לכל הותיקים

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
לכל הותיקים

שעוזבים/ לוקחים חופש מהפורום בטענה שהוא "כבר לא מה שהיה פעם", אז אולי זה נכון שהוא לא כמו פעם, אני לא יודעת איך הוא היה פעם. אבל אני יודעת שהוא עבשיו בתקופת יובש ואם אנחנו לא נתחיל לדבר על נושאים אחרים הוא ימות (בואו נודה בזה, הוא לא יכול לחיות על פאנפיקים). אבל אי אפשר סתם לעזוב את הפורום כי תיראו (ואני יודעת שאני אשמע כמו סידרת TV אמריקאית חינוכית כזאת, אבל:) באתי לפורום הזה כי שמעתי שהוא הפורום ה"פ הכי טוב בארץ והוא באמת הכי טוב, אבל אין כזה דבר פורום טוב האנשים שבפורום הופכים אותו לטוב או רע (וגם המנהל), ואני מניחה שהאנשים האלה זה אתם (הותיקים יותר). אז מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתם תעזבו הפורום לא יהיה מה שהוא וזה בטוח לא יעזור למוראל, אז עדיף להשאר ולנסות לשפר אותו. ואני יודעת שזה נשמע כמו נאום רגשני חנוני כזה אז בבקשה! בלי תגובות עוינות !
אופיר שתחזור בעוד יומיים בשביל לא לראות ת´תגובות

חייב לצין ש...

הפוררום הזה היה הכי טוב בארץ בגלל שהוא היה קטן ומצומצם. עכשיו הגיעו טונות של ילדים ששואלים את אותן השאלות אז כן כולם יעזבו כן לא אכפת אם הפורום ימות (למי שעוזב) (אני עדין לא התיאשתי) כן אי אפשר לחיות על 4000 פאנפיקים ליום כן נמאס לותיקים להשאר בגלל זה תודה דורותי או בעצם פיסטנדנטילוס

נעמה ע.

New member
אתם יודעים מה?! נמאס לי!

נמאס לקרוא את הרמזים היותר מעבים שלכם על זה שפעם היה נחמד כשהפורום היה מצומצם ואת כל התגובות על החדשים... לא נאה לכם? הפורום לא טוב (אם הוא לא טוב) גם בגללכם, בדיוק באותה מידה, ובגלל הקיטורים האידיוטיים שלכם וההרגשה הרעה שאתם נותנים. וסליחה שהייתי מוכרחה להיות בוטה, פשוט חוויתי משהו לא כל כך נעים היום... ירדתי לסניף להעביר פעולה וגיליתי אותו עולה בלהבות...

LuNaTiC

New member
מה זאת אומרת??

זה נשמע נוראי! כאילו... נשרף והכל??

נעמה ע.

New member
באתי לשם...

ואחת החניכות רצה לכיווני, צורחת: "הסניף נשרף! יש שריפה בסניף!"... רצתי לשם, והכל היה אפוף עשן שחור סמיך... הסתכלתי מאחד החלונות, ואחד החדרים פשוט בער! עלה בלהבות! אדום ואש ובלגנים! נכון שתמיד אנשים סקרנים לדעת איך הם יתנהגו במצבי לחץ? אז זהו, שאני גיליתי... ודי אכזבתי את עצמי! פשוט נכנסתי להיסטריה, התחלתי לצרוח ולא הייתי יעילה במיוחד... ואז הגיע שאולי החמוד עם שאתו והתינוק וצעק עלינו שנזעיק עזרה, והוא בעצמו רק והביא דליי מים וכיבה את האש... והחדר ההוא מפוחם עכשיו... הזעקתי את כל המדריכים לישיבת חרום, וכולם הסכימו פה אחד שחבל שכיבינו, ולא נתנו לזה להישרף עוד קצת, ואז בטוח היו בונים לנו סניף חדש... מממ... אני עדיין יכולה ללכת להצית את זה עכשיו...

LuNaTiC

New member
אוי!

דבר ראשון... אני מצטערת... דבר שני... לאבא שלי קוראים שאולי *נקרעת מצחוק*.. טוב אנשים זה קיבוץ, אז אנשים ממציאים כינויים לאנשים אחרים וככה זה נשאר. דבר שלישי, המ... אבל תוכלו לשפץ אותו לא? -ענבל-

נעמה ע.

New member
את לא צריכה להצטער...

להיפך! סוף סוף קצת אקשן... אולי אפשר לסדר את זה ככה שאנשים יחשבו שהיתה הצתה (או שאולי באמת היתה?) ואז יתחיל אקשן אמיתי בישוב... לא ישפצו לנו כלום... גם ככה כועסים עלינו.

נעמה ע.

New member
לדעתי...

זה נדלק מבדלי סיגריות שהחבר´ה הבוגרים והמטומטמים השאירו אחרי המסיבת גיוס שלהם... שהם עשו אותה בסניף שלנו בלי רשות, אגב... אבל דווקא הגיוני שזו הצתה.

o.h

New member
אצלנו היה מועדון

של כיתות ט´ והם השאירו שם נרגילה דולקת וכל המועדון נשרף ובנו שם גן לילדים במקום.

זה מספר את האימייל שלך...

ודרך אגב אם לאבא שלך קוראים שאולי, אז השם משפחה שלך זה by(פשוט אין לי מושג אם לכתוב את זה בעברית "באי" או "ביי"...)??? s@me @ne

LuNaTiC

New member
שם המשפחה שלי הוא...

בן יהודה! על כן ה - בי.וואי... ראשי תיבות.. -ענבל-

Prongs

New member
הפורום לא ימות.

פורום לא מת. הפורום כרגע בדבר ההפוך מיובש. אתם לא יודעים מה זה יובש יקיריי. the real harry shady הרמיוני ואנוכי (חיחיחי) יוכלים לספר לכם מה זה יובש! זה ל-א יובש! זה עודף! זה אנפלציה! אומנם הדיבורים שיטחיים אבל יש הרבה מהם (זה לא טוב). ולהל"ן הסיבות שכבר נאמרו כאן. 1) כבר הרבה זמן שלא יצא משהו חדש והנושאים מתחילים להגמר. 2) יש חופש ולכן אנשים מבלים כאן יותר מפעם אחת ביום וגורמים לאינפלציה (הסבר יותר מפורט בהודעה אחרת שלי) 3) מלא אנשים. יש בפורום פשוט מאוד מלא אנשים. Professor Prongs

למעלה