לכל המעונינים ב...

לכל המעונינים ב...

לכל המעונינים ברמה קצת יותר גבוהה ויש שיגידו להפך.של לימוד תנ``ך מוזמן להכנס לאתר של נח``ת. מומלץ.!

יוסי ר1

Active member
לא נראה לך שזו קצת חוצפה להציע אתר נוסף

תוך שאתה משמיץ את הבמה בה אתה מפרסם אותו?

shushu10

New member
מי שקורא כאן את דברי לב אברהם עשוי חושב

שכולנו ירדנו מהפסים... ובא להציע משהו מאוזן יותר ושפוי ... זה קורה למשתתפים חדשים ללא רקע מקדים (בד"כ לא נחוץ מידע מקדים על פורומים ). לא שאני בוגדת בפורום המטורף הזה....

דניעל

New member
קפצתי לשם

אין חדש תחת השמש... רמי ניר גולש גם שם, אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

דניעל

New member
אוי. סליחה.

זה היה "אתר הניווט בתנ"ך" שהגעתי אליו דרך קישור מאתר נח"ת. אני מבינה שזה לא אותו אתר. 'תבלבלתי.

יוסי ר1

Active member
אין לי בעייה שיציעו אתרים נוספים - לאף אחד

אין כאן מונופול. אבל להגיע לכאן, לנצל את במת הפרסום הזו כדי לקדם אתר שהוא "ברמה קצת יותר גבוהה" כלשונו, זו גסות רוח.

טעית!

רמה קצת יותר גבוהה של תנ``ך.טעות בידך לחשוב שכתבתי רמה יותר גבוהה מבחינת הפורום.

יוסי ר1

Active member
טעיתי? יתכן וטעיתי בהבנת דבריך.

אבל על דבריך נאמר במסכת אבות "חכמים, הזהרו בדבריכם, שמא תחובו חובת גלות ותגלו למקום מים הרעים, וישתו התלמידים הבאים אחריכם וימותו, ונמצא שם שמים מתחלל" (אבות א' י'א).

תגובתי!

אני מבין שאתם ישנים כאן מתעושים לפורום זה ולא יוצא לכם להכנס לאתרים אחרים.אז סלחתי הכנה! חשבתי שמידי פעם יוצא לכם להכנס לאתרים אחרים אז המלצתי בת/חום..

פלגיה

New member
תודה רבה על ההמלצה

אני מכירה את האתר של נח"ת, ובהחלט משתמשת בו כשמתאים לי. והמלצה משלי - בוא, תיכנס לפורום, הצע תשובות כראות עיניך, הצע שאלות שמסקרנות אותך, ובכך תתרום לפורום הזה.

למעלה