החתימה שלך שווה זהב!
פשוט כך! אני מתכוון ל"התבונה היא וכו' לא נבין? אני לא בטוח שגברים לא יכולים למצוא בחייהם מקבילה מטרידה. תראי לך גבר שחי בחדר בבניין מגורים ענק ענק ענק, באילת. כל העובדים באילת עובדים רחוק מהבית. כולם, במקום זה או אחר, מתגעגעים. לכולם זה הציק. היה לו אינטרנט בחדר... וכווווווולם, היו מטרידים אותו, כל הזמן. באים לבקר אותו יעני כדי לומר לו שלום ומתיישבים לייד המחשב, פוגשים אותו ברחוב, עוצרים אותו לשלום לבבי, מבקשים לקפוץ אחרי העבודה והכל בגלל המחשב... בעסה לא? עכשיו דמייני חיבוק כזה. חיבוק גדול גדול, מאיש ענק. חיבוק של חיבה מזוייפת, כזה העוטף בתחושה של אסיר שנאסר עליו לפצות פה... בהקשר של "הטרדה מינית", זה עניין סובייקטיבי, אני בטוח שלא "כל אשה" תסכים אתך, יש המוני נשים שיראו כ"מחמאה" וכאישור לאטרקטיביות שלהן, את מה שאת מכנה "הטרדה מינית. יתירה מזו, אותן הנשים הרואות "כמחמאות" את מה שאת מכנה "הטרדה" נותנות יד להטרדה בכך שהן מאפשרות כניסה לנורמה ההטרדתית... אני לא בא להאשים, לומר שאני בעד או נגד הטרדות. זה מאוד מאוד תלוי: כי עם כל הכבוד לכך שאת "מוטרדת" מהאישורים הצפופים שאת מקבלת לאטרקטיביות שלך, אני כלל לא בטוח שתהיי פחות מוטרדת אם לא תקבלי שום אישור... צריך בכל זאת להישאר איזה מינון סביר שישמור לנו אותך מחוייכת. אז זה כן מורכב יותר משזה נראה... לא יודע למה, אבל לאחרונה העניין הזה תמיד עולה לסדר היום. בטח בגלל קצב ורמון אבל בעיקר משום שבעבודה אצלנו יש גבר שבטוח שההאשמות נגדם הן כוזבות. וחשוב לו לומר את זה תמיד כשיש בנות באיזור. והן מתרתחות עליו וככה נוצר וויכוח עצבני בבקרים שהיו אמורים להיות ישנוניים ורגועים. ואני תמיד כצופה מהצד, רואה, שעם כל זה שהוא קצת מגזים עם האמון המלא שלו בגברים, הבנות לא פחות ממנו, מגזימות עם האמון המלא שלהן בנשים. זו שהטרידה וסחטה את קצב. עם כל הכבוד לה ולכך שהיא הייתה מוטרדת. היא ביצעה פשע לא פחות חמור בעיניי, סחטנות. סחטנות מטרידה מאוד מאוד. אדם הנתון לסחיטה הוא מאוד מאוד מוטרד. הוא לא יודע מה לעשות, האם להיענות לדרישה אם לאו. הוא חושש שמא אם ישלם את הכסף יצטברו נגדו שתי תביעות כאשר זו הקשורה בהטרדה מינית תקבל את אישורו בכך שהוא שילם את הכסף... אחת כזו, מניפולטיבית, שהייתה מוכנה "לוותר" לקצב ולאפשר לו להתהלך חופשי מבלי שימוצה אתו הדין ובלבד שישולשלו לכיסה כך וכך שקלים, היא לא פחות מטרידה אותי. והאמיני לי, כאדם, לא היה לי קל לסמוך על מה שהיא אומרת... אז שוב, לא הייתי שם ואינני מביע דעה. אין לי מושג בעובדות אבל בכל זאת, בעיניי צריך להישמר איזה שהוא איזון...