לכל החדשות...

the sofa city

New member
לכל החדשות...

כמה חוקים: 1. כאשר אתם מציגות את עצמכם זה בסדר תפתחו שרשור חדש! 2. אחרי זה לא פותחים שרשורים חדשים סתם! רוב הסיכוים שהשרשור ימחק אז למה? 3. שרשור קבוצה של הודעות אך משתתפים? בהודעה שפתחתם למתה כתוב הוספת תגובה תלחצו על זה ותגיבו. 4. בשירשורי דוליז חדשות אתם רוצות להוסיף את הדולי שלכם? ללחוץ על הוספת תחגובה בהודעה הראשונה שפותחת את השירשור (של אחת המנהלות) 5. ניצול שירשור אם אתם רוצות להגיד משהו ואתם יודעות שהמנהלות ימחקו אותו אתם לוקחות שירשור מהדף שכבר מת וכותבות נצלו"ש (נראה לי) 6. משהו שראיתי שאתם עושות אתם מגיבות לדלויז אבל רק אם הדולי יפה... תראו איך הבנות מגיבות על הדוליז ותבינו מה צריך לעשות. 7. טאל ומיכל הם המנהלות (וכולם אוהבים אותם
לא באמת!) 8. המדריך השלם לדוליז. 9. ואחרון תהנו!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאמממממ.....

אני לא חדשה אבל... המדריך לא עובד לי
כלומר- אני נכנסת לקישור ואני רואה אתל המדריך, אבל כשאני לוחצת על אחד מהטיוטוריאלים יש לי מין קוד HTML או משו כזה...
שומדבר לא עובד לי חוץ מסרגלי הכלים והטיפים
, פליז

סלינוש

New member
מבקשת עזרה....../images/Emo53.gif

יצא לי לכתוב פה פעם או פעמיים... כשראיתי את הפורום התאהבתי ברעיון ומאז אני גם בקטע של הדוליז... מה שכן, הרבה דברים אני לא עושה נכון, לא תמיד אני עושה כמו שצריך הצללות, אני לא עושה מרקמים לבדים ( אני עובדת בצייר, ככל שאני יודעת בצייר אין אפשרות לכאלה אפקטים, של צמר למשל), אממ... מה עוד? אני זקוקה להסבר איך לעשות גרביונים, ואיך לעשות הצללה בקפלים של שמלות, למשל... אני מנסה להכנס למדריך, אבל אי אפשר.... יש בעיה בזה. וחוצמיזה אני מאוד רוצה אנשים שמבינים בדוליז שנוכל לדבר באיי סי קיו אולי, ושיוכלו לעזור לי לתקן וכאלה... אני אשמח... האיי סי שלי: 99249819 תודה

למעלה