לכל המעונינים

Ed Hunter

New member
לכל המעונינים

(ואני יודע שלא נישארו הרבה כאלה) קיבלתי היום צילצול מביתן חיל הים בקשר לבקשה שלי...

*superstar*

New member
מזל טוב אדי.

הגעתי למסקנה שהתייאשתי סופית מצה"ל. אני הולכת להיות פקידה בקריה. כל יום אחזור הביתה. רע. פשוט רע.

Ed Hunter

New member
מזל טוב?

הזונות אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה ושאני אפסיק לשלוח פקסים!!!! ואל תדאגי עדי, עוד שבוע בערך תקבלי את הזימון המיוחל... עכשיו מתחיל הגל השני... ואין לך מה להתיאש! יש לך עוד שנה שלמה של לנסות להשיג את מה שאת רוצה (לעומת זאת לי יש 4 חודשים
) מוקדם מדי... כמו שאני מכיר אותך (ואת הצד הזה אני דווקא כן מכיר) את לא אחת שמותרת.. אז אל תותרי גם הפעם! כנסי בהם!!!

*superstar*

New member
איק.. אז לא מזל טוב../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שישלחו לי הפעם. אני מאוד אתאכזב אם לא.

Law Ho

New member
זה באמת רע

אם כבר פקידה אז באיזה בסיס סגור מגניב עם חבר'ה טובים. שיהיה לפחות כיף בשנה ושמונה. אבל לחזור כל יום הביתה ועד שמגיעים הביתה ללכת לישון - ממש באסה. למה שלא תקבלי רחוק מהבית? את יכולה לסמן את זה במנילה. אני מאחל לך לקבל זימונים נחמדים ולהטריד קצת את לשכת הגיוס. גם בכללי צהלי לא הכל זה פקידות אגב. אדי - לא נורא אחי. הכי חשוב שתפתח את הראש לכל האופציות. אני בתחילת יא חשבתי שאם לא תלפיות אז אין לי מה לעשות בצבא - היום זה בכלל לא מעניין אותי. יש מלאאאא תפקידים טובים בצהל. רק צריך לפתוח את הראש ולדעת להנות מכל תפקיד. הכי חשוב זה מי משרת איתך, שיהיו אנשים סבבה. מה רע שירות כזה? כל יום לעבוד 8 שעות. ללכת לשחק כדורסל. להתחיל עם כמה חיילות בבסיס. (לשבוע שתהיה בבית). ללכת לישון. וחוזר חלילה. על הכיפאק. חיים טובים. אני מכיר מישהו שחי ככה והיה לו אחלה שירות.

שנה ושמונה? שנתיים ! ../images/Emo46.gif

הרי רוצים שאני אעבור התמוטטות עצבים. כבר בשנה ושמונה חודשים אני אעבור התמוטטות עצבים? לא! יימשכו את זה עעעעעד הסוף. כעבור שנתיים תהיה לי התמוטטות עצבים, ואז אני אגיד תודה רבה לצבא הגנה לישראל שהביאוני עד הלום. בעע עזוב.

*superstar*

New member
סימנתי רחוק מהבית..

אבל אם כב רדופקים אותי אז עד הסוף, לא?

Law Ho

New member
חחחחחחח

אז אין לך מה לדאוג..... את כנראה תהיי רחוק מהבית. איפה את מעדיפה? דרום או צפון?

Law Ho

New member
יההההההה

גם אני מעדיף צפון. הגולן הירוק לעומת המדבר החום.... אבל מה? רחוק מהבית זה רחוק מהבית. העיקר לא לחזור כל יום הביתה לאמא. קצת חופש, להתנתק.

Law Ho

New member
כאוס???

what are you talkin' about? בראסמי... להיות מרוחק כזה...... אבל בטח סתם יש לי אשליות וחלומות ורודים מדיי לגביי הצבא.

*superstar*

New member
כאוס= הבית שלי.

חח גמני באשליות האלה, זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה רחוק.

גם אני לא רוצה לחזור כל יום..

הכי כיף שיש לך חבר'ה משלך.. שאתה נשאר איתם.. אני רוצה בסיס סגור.. וזה לא שיש לי בעיה עם הבית... להיפך!! אבל סתם בא לי.. זה הרגשה כזאת טובה.. לא יודעת..

painapple

New member
לפחות הם לא התעלמו..?

*ענבר, בחיפוש אחר האופטימיות*

למעלה