לכל החברות יש חבר

Megie

New member
היי אבודה

אל תיהי כ"כ אבודה...את בסה"כ צריכה למקד את עצמך קצת יותר לגבי מה שאת רוצה ומחפשת מעצמך.
אז לכל החברות שלך יש חבר והקנאה בהן טבעית ואנושית, רובנו אוהבים וכמהים לזוגיות, מחפשים להמצא בה, זה הגיוני שגם את תרצי בן זוג-ובלי שום קשר לעובדה שלחברות שלך יש (אני בטוחה שהיית רוצה גם אם הן היו לבד, אולי לא היית חושבת על זה באותה תדירות אבל רוצה לא פחות)
את צודקת בהשערה שלך שנגיד "לכי תעשי משהו עם עצמך" אבל שאר הדברים באותו משפט פשוט לא נכונים.
לחפש זוגיות לא חייב להפוך למשהו נואש/מובהק..את לא צריכה להסתער על כל גבר שיעמוד בדרכך ולקבל בזרועות פתוחות רק כי את רוצה חבר.
אבל את כן יכולה לשדר את זה כשאת יוצאת עם הבנות, את יכולה להתחבר לבחורים שנמצאים איתך באינטרקציה כלשהי (עבודה/לימודים) או אלו שיהיו איתך באינטרקציה בעתיד.. וזה לא חייב להיות בלחץ, אמרת נכון-כל דבר בזמנו, אז תתני לזמן להוביל אותך לכיוון הבחור שלך, בלי לחץ, בלי למהר, תהני מהזמן הזה שאת חופשיה מזוגיות...אין צורך להתרחק מהחברות שלך, כי זה ישאיר אותך בודדה יותר..להיפך, תכווני את החברות שלך בצורה שגם לך יהיה נוח בה (אם זה בילויים בהם תוכלי להכיר מישהו ועוד) אל תשכחי שלפני שניהיה להן חבר-הן היו רווקות באותה מידה כמוך..

שיהיה בהצלחה!

שלום

גם אני לא בעד חיפוש. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, כמו חוגים, מועדונים ולימודים, קודם-כל בשביל העניין. שם גם תכירי אנשים.

talush2005

New member
הייי לך

גם אני באותו מצב כבר קרוב לשנה ונראה לי שיש לא מעט בנות בגילאים שלנו בעיקר שבמצב הזה. זה הגילאים שמכירים ונפרדים ומכירים ולפעמים את מרגישה שאת מחוץ למשחק .
אם יש לך איך ואיפה תנסי להכיר אנשים חדשים בלי לנתק קשר עם החברות כי לפעמים אח"כ כשלך יהיה חבר יום אחד את תרצי את הקשרים האלה בחזרה, אין דבר יותר נחמד בעיניי מלצאת הרבה זוגות ביחד בעיקר שהבנות היו פעם חברות טובות.
אם אין לך איפה להכיר אנשים חדשים, לא תמיד תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת וגם בדברים שלא ,את עובדת/לומדת? לימודים זה אחלה תעסוקה תאמיני לי אין לי זמן לכלום וגם אחלה מקום להכיר אנשים חדשים , ככל שתעסיקי את עצמך יותר יהיה פחות קשה כי אין זמן לחשוב על זה זה לפחות מה שעובד לי לרוב. ככה הזמן יעבור מהר ויום אחד גם את תמצאי את הבחור שלך.כמובן שבשביל זה את צריכה להמשיך לצאת להכיר ליזום ולהיות משתתפת פעילה בעולם ההכרויות הזה שאף אחד לא אוהב להשאר בו הרבה זמן.

המון בהצלחה לך!

אבודה121

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אתה חי בקלישאה לא נכונה....אני ממש לא שמנה ואני גם לא קרובה להיות כך.
זה שאין לי חבר ולא מצאתי את הבנאדם הנכון זה קורה לאנשים..אז תפסיק לתת סטיגמות שטויות.תודה

למעלה