לכל ההומואים

RedRose

New member
כן כן.. מודה באשמה...

נורא משעמם לי בחיים.. הדשא אגב זה סיפור ממש מצחיק
אבל ממש אידיוטי.. ואם אני אספר אותו אתם תחשבו שזה לא מצחיק.. אבל זה מצחיק.. תאמינו לי..

shirhayam

New member
כמו שנאמר

אני לא מצליחה לנסח את עצמי מספיק טוב כדי לא להשמע מתנשאת, פוגעת או סתם אחת מהשוק אבל ההודעה הזו באמת מצליחה להוציא ממני את השכונה אז פשוט החלטתי לא לומר [חומה - שותקת - נאלמת...]

Sapio

New member
לכל ההטרואים../images/Emo34.gif

בדיוק כמו שאת נמשכת לאותו זין מכוער. קדימה הביתה פיפי ולישון

לירונר

New member
עצור ../images/Emo70.gif

היא מכנה את איבר המין הזכרי האלוהי "מכוער" אז זה מוכיח שצדקנו בזה שלסבית השמיצה אותנו

לירונר

New member
אולי היא החייזרית אמילי...

בניגוד לסיפורי האלף לילה ולילה שאמרת עלי

לא ברור לי למה אתם

כל כך מתרגשים ממנה. בסך הכל עוד פוסטמה שהיה לה ממש משעמם וחיפשה מה לעשות, אז היא כתבה את ההודעה הזאת. אני חושב שהיא אפילו לא טרחה לראות אם מישהו מגיב בכלל על מה שהיא כתבה. באה לפה, זרקה כמה מילים והלכה...

Sמית

New member
מה אני מתעצבנת עליה?

נתחיל עם זה שאני בחורה, כן, סתם נכנסתי לפורום הזה, אפילו לא יודעת למה... אולי בגלל שאני פשוט אוהבת גברים וכל הפורום הזה עוסק בגברים... ויותר מזה אני לא יודעת למה אני מתעצבנת עלייך רוני, אין לי שום קשר לא אלייך ולא לקהילת ההומוהים והלסביות. בכל אופן אני ממש לא חושבת שהם "פגומים" אני חושבת שהם נפלאים... במיוחד שהם בתוכך... חוץ מזה זה שאת אוהבת משהו אחד זה לא אומר שלשני אין זכות לאהוב משהו אחר! לכל אחד יש את הזכות לאהוב אישה או גבר או את שניהם... אז מה הקטע שלך? את פשוט אוהבת להשמיץ ? לרדת על אנשים? תוציאי את התיסכולים שלך על אנשים ברמה שלך בפורום "אנשים קטנים עם תיסכולים גדולים" ותניחי להם בשקט !

Sמית

New member
חשבתי על זה אבל...

האמת שכן חשבתי על הפורום הזה אבל עדיין הוא גדול עליה. בלי להעליב כמובן.

לירונר

New member
ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לספר לנו קצת יותר על עצמך, על כוס
חם, או
אם תרצי. העונג כולו שלנו...

Sמית

New member
אין כל כך מה לספר...

בחורה, חיילת משוחררת בת 21, סטרייטית עם לפחות מחנה משותף אחד ביננו- משיכה לגברים... אוהבת לטייל, ספונטנית, אוהבת לקרוא, בתי קפה ו/או פאבים - אבל בשום פנים ואופן לא אוהבת דיסקוטקים (צפוף, מחניק, מסריח, רעש ואני גם לא יודעת לרקוד...)! אוהבת לטייל ולבקר בפורומים השונים והמגוונים גם אם אין לי קשר לנושא הפורום (כמו הפורום הזה). וזהו... לא זוכרת עוד משהו חשוב... שיהיה לכם לילה קסום, לילה של סקס ואהבה או אפילו סתם שינה...

למעלה