לכל הגברברים........ :)

עופריקו

New member
עינתוש .....

את גדולההההה .. וכן אני לא מכיר אותך ,חבל מותר לך על סעיף 7... שום דבר לא אישי יום מקסים עופר

י פ ע ת

New member
והוא עוד רוצה שאקרא את הודעותיו

פשוט לא מאמינה....במפגש שכנעת אותי לעלעל בכתביך וכבר בהודעה הראשונה....זמ שאני צריכה לראות????????? שומו שמיים!!!! חחחחחחחחחחחח >חייבת להדפיס את הבדיחה הזו ששמה עאלק ``חוזה``. טוב תירגע.....הסיפתח היה מצחיק....אמשיך לקרוא את הודעותיך!

עופריקו

New member
יפעתי .....בואי רגע ...יותר קרוב...

הבטחת שעל הבוקר תיקראי מתחמנת האאא חכי במפגש הבא.. ערב מקסים לך עופר

Spiderwoman

New member
חהחהחהחהחהחה עינתוש

גדולללללללל חחחחחחחחחחחחחחח! אחחחחחח איזה אינפנטילים הם הא! אבל אנחנו מטורפות עליהם זה מכה! אהבתי עינתוש יום טוב לך חמודה 8-p

י פ ע ת

New member
כל הנשים בנות חווה ובכולן אותו נחש!

אוףףףףףףףף למה גילית להם את הסוד???? טוב לא נורא הם כבר נוכחו לדעת שאנחנו המנוע! אגב פגם יצור עם תכונות רעות.... ביננו.. אלוהים קצת הגזים איתם במינון נתן להם קצת יותר מדי אבל מילא......מאוחר כבר!!! חחחחחחחחחחחח

הסיפור הזה ממש ממש מתאים לי

יש טרילוגיה של ספרים , מתחום הפנטסיה , על קהילה אחת של אלפים שחורים שהאישה שם היא השלטת . סיפור ממש מרתק . אהבתי .

סו

New member
חריפה היא ויפה היא

והכינוי שלך אצלי זה: שרה אנג`ל....... בטח הבנת למה ואם עדיין לא נעשה כבר בירור סו קורצת לאלוהים לאורך כל רחוב יפו שלא יתפוצץ לי בפנים..

עופריקו

New member
סוליקה......

מה רחוב יפו ואללה מרביצה הליכה... אז זה הסוד שלך.. ערב מקסים עופר

סו

New member
אני הקמע הזמני של יפו..........

או שאולי אני ביכלל אלוהים עלה לי התפוז לראש... סו צוחקת צוחקת......

סו

New member
פטרוש מה זה מה יהיה?

פטר פטר פטרייה אבל גם אתה ראית אותה את עינת אז אני יודעת מה יהיה? ככה היא יצאה גם יפה וסופר חריפה העיקר שתשאר גם אתה מתוק ודואג ומסור ד``ש לאלה כשתתפוס אותה סו...

עופריקו

New member
סוליקה...

פעם הבאה שאני הולך ביפו לוקח אותך איתי.... יש דגם שלך גם על תיליון ? עופר שלא מאמין באמונות תפלות ,זה מביא מזל רע

עינת.. :-)

New member
סו.........

איזה קטע.... הצלחת להפתיע אותי... תודה :) ע י נ ת . . ודרך אגב, מה יש לך לעשות ברחוב יפו?

סו

New member
עינתוש שרה אנג`ל שכמוך......

יפו זה קטע מהארכיון דהיינו מאתמול שלשום אבל כבר הקפצתי את זה למעלה אז תעיפי מבט ותעזרי לי להעיר את פפצ`וקית..... סו...

אמיר.

New member
ואצלנו אומרים

תמיד לפני בנית המודל המושלם מוצאים דגם זמני שממנו לומדים את השגיאות. יחי המין הנשי !!!! (מזל שזה המבחר שלנו הגברים)

הקצין

New member
פשוט מעניין ..........

איך לא חשבתן ששוב עבדו עליכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוד ........... עד כדי כך אתן נאיביות ... רק בשמחות ממני קצין וג`נטלמן

צוחקת...

New member
הוכחה מדעית

כאילו שלא ידענו הרי נכתב כבר בכתובים....מוצאו של האדם מן הקוף והאשה...האשה האלוהית, מה כבר אפשר לומר עליה... רק סופרלטיבים שכולם נמצאו אמיתיים ונכונים :)

למעלה