לכל המצוטטים בחדר 20

מורני !

New member
לכל המצוטטים בחדר 20

אני חושבת על זה. ברצינות. אולי זה מיותר שאני כותבת את זה כאן. הרי כאן אי אפשר לכתוב ברצינו. הרי אם סתם מישהו יבוא עם ``מצב רוח`` ויציף את הפורום .. ההודעה הזו תעלם כלא הייתה. מה שאני רוצה להגיד שאני מכירה אותכם. ואתם מכירים אותי. כל אחד ואחד ממכם... דיברתי יותר מפעם אחת. אם זה בפגישות, בטלפון. יש כאן המון שיעידו על שיחות אישיות שניהלתי איתם. והרבה שיעידו שנתתי עזרה שיכולתי. ושאני גם חברה שצריכים אותי. אז, בגלל זה לא צפיתי את מה שקרה, מה שקורה, בימים האחרונים. הוצאתם אותי כל כך בן אדם גרוע. כל אחד ואחד ממכם שמצוטט בחדר 20. שמעתי דעות עליי מזה שנהייתי שומרת אז נהייתי סנובית, עד לזה שאני לא אובייקטיבית ושאני זורקת על שטויות. ובכלל שאני לא חברה. וזה אני שומעת מכם. ``חברים שלי``. האנשים שאני טורחת בשבילהם כל סופ``ש שיפגשו ויבלו ויהיה להם טוב. אז ... נכון לעכשיו אל תדברו איתי על מפגשים. אני לא מתכוונת לארגן. אם תארגנו - אני לא מבטיחה שאני אבוא. והאמת היא שנשבר לי מכל הנעשה בחדר הזה. אז אני משתדלת להיות חברה. באמת. ומשתדלת ביותר, מאוד ביותר.. לשתוק על דברים שנעשים בחדר. ואם העפתי מישהו התנצלתי בפניו .. אבל. זה מוגזם. מאוד מוגזם. אם אתם לא יכולים לעשות הפרדה בין מורן שחברה שלכם לבין מורן שכחולה בחדר 20 - זו בעיה שלכם. אגב. נורא פוגע העניין. והאמת היא שאני מבינה את הרתיעה של השומרים ממכם. מאוד מבינה.

מורני.....

אינני בצ`אט כרגע, או במהלך השבוע, אך אני מבין את הרגשתך. אני חושב שאת ב-``מצב צבירה`` שבו את כועסת על כל דבר שזז. חברה שלי מכנה את זה: ``התקפת שור עוור`` או משהו כזה. כמו שתגל אמרה לי לפני מספר ימים, ``לחשוב לפני שאני מדבר`` אני חושב שאת לא מתכוונת באמת לכל הדברים אותם כתבת. כל אותם אנשים הרואים אותך בכחול מקנאים בך, ולכן הם אומרים שאת ``סנובית``, אבל היי בטוחה שהם אוהבים אותך בתור חברה שלהם, ומעריכים את מאמצייך בארגון הפגישות. אם אדם, יגיד לך בפרצוף שאת סנובית, הוא לא ראוי שתהיי חברה שלו.

shanikoo

New member
מורני...

כתבתי לך מה אני כותבת בעשרים. אולי הייתי צריכה לכתוב את זה כאן באמת... בכל אופן,תדעי שהגבתי לך שם,ושלא תחשבי שאני מתעלמת... מתה עלייך!

למעלה