לכל החברות יש חבר

Shy IL

New member
את מוכנה להפסיק להיכנס לי לשיחות ?!?!

גם ככה היא אבודה...

lolypop6

New member
סליחה

בהצלחה לזוג החדש. אני מבטיחה להיות רבנית בחינםD:

Shy IL

New member
יפה מאוד!!

אני ממש שמח שאת אקטיבית, מבצעת פעולות והולכת על המטרות שלך.

סיטואציה: במהלך התקשקשות הזו כאן את מוצאת מישהו שמסקרן אותך(משהו בסגנון שלי..
) - מה תעשי ? את תבצעי איזשהיא פעולה מצידך ? לשלוח מסר ?

אבודה121

New member
ברור

אני יוזמתית,אני פועלת עושה דברים...אני לא יושבת ומחכה...זה האופי שלי מטבעי...

lolypop6

New member
מה פתאום

מתי הוא אמר? הוא רוצה אותך!!
תשלחי לו מסר((:)

Shy IL

New member
חח..

גם בחיים את כל כך טובה בלקרוא אנשים או רק דרך האותיות ? : )

lolypop6

New member
ממה שהבנתי..

הקנאה הזאת עושה ההפך.. ממש לא גורמת לה לפעול

LadyIINpinkkk

New member
למה להתרחק?

הן חברות שלך לא?
כל אחת והזמן שלה, ואני בטוחה שגם לך יהיה חבר בזמן הנכון.
ואם תחשבי על זה הרבה בקטע של בדידות, ומסכנה, אז את באמת תרגישי מסכנה...!
תנסי לחשוב חיובי וזה גם יעזור לך להיות יותר פתוחה בשביל להכיר מישהו.

sisi4561

New member
מתוקה תתחילי ליזום...

את לא רוצה להיות במצב הזה, אבל נראה לי שאת קצת נשארת בעמדת האומללות מתוך בחירה.. יש דברים כיפיים וטובים בלהיות רווקה- תתחילי לפלרטט, להקסים ולחייך. אין בחורה שאין לה את זה..... פשוט לאזור אומץ- זה שם המשחק, ומהר מאוד את כבר לא תהיי לבד... ללא שום קשר את צריכה לאהוב את עצמך- רווקה או לא... שמתי לך קישור שיכול קצת לעורר אותך

dudix2

New member
גברים הם יוזמים, לך יש תפקיד אחר.

קראתי את כל התגובות פה. לדעתי הגבר צריך ליזום פניה, את גם יכולה לנסות אם את רוצה, אבל כמו שאת כתבת זה לא קל :)
העצה שלי שאת יוצאת תהיי שמחה, תרקדי, תדברי עם אנשים או בחורות אחרות, אם תשבי בצד או אפילו אם תשבי בשפת גוף סגורה כמו ידיים משולבות גברים יחששו או שלא ירצו לגשת אליך.

זה שלחברות שלך יש חבר ולך אין זה לא משהו שאת צריכה להתבאס עליו אלא עובדה קיימת, תקבלי את העובדה הזו ותפעלי לשנות אותה ע"י זה שתצאי יותר.
אני הייתי גם במצב שלך שלא היתה לי חברה ורציתי, אז פשוט הקדשתי לזה יותר מאמץ ויצאתי יותר.

שרונת XD

New member
אני מבינה אותך

זה טבעי שכשאת לבד וכל החברות שלך מסביב עם מערכות יחסים, זה צובט.
זה נכון אגב גם מה שנכתב פה, שחברות שמתרחקות ממך כי יש להן חבר הן לא חברות אמיתיות. זה לא אומר שהן לא חברות טובות, אבל לפעמים אנשים לא שמים לב והם נתונים רק לבני הזוג, וזה אגב לדעתי יגרום בעתיד לפיצוץ. כל אחד צריך שיהיו לו את החברים שלו ואת החיים שלו חוץ ממערכת היחסים.
יש לי חברה שהייתה בקשר ארוך והיינו מתארות המון, הסיבה שזה השתנה היא שעכשיו היא לא במערכת יחסים, ועדיין אנחנו מתראות המון.
ברור שאת לא תנסי בכוח להכיר מישהו וזה לא משהו שבא בכוח, אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה להכיר אנשים חדשים.
להכיר חברות חדשות, ידידים חדשים, גם יהיה לך יותר נחמד, תכירי אנשים רווקים כמוך, שתרגישי שאתם באותה הסירה מה שנקרא, וגם פלוס נוסף,
כשאת מכירה אנשים חדשים את גם בעצם פותחת את הדלת להיכרות עם בחורים חדשים, ומגדילה את הסיכויים למצוא אהבה.

המון בהצלחה :)

למעלה