לכל ההומואים

לכל ההומואים

אתם דפוקים!!!!!!!1 נולדתם פגומים איך אפשר להמשך לגבר ששיש לו זין מכויער ולעןמת זאת הבחורות סקסיות יפות בעלות חזה שופע גוף חלק נשיות ועדינות??? איך אתם נמשכים לבני מינכם? תסבירו לי

גלעד יא

New member
האם זה רק אני...

או שכולם חושבים שלסבית כרגע השמיצה אותנו? רוני היחידה (תודה לאל על זה) - האם את יכולה להסביר לי למה את נמשכת לבנים? (או לבנות?)

Guy K

New member
זה לא רק אתה

ולמעשה אני חושב שרוני היחידה היא לא ממש לסבית אלא סתם פוסטמה

והנה אחת מפניני החוכמה של הפוסטמה

"...טוב עכשיו ברצינות תן לי לספר לך שאני בת 21 ואני ילדה מזה בעייתית תמיד הייתי בטוחה שיום אחד אני אקבל איידס מרופא שיניים ובגלל זה אני לא הולכת אני היפוכונדרית ותמיד המחלה הזו נכי הפחידה אותי ותמיד זה אצלי בראש הפחד הזה." על תצפו ליותר מידי...

white star

New member
בהנחה שאת לא איזה לסבית עם הפרעה...

בנות פשוט לא מעניינות אותי מינית!!! i don´t give a shit! לעומת זאת זין...עכשיו את מדברת על דבר יפה דרך אגב להיות הומו זה לאהוב גברים.לא רק לזיין אותם\על-ידם.סקס הוא חלק רציני מהמערכת יחסים אבל הוא לא הכל שלך...

LeeCooper69

New member
אני פשוט לא אתייחס.... חומה!!!!

ואני מקווה שלירונר יימחק את זה ומהר!!!

ELP

New member
ממממממממ.... יאמי

רק מזכירים את המילה זין ואני בקושי שולט בעצמי

ELP

New member
תראה מה זה...

עולם קטן....כנראה שהעולם לא עומד על שלושה דברים אלא רק על אחד..זין..

לירונר

New member
שאלה שאלתית...

האם למחוק את השרשור הזה, למרות שחברי פורום הגיבו אליו

גלעד יא

New member
ממש לא.

אולי יתפתח פה דיון מעניין למרות השפה בה השתמשה הלסבית הזועמת/הסטרייטית הפוסטמה (נא למחוק את המיותר).

RedRose

New member
הו הו הו../images/Emo70.gif אם על ´חומה´ שיחתינו...

הנה כמה הצעות שיפור ושידרוג:
שעושים ´חומה´ יש להרים את יד ימין בצורה אופקית לכיוון שמאל- זה מסמל ´חומה´.
ניתן גם להרים את יד ימין בצורה אנכית כאשר האצבעות מופנות מעלה- זה מסמל ´מגדל´- מכאן- ´חומה ומגדל´.
ניתן גם להרים את כל הזרוע.. לא לא.. איך קוראים לזה.. החלק מהפרפק ליד (להלן: החלק). ניתן להרים את כל החלק בצורה אנכית כלפי מעלה- זה מסמל ´צריח´.
אפשרות נוספת- את יד ימין נרים בצורה אנכית ואת האצבעות ננענע כאילו אנו מנגנים על פסנתר- זה מסמל ´דשא´.
עוד אפשרות- לוקחים את שתי הידים ועושים איתן ריבוע באוויר- זה מסמל ´חלון´. עד כאן הצעות שיפור ושידרוג ל´חומה´.

למעלה