לכל המעונינים

ItSnowsDownHere

New member
טוב המצב שלי אחרת לגמרי ...

אני בכלל ממשיך ללמוד י"ג וי"ד (כן יש עוד אנשים כאלה שבאמת מטורפים לסבול את הבית ספר עוד שנה וחצי - ואני באמת הולך לסבול את הבי"ס שלי כי זה באותו בי"ס !). אז הגיוס שלי נדחה בשנה וחצי - אני אתגייס רק בגיל 19 וחצי וגם אז לא יהיו לי הרבה אופציות , רק אחת שהיא קבועה כבר מעכשיו בעצם, והיא ללכת לחיל החימוש ("לא נושכים את היד שמאכילה אותך" - הם משלמים כמעט את כל הכסף ללימודים שלי ... אז התנאי הוא אחרי שאני מסיים - להתגייס אליהם...) והרבה אנשים כל הזמן אומרים "אל תלך אליהם, התנאים חרא, האנשים חרא..." וכו' וכו' ... אבל זה לא ממש נראה לי נכון והם נראה לי סתם מנסים להפחיד אותי ... (הם לא יצליחו !
). ואני יודע שאני גם לא אהיה בקרבי, כי אני לא ממש יכול ורוצה ... (מסיבות כלשהן...)... אז אם הולכים לצבא, למה לא להרוויח מזה גם משהו?

ItSnowsDownHere

New member
אתה יודע מה זה?

פשש יפה ... לא הרבה אנשים יודעים על זה .... מסתבר שטעיתי .. יש לך קשר לעניין ?

Ed Hunter

New member
גם אני לומד אלקטרוניקה...

וגם לי שתפו את המוח ם י"ג י"ד... אבל אני לא מעונין, אני רוצה קרבי... חוץ מזה גם לא הולך לי כ"כ באלקטרוניקה:\ קיבלת כבר תשובה?

ItSnowsDownHere

New member
אני כבר התקבלתי ../images/Emo13.gif

אני לא יכול להגיד שאני ממש ענק באלקטרוניקה אבל זה תחום שאני אוהב מספיק בשביל לנסות ולהשיג בו תואר כלשהו (אהממ, הנדסאי יהיה נחמד
)... דווקא לנו לא עשו שטיפת מוח - יש לנו מרכז מגמה שנראה כמו סאבוניס (מי שראה אתמול מכבי ת"א מול ז'אלגיריס קובנה - יבין למה אני מתכוון), כל דבר שהוא אומר מקבל תמיד את התשובה - "כן"
בעיקרון, זה אחלה דבר , התנאים אחלה ואחרי זה גם אפשר להיות קצין ולקבל "גלגלים" ....

*superstar*

New member
אני מכירה מישהו שעשה את זה..

הוא מרוצה ביותר. מקווה שילך לך!

למעלה