לכל הותיקים
שעוזבים/ לוקחים חופש מהפורום בטענה שהוא "כבר לא מה שהיה פעם", אז אולי זה נכון שהוא לא כמו פעם, אני לא יודעת איך הוא היה פעם. אבל אני יודעת שהוא עבשיו בתקופת יובש ואם אנחנו לא נתחיל לדבר על נושאים אחרים הוא ימות (בואו נודה בזה, הוא לא יכול לחיות על פאנפיקים). אבל אי אפשר סתם לעזוב את הפורום כי תיראו (ואני יודעת שאני אשמע כמו סידרת TV אמריקאית חינוכית כזאת, אבל
באתי לפורום הזה כי שמעתי שהוא הפורום ה"פ הכי טוב בארץ והוא באמת הכי טוב, אבל אין כזה דבר פורום טוב האנשים שבפורום הופכים אותו לטוב או רע (וגם המנהל), ואני מניחה שהאנשים האלה זה אתם (הותיקים יותר). אז מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתם תעזבו הפורום לא יהיה מה שהוא וזה בטוח לא יעזור למוראל, אז עדיף להשאר ולנסות לשפר אותו. ואני יודעת שזה נשמע כמו נאום רגשני חנוני כזה אז בבקשה! בלי תגובות עוינות !
אופיר שתחזור בעוד יומיים בשביל לא לראות ת´תגובות
שעוזבים/ לוקחים חופש מהפורום בטענה שהוא "כבר לא מה שהיה פעם", אז אולי זה נכון שהוא לא כמו פעם, אני לא יודעת איך הוא היה פעם. אבל אני יודעת שהוא עבשיו בתקופת יובש ואם אנחנו לא נתחיל לדבר על נושאים אחרים הוא ימות (בואו נודה בזה, הוא לא יכול לחיות על פאנפיקים). אבל אי אפשר סתם לעזוב את הפורום כי תיראו (ואני יודעת שאני אשמע כמו סידרת TV אמריקאית חינוכית כזאת, אבל