קודם כל הוא הכי פופולרי הוא גם הכי מסיבי הפלקסי הוא בלי שרשרת זה רצועה כזאתי ורק חננות מנגנים עם זה והרולינג זה ואלא אין לי מושג כי הוא נראה בול כמו הפאוור אבל סביר להניח שהוא יהיה יותר קל כזה מה הפאוור. גם לא חושב שמביאים הרבה רולינג ופלקסי כי הם לא מצליחים.
אני מזיין את השכל על הROLLING ויש לי בכלל POWER בקיצור כל מה שרשמתי קודם היה לגבי הPOWER ולא לגבי ה ROLLING ההבדל באמת בין שניהם הוא שלPOWER יש אפשרות להגיע למהירות יותר גדולה (המבנה טיפה שונה)
אם אתה לא רוצה לקנות ואחר כך להתבאס אז לך על ה DW 5000 . פדלים מצוינים ולדעתי הרבה יותר נוחים מה IRON COBRA (אבל בסה"כ כל אחד והטעם שלו). ואם אמרת שעדיף שרשרת אז שרשרת+ שיניים עדיף על שרשרת בודדה וכמובן במרום לא חסר חלקי חילוף למקרה שקרה משהו לפדל בניגוד לכלי זמר.
אני שאלתי איזה הכי טוב? אני מזמין מהאינטרנט, ככה שאני צריך לדעת עכשיו מה לקנות ROLLING GUIDE, POWER GUIDE תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! שניהם עם שרשרת ושניהם נראים טובים אבל מה לקנות ?!!??!?!
הדיוק הרבה יותר חשוב אבל הפדל לא יעשה את זה...אלא הרגל תעשה את זה. אז זה נראה לי די נדוש פדל לדיוק.. למהירות זה כבר נשמע יותר מעניין כאלה שרוצים סתם להתחרע ולכן לדעתי הפאוור.
אני ממש לא חושב שהרמת דיוק בפוואר היו פחות טובה ממש לא הפדל הקודם שלי היה ROLLING ובאמת לא הרגשתי הבדל בדיוק פשוט השיניים טיפה שונות אני עדיין טוען הדיוק עדיף לפני מהירות וגם הPOEWER ממש ממש מדויק