לכל באי הפורום

מילקי 10

New member
לכל באי הפורום

שאלה לי אליכם שוטטתי לי בפורום ושמתי לב שכל כל הפורום הזה עוסק במאגיה (דהההה....) אבל כל מי שמבקש להתעניין בכשפים בעיקר כשפי אהבה אתם מיד מורידים אותו מהעניין ומבטלים את שאלתו. הרי כאן המקום לכך לא? ולא להטפות מוסר וכאלה... ממש מוזר

Envenom

New member
אני חושב שלא הבנת את הרעיון של..

הפורום. אנחנו כאן כדי לדון בנושאים שונים במאגיה, לא כדי לחלק כשפים או לכשף אנשים.

P o M i K i

New member
טוב... שמעי...

אנחנו לא פה כדי להיות זונות כפשים של אף אחד... כל מי שניכנס לפה ומבשק כשפים(לרוב לאהבה אבל לפעמים לדברים אחרים כמו עין הרע או גניבת זרע) אף פעם לא באמת רציני וזה שנביא לו כישוף. אז לרוב לא ממש בזין שלנו לעזרו לו. ואנחנו ממש לא כאן בשביל אנשים כאלו אנחנו כאן בשביל עצמינו. שמתי לב שכל כל הפורום הזה עוסק במאגיה איך הגעת למסכנה המרעישה הזאת?

האפור

New member
פומיקי...פומיקי....

ג'ארלד... פומיקי הילד החינני אוהב הפופ-רוק הקל לא עוד איתנו... הוא הושחט במערכת תפוז.. והפך להיות זונה גוטית (הביטויו האמיתי:) עם הפרעה קוגנטיבית קשה שקוטלת ילדים תמימים וחסרי ישע....

P o M i K i

New member
לך אני תמיד יכול להיות רשע...

ואני יראה לך את זה
אתה פנית עלי בכותרת, ואל שי בתוכן ההודעה א-ב-ל, שרשרת את ההודעה אל אור, למה???????????????????

DiVineTouch

New member
הוו תודה לך!

מבולבל? טוב אני מניח שלא. הרגשתי צורך לכתוב בפורום הספציפי הזה בכינוי חדש ושונה. אז הנני. וברוך הנמצא. אני רואה שאתם נהיים יותר ויותר חסרי סבלנות כלפי משהו שהוא כבר נורמה כיום בקהילות כאלו, קרה משהו ספציפי שמצביע על זה? הא, וברוך הנמצא! שלך שי J.A

P o M i K i

New member
אוף../images/Emo4.gif

כניראה אני צריך להשלים אם גורלי... אני "הילד הטוב של הפורום הזה"
ההודעה הזאת לא הייתה ממש אמיתית... אני לא באמת רע... אני סתם ילד טוב, שבחיים לא באמת רב אם אנשים.
אור, ניצחת

האפור

New member
השרשור

האחרון הוא עוד דוגמה לזה שאנחנו משתעשעים בפרום ככול העולה על רוחינו:)

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

כע, רק בגלל שאני חולה ולא הייתי בבית ולא במצב להיות ביצ'

P o M i K i

New member
למילקי 10...

אני מתטער על ההודעה הזאת, היא הייתה רק במטרה לפגוע והיא הגיע מדברים שלא קשורים אליך באמת. אני מצטער עליה.

Bartal j

New member
היי מילקי 10 אז ככה

סתכל אני אסביר לך משהו , קודם כל אף אחד פה לא קוטל אף אחד או מבטל את שאלתו של הבנאדם, להפך אנחנו עונים ועורכים דיון בנושא, וברוב המקרים מפנים את השואל לעבר השורה האדומה הזאתי למעלה שמסבירה כבר הכל. ועכשיו תראה , רוב האנשים שמבקשים כישופים מבקשים כישופי אהבה, כסף ,לגרום נזק למישהו וכו' , לרובם לפחות אין כלים מתאימים לעשות כישוף , כי כמו שאמרו כבר בהרבה הודעות אם אכן קראת אותם: מאגיה היא דרך חיים היא לא סתם לעשות כישוף ככה וזהו כמו שמראים במכשופות ובסברינה ובשאר תוכניות , זה מצריך תירגול ,ידע והשקעה מתמדת ,אחרת פשוט אין תוצאות , אז גם אם ניתן לו "מרשם" ממש מדוייק לגבי שיקוי מסויים והכל זה עדיין לא יעבוד וחבל על המצרכים ועל הכל.. כי תבין זה כמו נגיד שיש לך מבחן חשוב למחרת, ולא למדת כלום כל השנה רק הברזת חופשי ולא הקשבת לאף מילה של המורה ואתה רוצה לקבל ציון טוב, אז אתה מבקש ממישהו את המחברת שלו ומנסה לסכם הכל ביום אחד , אבל אופס יש מלא מושגים שאתה לא מבין , ומה לעשות אתה פשוט לא מבין את החומר וזה לא נקלט אצלך טוב מספיק במוח.. ואתה מבין שמחר בטוח יהיה לך מזל אם תעבור בכלל... ככה זה אותו הדבר במאגיה אתה צריך להבין מה אתה עושה ,ולא לשנן את מה שאומרים לך ובמאגיה זה יותר רציני כי זה לא כמו בבית ספר , שאוי קיבלתי ציון נכשל אז לא נורא אני אתקן את זה בפעם הבאה במאגיה צריך אחריות כי אתה מתעסק בכל מיני אנרגיות ומשפיע על חייך ולפעמים גם על חיי אנשים קרובים אליך ולמי שלא מיומן מספיק זה עלול להיות לא טוב בכלל... בדרך כלל למי שרוצה להתעסק במאגיה אנחנו אומרים לבנאדם ללמוד הרבה ולקרוא ספרים בנושא ,ואפילו מפנים אותו לאתרים מסויימים ולמאמרים לפני, כי ידע זה כח ,וזה תורם להצלחה שלו וגם זה עוזר מיוחד כדי שתפתח את ההאינטיליגנציה שלך ככה שגם אם לא תעשה כישופים בעצמך ולתת למישהו אחר אז תדע להבחין מתי בנאדם סתם מבלף ומרמה אותך , קיצר אנחנו פה לעזור ולא להאכיל אף אחד בכפית , ןמי שרוצה לערוך כישוף אנו מיידעים אותו בהשלכות שלו ולמה הוא נכנס ומפה הבחירה בידו, אם הוא רוצה להצליח שילמד ואם לא אז בעיה שלו, אנחנו לא חייבים כלום לאף אחד ופה רק לייעץ ולעזור כפי איך שאנחנו רואים את זה לנכון. הבנת את הנקודה שלי? שלך: בר

Bartal j

New member
אה ואיך שכחתי חח ברוך הבא...../images/Emo9.gif

ואני מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה...

DiVineTouch

New member
אם יורשה לי בר

אני רוצה להגיב על ההודעה שלך. קודם כל קבלי ח"ח על ההודעה העניינית והמפורטת שכתבת בשביל לבהר את הנושא כראוי. עכשיו הרשי לי לדבר אחד שהפריע לי בהודעה שלך- "..אז גם אם ניתן לו "מרשם" ממש מדוייק לגבי שיקוי מסויים והכל זה עדיין לא יעבוד וחבל על המצרכים ועל הכל." צודקת, והכל טוב ויפה. כל עוד את מתייחסת לסוג של מאגיה שאכן דורש הבנה ויכולת גבוהה. אבל מה לגבי פרוצדורות מאגיות שיש להן כוח משלהן ושאינן דורשות ניסיון או ידע קודם מצד הבנאדם שמבצע אותן? כאלו "מתכונים" אכן לתת במקרים ספציפיים(במידה והאמינות שלהם היא לא מפוקפקת והוכחה על ידי זה אשר נותן אותם). זאת דעתי לפחות.. בכל אופן, אני רוצה גם לנצל את ההודעה הזאת בשביל לומר לך שלום! אני שי נעים מאוד להכיר אותך

contessa

New member
שאלה

מה הן אותן "פרוצדורות מאגיות שיש להן כוח משלהן ושאינן דורשות ניסיון או ידע קודם מצד הבנאדם שמבצע אותן"?

DiVineTouch

New member
ובכן יש כל מיני סוגים שונים ומשונים

לחשים שמתבססים על אפקטים פסיכולוגים, או שימוש בארועים, חפצים, או פעולות שיש להם כוח משלהן ולכן לא תלויות ברמת ההבנה של המשתמש בהן. דוגמא שאני אוהב להשתמש בה היא זאת: הליך פשוט לריפוי(או סיוע לריפוי) אדם או חיה. אביזרים דרושים: שערה של האדם החולה(או פיסת עור מאזור הפצע שלו במידה ומדובר בפציעה ולא במחלה). מקדח. עץ בריא וחזק למראה. כמה CC של שרף עץ(מאותו עץ מדובר). חוסר סימפתיה כלפי אותו העץ. בשלב מסויים של החודש(לא זוכר בדיוק איזה, סורי, אבל זה קשור למחזור האנרגטי של העץ כך שזה גם תלוי בעץ שבחרתם.) לכו אל אותו עץ מדובר עם כל החומרים הדרושים לביצוע הפעולה. קחו את חוסר הסימפתיה שלכם ביחד עם המקדח ותקדחו חור בתוך העץ באזור שבו הוא לא זקן מידי ולא צעיר מידי. הכניסו לשם את השערה או את פיסת העור, ואז סיתמו את החור בעזרת השרף שהבאתם. ובכן, זאת דוגמא חביבה לנושא המדובר, זהו תהליך קסום קל לביצוע שמנצל חוק מאגי פשוט של השפעה הדדית על שני מבני אנרגטיים זהים. ובעצם גורם לכך שהאנרגיה של הריפוי העצמי שתיושם על ידי העץ על החור שנוצר בו, תתועל דרך השערה או פיסת העור אל האדם הזקוק לאנרגיה הזאת. כמובן שאדם עם ניסיון והבנה מאגית גדולה יותר יוכל להעצים את התהליך ולהפוך אותו לאפקטיבי פי מאה, אבל לא על זה אנחנו מדברים כרגע.. מקווה שעניתי על השאלה שלך. שי

למעלה