לכל הבית"רים

CHEN106

New member
לכל הבית"רים

היי קוראים לי חן ואני מצטרף חדש לבית"ר. אני יוצא לקורס הדרכה ג' ואני אשמח להכיר עוד שישיסטים ושביעיסטים שיוצאים. חוץ מזה אני ראשוני ואני שדרן רדיו, בתוכנית שלי בראשון (106FM בימי שלישי 16:00-17:00) אני מראיין בקביעת את מנכ"ל בית"ר ישראל מר ראפל כהן כחלק מהקשר שלי עם בית"ר. התוכנית היא תוכנית אקטואליה ואתם מוזמנים להגיב או לעלות בכל שלב שתרצו. בכל אופן יש לי גם קומונה לתוכנית באתר תפוז שבו יש פינה לבית"ר למצטרים חדשים שרוצים לשאול שאלות וכו' וכו'. כתובת הקומונה היא: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=zisoetsawyer תבואו בהמוניכים =]

CHEN106

New member
היי ציפי =]

האמת שאני עוד לא בטוח לאיזה מעו"ז אני משתייך...בעיקרון אני מצטרף חדש לבית"ר ותוכלי לראות אותי כבר בקורס ההדרכה הקרוב באוגוסט. עכשיו רוצים לפתוח שני מעו"זים חדשים: האחד בת"א (עקב פניות רבות) והשני להשיב את מעו"ז ראשל"צ...בינתיים עוד לא ידוע מה נסגר לגבי שניהם וכנראה שאני אצטרף למעו"ז רחובות כי הוא הקרוב אלי ביותר

2 דברים...

1. אני הייתי מפקד מעו"ז רחובות לשעבר, אז אשמח לתת לך עצות (אני אגיע לשעה וחצי בקורסים ונשמח לדבר..) 2. עומר נורי מגרעין עול"ם אשר במעוזנו בפסגת זאב,ירושלים מוסר תל-חי!! (מ-8 בערב)

CHEN106

New member
לחזי

אממ אוקע ו...מי מפקד ברחובות עכשיו? כי..כנראה שעד פתיחת מעו"ז ראשל"צ מחדש אני כנראה אהיה ברחובות. לדבר? בכיף למה לא אני תמיד אשמח להכיר אנשים חדשים =] היום הכרתי את המתנחלים חן זילברשטיין ומיכאל (מדותן ושקד) אחלה אנשים וממש התלהבתי וחוץ מזה בכלל נראה לי שבבית"ר יש אחלה חברה!! צרו קשר

CHEN106

New member
מאיפה אני

אין לי ממש מעו"ז ספציצי כרגע אבל...אני מראשל"צ...אני אהיה גם בקורס ההדרכה (ג') וביאר צייט של ז'בוטינסקי (יאר צייט=יום השנה אני פשוט ממש שונא ת'מילה העברית לזה...) אוקצור משום מה חזי ולאוניד די מנסים לשכנע ת'פורום שיש לי משהו אלי ואין לי מושג על מה מדובר XD ~מסמיק~ אז...אולי נעבור לאיסיקיו/מסנג'ר ונדבר שם?

Atex445

New member
אפשר לבוא לאולפן?

ברוך הבא! אפשר לבוא לשדר איתך קצת? נדבר על פוליטיקה ז'בוטינסקי ..או סתם על מוזיקה..

CHEN106

New member
היי

אממ לשדר לא בטוח אבל תוכל בהחלט לבוא לאולפן, לעלות בטלפון או כל דבר אחר. בעיקרון אני משלב את בית"ר ברדיו בעיקר בראיון שלי עם רפאל כהן מנכ"ל בית"ר ישראל. בכל אופן אשמח לתגובות בתוכנית ותוכל בהחלט גם להגיב ולהיכנס לפינת בית"ר ובכלל לקומונה של התוכנית בתפוז: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=zisoetsawyer נ.ב מאיזה מעו"ז אתה והכל?

MS6

New member
ברוך הבא...

הגיע הזמן להחזיר את בית"ר לראשון.. מי שלא יודע פעם (וכשאני אומר פעם אני מתכוון תחילת שנות ה2000) ראשון הייתה מרכז הפעילות של בית"ר, היו שם שלושה מעו"זים: שיכון המזרח (המעו"ז המרכזי), נחלת יהודה ועוד מעו"ז במערב ראשון.. בשיא הפעילות חניכים בראשון הפעילו גם מעו"ז בחולון.

CHEN106

New member
ברוכים הנמצאים

היי =] אתה צודק, ראשל"צ באמת הייתה מאז ומתמיד מרכז בית"רי פעיל מאוד ואני מאוד התאכזבתי לגלות שהיא כבר שרה מהמקום, בחלק מהמעו"זים הקימו סניפים של הליכוד וחוששני שאחד מהם התדרדר למצב גרוע בהרבה יותר (אחד האנשים שקצת קשה לי לסמוך עליו טוען שמעו,ז בית"ר בתחנה המרכזית הישנה בראשל"צ הפך לבית זונות...שוב אני די סגור על עצמי שזה לא מבוסס בעליל אבל רק המחשבה על כך מחרידה אותי... :|...) בכל אופן אני אשמח אם תתמכו ותפנו אלי אנשים בעניין מעו"ז בראשל"צ וגם מבחינת אנשים לרדיו ולקומונה שלי, אשמח אם בית"רים יגיבו בפינה שהקדשתי להם בקומונת התוכנית שלי ברדיו בתפוז והכתובת היא: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=zisoetsawyer בתודה מראש חן (ממעו"ז ראשל"צ החדש)

מעו"ז ראשל"צ.. האימפריה תכה שנית! ../images/Emo13.gif

אני גדלתי במעו"ז ביאליק (המרכזי מבין הארבעה שהיו) . בנוסף היו: שיכון המזרח, נווה הדרים ונחלת יהודה. היום לצערנו מפרקים את מה שהיה המעו"ז בביאליק וכיום הוא סניף הליכוד (מאחורי תחנה מרכזית ישנה למי שמכיר) ובונים שם איזשהו רב קומות....
אבל זה לא סותר את זה שבראשל"צ יש המווווווווווון פוטנציאל שאפשר לממשו . חן, בהצלחה! אחוות ראשל"צים! (אני לשעבר אבל ההורים בראשל"צ ואני חוזרת בקרוב). אהרונה- רכזת פרוייקט הגשמה.

CHEN106

New member
מה?!

הורסים את המבנה של מעו"ז ביאליק? למען האמת אני קצת מעורה בנושאי ראשל"צ וידעתי שיש שם סניף של הליכוד שגם הליכוד די נטש אותו אבל...רב קומות?! ממתי?!... כבר שמעתי ש...:'( אולי שמו שם בית זונות...(שזה לא היה נשמע לי מבוסס למי) אבל...רב קומות? על זה עוד לא שמעתי... בכל אופן אני מאוד מאוד מודה לך על התמיכה והכל והרעיון שלי דוקא היה להשיב את מעו"ז ביאליק כי כמו שציינת הוא המרכזי מביניהם ואני משער שלכולם יהיה יותר נוח להתלכד במקום מרכזי אחד. בכל אופן אני שוב אפנה אותך לקומונה שלי שם פתחתי פינה לבית"ר ואשמח לקבל תגובות/תמיכה וכו' וכו' על הקמת מעו"ז בראשל"צ וכמובן כמובן כמובן להאזין לתוכנית האקטואליה שלי לשמוע את תגובות פרשן בית"ר שלי מר רפאל כהן מנכ"ל בית"ר ישראל ולהוסיף תגובות (גם בקשות שירים/ראיון להקות צעירות אם את מכירה וכו' וכו') זאת הקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=zisoetsawyer ושוב תודה מראש

אנה פת 15

New member
ברוך הבא!

שלום אני ממעו"ז פ"ת ואני אראה אותך בקורס ג' כיא ני גם יוצאת אליו

CHEN106

New member
היי אנה =]

אשמח לראות אותך בקורס ג' והאמת שיש סיכוי שכנראה גם אני אצטרף למעו"ז פ"ת (במידה ולא אהיה ברחובות או במעו"ז ראשל"צ שרוצים לשחזר [בתהליכים] ) האסיקיו שלי: 273489523 מסנג'ר: [email protected] צרי קשר =]

אנה פת 15

New member
אנחנו נשמח מאוד אם תצטרף למעו"זינו ../images/Emo8.gif

ואם יש לך שאלות אייסי 190564508

כמה זמן לא הייתי פה :)

שלום חן ... גם לי קוראים חן ואני ממעו"ז מבוא דותן (צפון השומרון). אני מאוד שמחה שסוף סוף קם מישהו מראשון שרוצה להחזיר פעילות בית"רית לעיר ... אני נולדתי וגדלתי בראשון ושמעתי רבות על המעו"ז בשיכון .... אשמח לעזור בכל דבר אפשרי . 345967050 איסיקיו בהצלחה :)

למעלה