לכל הישראלים בקנה...

tal2000

New member
לכל הישראלים בקנה...

הייתי מאוד רוצה לעבור לקנדה... ואני רוצה לשאול אותכם...איך זה לחיות בקנדה..כייף..לא כייף איך טורונטו בעיינכם? וכל מה שאתה יכולים לספר לי על טורונטו! תודה.... טל

Wizardi

New member
לא יודע לגבי טורונטו

אבל במונטריאול זה עיר יפהפיה אבל קרה בטירוף. אין מצב שמסתגלים לקור כזה. גם הקהילה הישראלית פה לא רעה בכלל....

gozala

New member
בזה הרגע 4 מעלות במונטריאול ../images/Emo42.gif

ממש חם יחסית לשבוע שעבר. נראה שהאביב מתקרב
לא, אני לא נמצאת שם כרגע, אבל המחשב שלי מראה את הטמפרטורה במונטריאול במשך כל הזמן שאני מחוברת לאינטרנט.

new in toronto

New member
שלום מטורונטו ! ../images/Emo140.gif

גם טורונטו מאוד קרה, החורף א ר ו ך. החיים כאן מאוד שלוים אך ההגירה אינה קלה. קיימת בעיה של ריחוק מהמשפחה והסתגלות. אי אפשר לדבר בקול אחד כי כל אחד רואה את הדברים אחרת, לפעמים זה תלוי ביום...

Sundancer

New member
על טעם ועל ריח ../images/Emo91.gif

כרגע זו תקופה קשה כך שהרבה מאלה שהגיעו לאחרונה חווים קשיים כלכליים. אלו שכבר "התברגו" למשרות טובות נהנים מרמת חיים גבוהה ואיכות חיים גבוהה אף יותר. אורח החיים דומה מאד לארה"ב מבחינת תחבורה, מגורים ופנאי. מבחינת עבודה, הקנדים פחות לחוצים מהאמריקנים. בניגוד לדיעה הרווחת בפורום הזה, אנחנו חושבים שהקנדים אנשים טובים שטוב לחיות במחיצתם. הם מנומסים, תמיד שמחים לעזור ומאד מכבדים את הזולת. יש לנו חוג חברים קנדים מאד רחב כך שיכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל. אם הייתי צריך להגדיר את קנדה בשתי מילים, הייתי מגדיר אותה כמדינה "מאד אופטימית". אני מרגיש הרבה יותר טוב לגדל את הילדים פה ולא בישראל או ארה"ב.

gozala

New member
טורונטו מבחינת איכות חיים ../images/Emo45.gif

מדורגת או בין המקומות הראשונים או אולי אפילו במקום ראשון בעולם.

למעלה