לפה !!" "לי" הוא ענה במבט עגום וזועם לעברה, "לי אף אחד לא מכניס שום דבר בלי שקיבל ממני רשות לכך", אמר, והחל מותח ומכוון עד לקצה את חץ הפלדה הדק והמבריק במיתר הקשת המקצועית שהייתה בידו, מתחיל אט אט לכוון אותה לעברה, או לייתר דיוק, לעבר אותו מקום אצלה, שכולם, אבל כולם.. ידעו בדיוק לאן. "לאן אתה מכוון את זה, איש שלי, מה אתה עושה ? לאן אתה מכוון את החץ ???" "אני מכוון אותו" ענה לה " לעבר המקום היחיד שאליו אף גבר אחר לא הגיע ולא יגיע לשם Ѩ מלבדי". **************************** ישבתי בחדרי, והפסקתי לרגע להקליד, הפניתי מבט מהמסך, נותן מנוחה לעיניי הכואבות. הבטתי הצידה, לנקודה דמיונית בחלל החדר. מבעד לערפל בלתי מורגש שנוצר כאילו בקרנית העין, ראיתי מחזה מוזר, כאילו לא פה, אלא במקום אחר, מרוחק כל כך מכאן: אישה קטנה ויפה, מכווצת באימה בזוית המיטה, וסביבה המון הצובא על דלתות הבית, מסמא כמעט את המרחב בהמוניו, חוסם את הדלתות, מציף את החדר בו שהתה, מבועתת, ערפל מאיים מסביב, ואדם שאת פניו הכרתי היטב אך הוא לעולם לא יכיר את שלי, מתחיל אט אט כמו בהילוך איטי בסרט ישן, בשחור לבן, לכוון ולמתוח את הקשת לעבר אותה נקודה. שלחתי יד לעבר אותו חזיון כאילו הוא בהישג ידי ממש, וידי כאילו מקבלת אורך בלתי רגיל כמו באותם חלומות שבהם חוקי הפיזיקה נמתחים מעט, והיא נשלחת עד קרוב קרוב למיטה בה שכבה האישה, מוקפת כולה, פרשתי את כף ידי ואמרתי רק משפט אחד. *********** הרחובות היו פקוקים מסביב לבית, כוחות משטרה ויחידות ללוחמה בטרור הקיפו את הסביבה, והבניין המשפחתי הוכרז אזור סטרילי, מה שלא הפריע לקהל העצום שהמשיך להיכנס ולזרום לתוך חדרי הבית ולפשפש בכל מה שניתן, לנהום ולנהום בקצב אחיד, ולאיש רחב הכתפיים למקד במשך עוד כמה שניות את זווית הקשת כך שלא תוכל להחטיא את הנקודה המיועדת אפילו במילימטר אחד, עוד רגע אחד והחץ יטוס ליעדו, לבלי שובň סביבו היה החדר עמוס בכל המשפחה המורחבת קוראת קריאות קצובותň ואז מפינה לא צפויה איפה שאמור היה להיות מפג בין שני קירות בצד השידה הצמודה למיטה הזוגית, נוצר ערפל קל ודרכו נשלחה יד ארוכה, בקצה כף יד מושטת, וקול, דומה להפליא לקולי שלי, קורא לה: "בואי, אישה יקרה, אישה אהובה, אחזי בכף ידי המושטת, ובואי לתוך חיי, אני אקח אותך מפה". "לאן" היא ענתה ליד המושטת, בחיוך סלחני, "לאן בדיוק אתה יכול לקחת אותי"ň "לא חמוד שלי, איש יקר, פיתוי מתוק שלי , אני שייכת למקום הזה, תמיד הייתי שייכת לו, תמיד אהיה, לטוב או לרע". החיזיון בערפל החל נמוג בענן שחור מבשר רע, השבתי ממנו את ידי, וחזרתי להקליד, את חיי שלי. ************** אי שם, שריקתו החרישית של חץ במעופו נשמע באוויר. ************************** ********************

נגה...

New member
האלמנט החמישי..

והפחדים הקמאיים... שיהיה... מתובל בטרייסי. נגה.

מדהים.......

אהבתי את הסיפור מאוד... אתה יותר ממוזמן להשאר ולכתוב את סיפוריך.... ברוך הבא

תודה. ואגב:

הסיפור הוא דמיוני כמובן, סוריאליסטי לגמרי, ומבוסס על מה שאני קורא: "הסיוט האולטימטיבי" של כל בוגד/ת פוטנציאלי... הדמויות אגב: לקוחות מהחיים המאוד אמיתיים.. שהיו לי ...

תודה ליהי.. אבל תקראי מה שכתבתי

למטה בתחתית השירשור של ההודעות.. יש איתי איזה בעיה טכנית קלה.... תוכלו לעזור לי איתה ?

אופסססססס........./images/Emo122.gif

מה , מה ???????? החלקתי מהכיסא :) מותח......מותחחחחחחחחח... כמעט כמו שיפה
לחיי המילים

../images/Emo127.gifואוווווווו מדהים....../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד.. באמת בהתחלה היה מותח ביותר.. אבל הסוף פשוט כל כך אמיתי מהחיים איפה קסומי היום היא דיברה על בעלה והטלויזיה היא תאהב את הסיפור.. כל הכבוד סיפור בהחלט מרתק, ויש בו ממש התמזגות עם החיים .. תודה

הדרדסית הנשית - אפשר לעשות איתך

עיסקה ? אני יודע לעשות 3 דברים טוב מאוד: 1. לבשל ולאפות. 2. לכתוב סיפורים שירתקו את הקהל 3. לא מגלה באופן ציבורי.... רק בפרטי ורציתי להציע לך עיסקה פשוטה ומענגת מאין כמותה: אני מביא לכאן סיפור שגם קשור קצת לאנשים שעומדים להתחתן... אמנם לא נשואים אבל עומדים להתחתן... סיפור שלא יאומן שיש בו גם אוכל וגם סקס... וכל מה שאני מבקש בתמורה - מימך זה.. מתכון בדוק וטוב של תבשיל גולש הונגרי אמיתי (כמו שעושים בהונגריה, לא החיקויים של הישראלים) מת לבשל את זה בחורף שאולי יגיע סוף סוף. מה את אומרת ? עשינו עסק ?

איש אתה יודע מה בוא ואני יהיה יותר

נחמדה ולבבית, בוא נכיר קצת יותר כאן..ואני יזמין אותך לתבשיל גולש הונגרי אמיתי עם התבלינים והמרקם ההונגרי האמיתי ביותר אשר בעלי ההונגרי (שבמקרה הוא הבשלן ההונגרי המקורי של הבית) יבשל לכבודך. מה דעתך עכשיו על הצעתי?? אגב אני חושבת שלגבי היותך רווק תרגיש ממש ממש נוח כאן.. יש פה עוד כמה רווקים שאפילו יעזרו לך להתאקלם פה בצ´יק צ´ק
בכל מקרה הצעתי לגבי הגולש מקווה שתאהב אותה ותגיע!, ומלבד זאת אכין לך מתכון תוך יום יומים מקורי של התבשיל. יום טוב

רגע רגע... שאני אבין אותך נכון:

מה שאת אומרת לי זה 2 דברים בעצם: 1. תהיה פה עוד קצת זמן, נכיר אותך יותר, ואז אני מזמינה אותך אליי הביתה וייחד עם בעלי ההונגרי אנחנו סועדים את ליבנו בצוותא ? כי אם כן.. את צריכה להודיע לי מראש.. מה אני אצטרך להביא איתי.. כי בידיים ריקות אני לא מגיע... (אפיית לחמים היא הצד החזק שלי..) 2. בזמן שאני ממתין למתכון גולש הונגרי אמיתי.. שאשלח בנתיים את הסיפור ההוא שהבטחתי .. ?? אהההממממ.. לא בטוח שיהיו לו הרבה "מעריצים" כאן.. כי הוא אולי יהיה קצת פרובוקטיבי מידיי לכמה אנשים כאן... מה את אומרת ?

מותר להדחף?

גם לי מותר להציע לך דיל? לחמים זאת החולשה שלי....(במיוחד לחם שום או לחם בצל)

וואלה ?

לא ידעתי שהמאפיה ההונגרית השתלטה על המקום... כנראה שטומי לפיד צדק פעם כשאמר ששני שליש מהאינטלגנציה בארץ תופסת העדה ההונגרית... לא יודע עד כמה זה נכון.. אבל הייתי מניח בשמחה את הידיים שלי על הספר אוכל שהוא כתב פעם.. ואינני מוצא כעת בשום מקום בחנויות..

לא רק שמותר להדחף - אפילו רצוי ../images/Emo9.gif

קודם כל אני מחכה עוד לתשובה מהדרדסית הנשית, בקשר לארוחה המשותפת שלנו, אני צריך להבין ממנה, אם היא התכוונה לארוחה אמיתית, ממש שם בחוץ, מחוץ למסךהמחשב והעולם הוירטואלי, בייחד עם בעלה ההונגרי, והאם עליי להביא איתי משהו לארוחה או אולי מישהו (משהיא.... אבל אין לי..) והאם להביא בנתיים .. עד שתביא לכאן את המתכון של בעלה לגולש הונגרי אמיתי.. את הסיפור הפרובוקטיבי שלי שמערבב זוג שכמעט והתחתן אוכל ועוד דברים טובים... זה בקשר לדרדסית הנשית מכולן... ובקשר אלייך: בוודאי שכן. מת לשמוע את הדיל שלך ! (ובכלל מן המפורסמות הוא שיש לי חולשה לאנשים שיש חולשה ללחמים שלי...) כולי אוזן !

יאללה שלח..מי שירצה יקרא ומי שלא

שלא יקרא!..יש למעלהX..או שיקרא פה משהו אחר.. אני מאמינה שאני יאהב אם הוא "פרובוקטיבי" בטוח שאוהב.. אני מחכה לסיפור וגם לשאלה ההיא שאני מחכה לתשובה בפרטי..(אל תשכח
)

אופס..ועוד משהו איש..

לגבי הארוחה ברור שאני רצינית.. ואפילו מזמינה את ליהי אם תרצה להצטרף עם משפחתה.. לי אין בעיה עם ורטואלי שהופך להיות ויזואלי..אצלי הדלת לבית פתוחה תמיד ויש לי בעל מקסים ומבשל ממש טעים ממש ללקק את האצבעות... אז קדימה לסיפור!!!!!!!!!!

סנדי32

New member
אהבתי, מקסים פשוט מדהים ........

קראתי בנשימה אחת לא יכולתי לעצור סיפור יפה מאוד אהבתיייייייייייייייי ציון : 10

למעלה