היי מילקי 10 אז ככה
סתכל אני אסביר לך משהו , קודם כל אף אחד פה לא קוטל אף אחד או מבטל את שאלתו של הבנאדם, להפך אנחנו עונים ועורכים דיון בנושא, וברוב המקרים מפנים את השואל לעבר השורה האדומה הזאתי למעלה שמסבירה כבר הכל. ועכשיו תראה , רוב האנשים שמבקשים כישופים מבקשים כישופי אהבה, כסף ,לגרום נזק למישהו וכו' , לרובם לפחות אין כלים מתאימים לעשות כישוף , כי כמו שאמרו כבר בהרבה הודעות אם אכן קראת אותם: מאגיה היא דרך חיים היא לא סתם לעשות כישוף ככה וזהו כמו שמראים במכשופות ובסברינה ובשאר תוכניות , זה מצריך תירגול ,ידע והשקעה מתמדת ,אחרת פשוט אין תוצאות , אז גם אם ניתן לו "מרשם" ממש מדוייק לגבי שיקוי מסויים והכל זה עדיין לא יעבוד וחבל על המצרכים ועל הכל.. כי תבין זה כמו נגיד שיש לך מבחן חשוב למחרת, ולא למדת כלום כל השנה רק הברזת חופשי ולא הקשבת לאף מילה של המורה ואתה רוצה לקבל ציון טוב, אז אתה מבקש ממישהו את המחברת שלו ומנסה לסכם הכל ביום אחד , אבל אופס יש מלא מושגים שאתה לא מבין , ומה לעשות אתה פשוט לא מבין את החומר וזה לא נקלט אצלך טוב מספיק במוח.. ואתה מבין שמחר בטוח יהיה לך מזל אם תעבור בכלל... ככה זה אותו הדבר במאגיה אתה צריך להבין מה אתה עושה ,ולא לשנן את מה שאומרים לך ובמאגיה זה יותר רציני כי זה לא כמו בבית ספר , שאוי קיבלתי ציון נכשל אז לא נורא אני אתקן את זה בפעם הבאה במאגיה צריך אחריות כי אתה מתעסק בכל מיני אנרגיות ומשפיע על חייך ולפעמים גם על חיי אנשים קרובים אליך ולמי שלא מיומן מספיק זה עלול להיות לא טוב בכלל... בדרך כלל למי שרוצה להתעסק במאגיה אנחנו אומרים לבנאדם ללמוד הרבה ולקרוא ספרים בנושא ,ואפילו מפנים אותו לאתרים מסויימים ולמאמרים לפני, כי ידע זה כח ,וזה תורם להצלחה שלו וגם זה עוזר מיוחד כדי שתפתח את ההאינטיליגנציה שלך ככה שגם אם לא תעשה כישופים בעצמך ולתת למישהו אחר אז תדע להבחין מתי בנאדם סתם מבלף ומרמה אותך , קיצר אנחנו פה לעזור ולא להאכיל אף אחד בכפית , ןמי שרוצה לערוך כישוף אנו מיידעים אותו בהשלכות שלו ולמה הוא נכנס ומפה הבחירה בידו, אם הוא רוצה להצליח שילמד ואם לא אז בעיה שלו, אנחנו לא חייבים כלום לאף אחד ופה רק לייעץ ולעזור כפי איך שאנחנו רואים את זה לנכון. הבנת את הנקודה שלי? שלך: בר