לכל המבינים ב IRON COBRA

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
אוקיי אוקיי! הרגע אמרו לי ש POWERזה

למטאל. כי זה יותר עוצמתי מכיוון שאני לא הולך לנגן עם זה מטאל, אני לא יודע אם זה מתאים לי כי אני לא אוהב מטאל :) זה ROLLING בשבילי הכי טוב?!!?

Mother Man

New member
נראה לי שלא הבנת ת´משמעות של דאבל

דאבל בס זה בשביל עוצמה ומהירות תראה דאבל בס אנשים התחילו לנגן כי הם רצו לנגן מהר על הבייס דראם אבל הם הגיעו רק למהירות מוגבלת עם רגל אחד וגם ככל שהם העלו ת´מהירות העוצמה של המכה נחלשה לכן אנשים החלו לנגן עם דאבל בייס דראמים כדי לנגן דברים מהירים שרגל אחת לא יכולה לבצע וגם שישמעו חזק. אח´´כ המציאו ת´דאבל פדלים כדי לצמצם ת´מקום של הדאבל בס. אם אתה רוצה לקנות דאבל פדל ולא לנגן איתו חזק אז אתה ממש דפוק וסתם מבזבז ת´כסף שלך אם אתה רוצה לעשות מכל מיני קטעים קטנים כאלה שנשמעים מהירים אז תעבוד על הכפלות ברגל.

madrigal

New member
??

הPOWER הוא לא לMETAL פשוט הוא בנוי טיפה שונה מהROLLING שתוכל להגיעה למהירויות טיפה יותר גבוהות לא המציאו את הדאבל בשביל מטאל או רוק (יש מספיק מתופפי FUNK וFUSION שמנגנים עם דאבל) הדאבל קיים בשביל להעשיר/לתת דגש בקטעים מסוימים במוזיקה הדאבל הוא לא רק לימין שמאל או שמאל ימין ב32 (למרות שיש הרבה שירים שכן) הדאבל הוא גם להקפצות בשני הרגליים ,רולים כפולים/משולשים/מרובעים או למשל רולים בשילוב טומים בקיצור הכל אמור לשרת את את מטרת המוצר המוגמר(השיר)

TalKz

New member
אני רוצה לשפר את רגל שמאל וגם

להתחיל קצת דאבל באס.. מה רע? אז הקיצר, ללכת על POWER?

Kodak997

New member
לבריאות ../images/Emo98.gif

אני תמיד בעד הרחבת אופקים... בהצלחה ואגב לי יש power glide, אומנם לא קוברה אבל פאואר...

למעלה