לכל המבינים ב IRON COBRA

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
לכל המבינים ב IRON COBRA

אני רוצה לקנות דאבל קוברה, אבל אני לא יודע מה לקנות! FLEX GUIDE, POWER GUIDE, ROLLING GUIDE מה ההבדלים בניהם?" אני לא רוצה לקנות ואר"כ להתבעס מזה

tkz

New member
לי אישית יש FLEX

אבל המורה שלי אמר לי שעדיף עם שרשרת... נכון ?

Mother Man

New member
המממ לך על הפאוור גלייד כי

קודם כל הוא הכי פופולרי הוא גם הכי מסיבי הפלקסי הוא בלי שרשרת זה רצועה כזאתי ורק חננות מנגנים עם זה והרולינג זה ואלא אין לי מושג כי הוא נראה בול כמו הפאוור אבל סביר להניח שהוא יהיה יותר קל כזה מה הפאוור. גם לא חושב שמביאים הרבה רולינג ופלקסי כי הם לא מצליחים.

Mother Man

New member
כן יש כזה להיהט של הקוברה

יאללה הכל אותו חרא מוציאים כל 6חודשים דגם משופר עם שני חלקים קטנים שאתה בכלל לא ידעת על קיום מקומם.

madrigal

New member
ROLLING GUIDE ../images/Emo45.gif

אני מעדיף אותו על שאר הגירסאות אין עליו לפי דעתי (הפדל הכי נוח שניגנתי עליו יותר מהדגמים החדשים של DW.YAMAHA,וPEARL) ממש משרת אותי בנאמנות

madrigal

New member
טעות מרה

אני מזיין את השכל על הROLLING ויש לי בכלל POWER בקיצור כל מה שרשמתי קודם היה לגבי הPOWER ולא לגבי ה ROLLING ההבדל באמת בין שניהם הוא שלPOWER יש אפשרות להגיע למהירות יותר גדולה (המבנה טיפה שונה)

bosphorus

New member
רק DW ../images/Emo91.gif

אם אתה לא רוצה לקנות ואחר כך להתבאס אז לך על ה DW 5000 . פדלים מצוינים ולדעתי הרבה יותר נוחים מה IRON COBRA (אבל בסה"כ כל אחד והטעם שלו). ואם אמרת שעדיף שרשרת אז שרשרת+ שיניים עדיף על שרשרת בודדה וכמובן במרום לא חסר חלקי חילוף למקרה שקרה משהו לפדל בניגוד לכלי זמר.

tkz

New member
לא לגלוש מהנושא!!!!! ../images/Emo70.gif

אני שאלתי איזה הכי טוב? אני מזמין מהאינטרנט, ככה שאני צריך לדעת עכשיו מה לקנות ROLLING GUIDE, POWER GUIDE תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! שניהם עם שרשרת ושניהם נראים טובים אבל מה לקנות ?!!??!?!

TalKz

New member
שיוון בין רולינג לפאוור! עזרו לי!

עכשיו בכלל אני מבולבל... מישהו עוד יכול להביא את דעתו???

TalKz

New member
מה ההבדל ??

וודאר מפה אמר לי שROLLING זה לדיוק, ו POWER זה למהירות או משהו כזה... זה נככון? ואם כן, מה יותר חשוב בפדל?

orion rules

New member
אחי.....

תקשיב לאנשים הותיקים!! אמנם אני רק בכיתה ח´ אבל אני מתופף 7 שנים ואני אומר לך.... רק DW 5000!!!!

Mother Man

New member
המממ בעקרון

הדיוק הרבה יותר חשוב אבל הפדל לא יעשה את זה...אלא הרגל תעשה את זה. אז זה נראה לי די נדוש פדל לדיוק.. למהירות זה כבר נשמע יותר מעניין כאלה שרוצים סתם להתחרע ולכן לדעתי הפאוור.

madrigal

New member
Mother Man

אני ממש לא חושב שהרמת דיוק בפוואר היו פחות טובה ממש לא הפדל הקודם שלי היה ROLLING ובאמת לא הרגשתי הבדל בדיוק פשוט השיניים טיפה שונות אני עדיין טוען הדיוק עדיף לפני מהירות וגם הPOEWER ממש ממש מדויק

Mother Man

New member
אוקי אם אתה אומר ואחשלו

קוראים לי שקד אם אתה לא יודע רק תזכיר לי איך לך

למעלה