למילקי 10 שלום ...זה ארוך
קראתי את הודעתך מלפני כמה ימים , ווואלה את צודקת בפורום מאגיה הם נורא מתנשים , חושבים שהם לא פחות ולא יותר מהמכשף משר הטבעות, וכן אני בעצמי עוסקת במאגיה ונכון נכנסתי לפני כמה ימים לפורום במטרה לבקש עזרה , כי בספר המאגיה שלי לא מצאתי לחש שחיפשתי , שכן קשור לאהבה וממש לא בקטע של לפגוע במישהו אלא במטרה להבין, אני וחבר שלי שהיינו צמודים שמונה חודשים משהו רע קרה שם ואני חשה בזה וחולמת על זה כל לילה, ובסה"כ ביקשתי לחש לאהבה , לא יודעת איזה סוג או מה , הם פשוט מחקו אותי , חצוף !!! אבל ככה זה פה , בכמה מקומות אחרים עזרו לי והיו נחמדים אבל פה ממש לא !! וחבל , לא צריך להיות מכשף דגול בשביל שיהיה לך כוחות , ותאמיני לי שלפני שנה הסרתי כישוף מבחורה , כישוף מאגי רע , וגם לא בעזרת האנשים פה אלא בעזרת ספרים וכמה יועצים , אני עוסקת בזה למטרה טובה , בכדי להפוך אנשים לקליר , טהורים ונקיים , פה ושם יש פה דברים ממש מעניינים ומאמרים שעזרו לי , ואפילו ילדה חמודה שעזרה לי , אבל דווקא שהייתי צריכה מישהו הם פשוט בחוצפה מחקו אותי !!!סורי על האורך פשוט פרקתי קצת וגם קראתי את שאר ההודעת , למה "זונה" ???? בכל אופן אחלה שנה לכוווולם !!!