לכל המלעיזים

ביטחון אינו לשון הרע

ולעג לא טוב הוא אבל מה לעשות כולנו חוטאים בחטאים קטנים לפעמים, את בכתיבתך כנראה מושכת אש ולא רק את האש שלי. דווקא אצלי לעניות דעתי הכתיבה הייתה מינורית ורק נתתי לך להבין לאן יכולים להגיע הדברים שלא ניתן להוכיחם.

את זה תסביר

כשתצטרך להסביר ממני פשוט תבקש יפה סליחה וכל מילותי אמת אני לא יודעת לשקר אני ישרה כמו סרגל..באופן בוקי אפילו ואני אולי עוף מוזר אבל חכה נראה מי יצחק אחרון
(לי יש סבלנות)

העובדה שאת מאמינה במה שאת כותבת

איננה הופכת את זה לאמת. העובדה שאינך יודעת לשקר לא מעידה על דבר. לדוגמא: נניח שללא ידיעתך השתמשתי בטריקים של נדב הראל וגרמתי לך להאמין שתקשרת עם נשמה כלשהי, את דוברת אמת ואני במודע גרמתי לאשלייה הזו.

סלח לי

זה בדיוק מה שטענתי תקרא איך הכל התחיל.. אגב אי אפשר להוכיח אמונה אמונה היא פעולה לא עצם מש"ל

tamarhp

New member
לאונרדו, בתור מתקשרת

מה היכולות שלך בעצם? (אני רוצה להבין) כלומר - את יכולה לחזות את העתיד? מה בדיוק?

הי

כן ניחנתי בכוחות של ראית העתיד ואני מאוד נזהרת בהם משום שזה עלול להיות רעל מסוכן..נבואות, וראית העתיד גם כאחות של משה רבינו וגם בעוד הרבה חיים אחרים, הייתי ידועה בכך. אני בעיקר מנסה לעשות דרכי אבל לצערי היא מאוד סבוכה (יש אנשים שאני רואה את חייהם לפני, ואף יכולה להזהיר מפני סכנות אך נזהרת תמיד כי נפש האדם זה ממש דבר סבוך ולא משחק..ולא סתם זה נחשב מוקצה ביהדות.. יש בזה אש (לי זה די ברור שרבנים בעלי סגולות, משתמשים בתקשור ובשימוש בכוח הנסתר...כל מיני כאלו שעולים אליהם לרגל..) לפני שתקשרתי במודע ניחנתי בראית העתיד..גם אז ובכלל התהליך החל לפני שנה וחצי אבל למעשה יש דברים שהיום אני מבינה שעשיתי לא בתודעה ערה.. זה סבוך...

tamarhp

New member
מה עוד את יכולה לדעת?

את יכולה למשל לדעת דברים עלי? או על העתיד שלי?

כן

אבל ודאי של אעז לזרוק פה ואני מאוד מוחזקת יש אנשים שלא נזהרים בזה.. אני מאוד זהירה בכל אופן אני מרפאה מכאובים באמצעות אנרגיה ואז גם משתמשת בראיה באמצעות העין השלישית.. ועוד ציאקרות...ואני אומרת או מנסה לאמר מה שרלוונטי לטיפול פחות נמשכת לקריאת העתיד כעת.. אבל כן עושה זאת כשזה יכול להציל... אהם..אני מציעה שאם יש לך שאלה ספציפית - תפני לתא האישי שלי, כי בפורום בכל מקרה לא אענה לך - בפרהסיה מעולם לא אמרתי דברים בעלי משמעות לשומע... טוב שתהיה שבת שלום!

tamarhp

New member
אז אני אשמח

אם תשתלחי לי למסר מה את יכולה לדעת עלי (לא על העתיד שלי אלא עלי בכלל או על העבר שלי)

שלום לאונרדו

עפ"י התורה גם מי שיש לו כוחות -אסור לו להשתמש בהם. מותר לתת עצות ישירות כמו "לא כדאי ללכת לשם כי יש שם חבר'ה לא טובים" וכדוגמת זה... אבל לא על ידי שננסה להבין מה הגורמים הרוחניים לסיבות.

אני לא יודעת עד כמה זה קשור

אבל על קבלה מעשית יש איסור.זה נכון. איסור שימוש בקמיעות וכישופים..כל שכן ..תקשור עם יישויות שאינן בעולמנו. יש איסור על סיאנס כמובן. יש איסור על כך לאדם שאינו יודע עם מה בדיוק הוא מתעסק, ועם כל הכבוד לכל המתקשרים,אמונתכם היא רק אמונה,אין זה אומר שהיא אכן מקיימת אמיתות כלשהן(נקודה למחשבה)

תשמע

שוב מדובר בגבולות.. אסור זה מוחלט אך ברגע שאני מזהירה אני משתמשת בכוחותי וגם בזה אני נזהרת.. למרפא...מותר וכן הצדק איתך (אם הבורא היה מצווה עליך לעבור על חוק שהוא כתב מה היית עושה? זו שאלת / מבחן אמונה מאוד חזק, האמן לי... אני למשל עשיתי חקירות שתי וערב... העולם נמצא על פיתחו של שינוי רב ומופלא..וזה כל מה שאני יכולה לאמר לעת עתה) אגב - מציון תצא תורה ודבר ה' מירושליים -

אם הייתי מצווה לעבור על חוק ע,י הקב"ה הייתי

מחוייב לומר: לא. יש סיפור בגמרא :"תנורו של אכנאי" בו יש מחלוקת בין רבי אליעזר לחכמים ובה ר' אליעזר מוכיח על ידי נסים גלויים כי ההלכה כמותו ולמרות זאת חכמים לא מקבלים את דבריו . ר' אליער אומר:"אם הלכה כמותי מן השמיים יוכיחו" יוצאת בת קול ואומרת שהלכה כר' אליעזר בכל מקום. גם את זה לא קיבלו חכמים והטענה שלהם הייתה:"לא בשמיים היא" או "השמים שמיים לה' והארץ נתן לבני אדם"- אכן יש הלכה שהיא הנכונה אבל מהרגע שהקב"ה נתן את התורה -חכמי ישראל הם הפוסקים ומכיוון שיש הלכה שבמחלוקות הולכים עפ"י הרוב, אז למרות שר' אליעזר צדק, ההלכה היא כחכמים-הרוב.

כאן מדובר על בת קול

אני מדברת עליו למיטב ידיעתי לא עברתי עדיין על הלכה שיש עימה קלון מימי לעומת זאת קצת מתקשה לקבל את הגישה שאומרת קלה כחמורה.. אפילו התייחסתי לזה במדרש שרשמתי פה לא מזמן.. אני מאמינה שהפוסקים בתקופות שונות היו אנשים שחלקם היו אכן אנשים טהורי לב וחלקם פוליטיקאים חובבי כוח (לפחות כך מוסר לי העצמי הגבוה שלי, ואני זוכרת מי הייתי - כך שאני יודעת שהייתי קרובה לחלק גדול ממנהיגי האומה)

התכוונתי לעזרזר

לא נראה לך אבסורד לשמוע לחכמים שאולי לא חוו סדר גודל של ניסים כמו הרב?

זה באמת נשמה קצת תמוה

אבל אחרי שהם מוכיחים מן התורה שמהרגע שהיא ניתנה צריך ללכת רק על פיה- אז זה הקיום של התורה. מתוך כך הלכה כחכמים מאחר ויש כלל בתורה- "אחרי רבים להטות".

למעלה