לכל הגולשים

לכל הגולשים

חשבתי על רעיון, לארגן קבוצה של שולחי רייקי ואנרגיות ריפוי אחרות מרחוק למי שצריך. 1. בוגרי רייקי 2 ואנרגיות ריפוי אחרות המעונינים להצטרף לשליחת אנרגיית ריפוי לנזקקים מתבקשים ליצור עימי קשר בפורום רייקי 2. אנשים המעונינים בטיפולים מרחוק כנ``ל אני אישית מתכוון לשלוח רייקי מרחוק כל יום שלישי בין שבע לשמונה בערב. אור וטוב אוריאל מעוז מנהל פורום רייקי

Tal_Ya_Tal

New member
היי אוריאל, B-) יוזמה מבורכת

הייתי אולי יכולה להצטרף, (אנרגיה אוניברסלית שלב ארבע+ ריפוי ספונטאני, וריפוי מרחוק) א ב ל, בימי שלישי בערב, אני מלמדת אסטרולוגיה (לא פחות חשוב). אבל יש לי הצעה אחרת. בכל העולם, יושבים אנשים במדיטציה בימי ראשון, בשעה 21:00 על פי שעון ישראל, במעגלי שלום ושולחים אנרגיה לפלנטה. המדיטציה אורכת 20 דק` כאשר חמש הדקות האחרונות, מוקדשות לשליחת הילינג לפלנטה ולכל דיכפין!!! קבוצות אלו נוצרו ביוזמתו של תום דובר מועצת התשעה, המתוקשר על ידי פיליס שלימר וגם על ידי ליבנה שיאון ממבוא חמה. (וגם אנשים נוספים) כדאי יותר, להתאים את שליחת ההילניג, לאותם הזמנים, על מנת להשיג אפקט חזק יותר ועצמתי יותר, בשל היתרון שאנשים כבר עושים זאת. פשוט יש לשבת באותן שעות ולהתחבר ולשלוח את ההילינג באותו זמן ולהגביר בכך, את יכולת ההתמרה של כדור הארץ, שלנו ושל כל מי שנזקק לאנרגיית ריפוי תם מגדיר את עצמו: ``אני ידע טהור. אני כוח, פוטנציאל, תבונה ואהבה. איני ישות. אני מהות המזוגה בכם, בכל איש ואיש, קשוב ואוהב, מבין ורואה כל איש ואיש, את צרכיו, יסוריו ואת מעלותיו הנשגבות. בידי לעזור, להדריך ולהקל.`` הנה חיבור לאתר של תום L&L TALYA

סבבה אבל...

אני ביום ראשון לא יכול. אבל בכל אופן אין בעיה שאת תשלחי ביום ראשון ואני ביום שלישי ואולי יצטרפו עוד לימים אחרים כך שכל מבקש יקבל טיפול יומי במקום שבועי. אני אאסוף את שמות המבקשים טיפולים מרחוק ומי שירצה ביום שהוא שולח אנרגיה הוא יצור איתי קשר ואתן לו את הרשימה של המבקשים (ראשי תיבות של השם הפרטי ושם האמא - לשמירת הפרטיות של המבקשים) אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה