לכל המלעיזים

לכל המלעיזים

והחכמים והמאוד מביני דבר משחלומי והזיותי ילשפו.. תבינו את המשמעות האמיתית של השיר הבא: DAY AFTER DAY ALONE ON A HILL THE MAN WITH THE FOOLISH GRIN IS KEEPING PERFECTLY STILL BUT NOBODY WANTS TO KNOW HIM THEY CAN SEE THAT HE´S JUST A FOOL AND HE NEVER GIVES AN ANSWER BUT THE FOOL ON THE HILL SEES THE SUN GOING DOWN AND THE EYES IN HIS HEAD SEE THE WORLD SPINNING ´ROUND AND NOBODY SEEMS TO LIKE HIM THEY CAN TELL WHAT HE WANTS TO DO AND HE NEVER SHOWS HIS FEELINGS BUT THE FOOL ON THE HILL... HE NEVER LISTENS TO THEM HE KNOWS THEY´RE THE FOOL THEY DON´T LIKE HIM BUT THE FOOL ON THE HILL

Dont worry

א.ברור - יש דברים שלא צריכים את הקרדיט שלי..כל תינוק מכיר ב. הריון בילתי רצוי..כשתפסיקי למלא את חלל הפורום בלשון הרע באמרות השפר שלך אני אתחיל להתיחס אלייך ברצינות - תחליטי באיזה צד את, כי אני יודעת קרוא וכתוב וגם אני עקבתי אחרי התכתובת... ולכל דבר תחת השמש ...

מבטיחה לקיים הבטחתי

אם כי יש מגבלות בדרכי כעת.. אני חלק מרשת, אני פועלת בתוך מכלול של פעלים ואני אענה לשאלתך משיבשיל הזמן שיהיה לך ערב טוב ואני אשמח עם נשוב לרוח הסובלנות והקבלה שהצעת בהודעתך הקודמת.. ואני מקווה שנותיר את הכסח מאחורינו,,,חליק החיים קצרים. (כלומר הנשמה ניצחית אבל החיים על האדמה לא) וגם אנו שבים לאדמה לבצע תיקון בנשמתנו הרי, ואנחנו חייבים להשמר מלשוב ולחטוא,
* אחד הדברים המוזרים שנגלו בפני הוא שישויות של אור איתן אני בקשר מאז החל התהליך הרוחני
בו אני מצויה כעת, הוא שאין דבר אליו הן מתגעגעות יותר מהריח והכובד שבאדמה החוויה להתנשף בעליה של הר, להזיע בקיץ להריח ריח כל שהו.. כשאתה בגן עדן אין אותן את החוויות הללו - מוזר לא!? כנראה שאנחנו באמת לא מעריכים את מה שיש לנו בחיינו
מה שאני אוהבת ביהדות זה שהברכות והתפילות כתובות בלשון חיובית ולא בציווי - שמת לב לכך?!?

אולי יש לך מפרשים

לתורה החדשה שאת כותבת? אני לא ממש מצליחה לשים פסיקים וסימני קריאה או שאלה בין כל המילים באמת אני לא מבינה מילה ממה שכתבת. זה נשמע לי כמו חיבור אקראי של מילים שהפך לפיסקה. בנוגע למה שאת אוהבת ביהדות, אם היה כתוב בלשון ציווי, מה היה קורה? זה היה מלחיץ?

../images/Emo12.gifהריון../images/Emo35.gif לשון הרע../images/Emo35.gif

דווקא במקרה זה לדעתי לא הבנת לשון הרע מהו

מדוע הזיות זה לשון הרע?

דבר ידוע הוא שישנם מתקשרים שעל מנת לתקשר נכנסים לסוג של אקסטזה. נדמה לי שהחזיונות שהם רואים בתהליך נקראים הזיות וזאת מבלי להכנס לשיפוטיות ולהחליט האם המראה מציאות היא. נדמה לי גם שמרבית לוקחי הסמים למינהם מחפשים בדיוק את ההזיות האלה. בינהם אומנים רבים שטוענים שזה תורם להם רבות. אני נגד סמים, אבל הזיות כתופעה שאנשים נהנים ממנה, למה לא? לחיות את הדמיון כמציאות זה מבחינתי דבר שונה, נדמה לי שהמתקשרת נמצאת עמוק עמוק שם.

בחייך, מצאת את מי לשאול

למיטב ידיעתי ואמונתי אין נשמות ובטח לא גלגול נשמות. הנשמה מבחינתי קיימת במובן רוחני ובמושגי העולם הזה.

אם כך

תלמד יהדות או שבעצם אתה נגד זה גם???. ואם זו שיחה פרטית או מעל ראשי המאזינים להזכירכם פה פורום... ושם רע, לא ממש תצליח לארגן לי..אני לא ממש דואגת כל מילה שאתה רושם פה גורמת לפחות לעשרים איש שאני מכירה ועוד כמה עשרות שאני לא, ורק יודעת על קיומם לצחקק ולגחך..מכמה שאדוני רחוק מהאמת לא נורא שמוליק והריון..צוחק מי שצוחק אחרון. אני הסרתי את הכפפות אבל את עקשנית גברת מכנרת... אין לי כל כוונה להתיחס אלייך ולמילותייך משום היחס המתנשא והמזלזל בו את פונה לזולתך.

יהדות../images/Emo35.gif כדאי שאת תלמדי מהי, לפני שאת פוסלת

את דעתם וידיעתם של יהודים טובים כמוני.

נהפוך הוא

אני מבקרת בפורום הזה כבר חודשיים ויותר אני בעד יהדות אני גם בעד יוגה בעד אמנות בעד הבעד ונגד הנגד... אתה אוהב כלבים או חתולים אגב?

בואי נגיד

כשאומרים שלאיש יש "נשמה יתרה" למה מתכוונים? כשאני אומר ש"נשמתי כמעט פרחה לה", למה אני מתכוון? כשהפועל זוכים באליפות ושאו בגביע ואני אומר "יש אלהים", למה אני מתכוון? כשאני לא זוכר להיכן דחפתי את המפתחות ואני נוקב בצמד המילים "אלהים אדירים" זה שוב קרה לי, למה אני מתכוון? מבחינתי מדובר במושג ארטילאי בו אני ולא רק אני עושים בו שימוש. זו הסיבה שאנשים שונים במהלך חיי אמרו לי "אתה נשמה" ולא התכוונו ל-
כל פעם שאני מכריז שאין לי נשמה כולם נכנסים ללחץ. לא התכוונתי שחסר נשמה אני אלא שאין לי נשמה במובנה הפיסי, נשמה שאי פעם תעזוב את גופי ותנדוד למקומות אחרים. כשאמות - לא אהיה יותר וזהו. מי שיזכור - יזכור, מי שלא - לא הפסיד הרבה.

אני לא בטוח שהבנתי את משמעות שאלתך,

וברצוני לדייק את המענה את שואלת כשהנשמה בגוף, מה תפקידה בעולם הזה? או איך משמרים את הרוחניות בעולם הזה...? לראשון - נאמר הכל כתוב והרשות נתונה (אנחנו 'בחרנו בחיים אליהם התגלגלנו..לכל אדם מוצעות כמה אופציות לפני..את בחרת את הורייך ומשפחתך - אני לא בטוחה לגבי הכמה...אולי זה משתנה לפי המדרגה של האדם..נדמה לי, וחותמים למעלה לפני שבאים לגוף החי..והרשות נתונה - אדם צריך לשאוף לטוב - אבל הוא ראשי לבחור ב'פניות' שגויות..נאמר. בעקרון ניקיון נפשי מתכוון לכך שאתה למעשה פועל מהמקום הנכון לך) לשני - יש הרבה דרכים... קיום מצוות / עשיית טוב לזולתך / קשב ללב ועוד... זה גם קשור לגוף שבו החרת להוולד למעשה...אם נולדת חרדית בבני ברק זה שונה מצפונבונית..וכו אהם... מעניין לחשוב על העולם כך לכן מדובר על "התעוררות רוחנית" - אנחנו למעשה במצב של חלימה..

למעלה