לכל באי הפורום

Bartal j

New member
חח נכון אתה צודק קצת נסחפתי..חח

למילקי 10 שלום ...זה ארוך

קראתי את הודעתך מלפני כמה ימים , ווואלה את צודקת בפורום מאגיה הם נורא מתנשים , חושבים שהם לא פחות ולא יותר מהמכשף משר הטבעות, וכן אני בעצמי עוסקת במאגיה ונכון נכנסתי לפני כמה ימים לפורום במטרה לבקש עזרה , כי בספר המאגיה שלי לא מצאתי לחש שחיפשתי , שכן קשור לאהבה וממש לא בקטע של לפגוע במישהו אלא במטרה להבין, אני וחבר שלי שהיינו צמודים שמונה חודשים משהו רע קרה שם ואני חשה בזה וחולמת על זה כל לילה, ובסה"כ ביקשתי לחש לאהבה , לא יודעת איזה סוג או מה , הם פשוט מחקו אותי , חצוף !!! אבל ככה זה פה , בכמה מקומות אחרים עזרו לי והיו נחמדים אבל פה ממש לא !! וחבל , לא צריך להיות מכשף דגול בשביל שיהיה לך כוחות , ותאמיני לי שלפני שנה הסרתי כישוף מבחורה , כישוף מאגי רע , וגם לא בעזרת האנשים פה אלא בעזרת ספרים וכמה יועצים , אני עוסקת בזה למטרה טובה , בכדי להפוך אנשים לקליר , טהורים ונקיים , פה ושם יש פה דברים ממש מעניינים ומאמרים שעזרו לי , ואפילו ילדה חמודה שעזרה לי , אבל דווקא שהייתי צריכה מישהו הם פשוט בחוצפה מחקו אותי !!!סורי על האורך פשוט פרקתי קצת וגם קראתי את שאר ההודעת , למה "זונה" ???? בכל אופן אחלה שנה לכוווולם !!!

Bartal j

New member
אנשים פה לא מתנשאים,

אני לא יודעת איזו הודעה מחקו לך בידיוק אבל אולי היא לא הייתה במקום , בכל זאת לפורום יש תקנון ואולי היא לא הלמה את רוח הפורום... קיצר תקראי את מה שכתבתי מעלייך כי אין לי כח לחזור על מה שאמרתי כמו תוכי , ותביני למה אנחנו לא ממהרים לתת כשפים לכל מי שמבקש וחושב שהופ ראיתי מכושפות אז יאללה נהיה מכשפה ,בלי לדעת את כל מה שצריך לדעת ... אני לשמל עוד לומדת כבר 3 חודשים רק לומדת תאורטית ועוד לא התנסיתי באקט מאגי כי אני מודעת לעובדה שמאגיה זה לא צחוק וזה רציני כי זה התעסקות עם כל מיני אנרגיות וזה מצריך ידע תירגול ומיומנות, ולהרבה אנשים פה שמבקשים את זה פשוט אין את זה עדיין מקווה שהבנת אותי: שלך:בר

ToryMaster

New member
לא נמחקה שום הודעה

אבל תמחק בקרוב. להבא, אנא בררי איתי לפני שאת מאשימה.

למעלה