לכל אלה שאוהבים אבריל

punk223

New member
לכל אלה שאוהבים אבריל

איך אתם מעזים להגיד שהיא פאנק ושאתם שונאים פופ? האבריל שלכם היא פופ! היא בדיוק כמו בריטני, בדיוק. פשוט בתקופה של בריטני היה באופנה מה שהיא שרה, אז מפיק שמן חיפש כוסית, כתב לה שירים והעלה אותה לבמה. עכשיו פאנק באופנה, (למרות ששלושת רבעי האנשים שאומרים את המילה הזאת לא יודעים מה משמעותה) אז חיפשו כוסית בשם אבריל, והדביקו לה את התדמית "הפאנקית", כתבו לה שירים, עבדו על כולם שהיא יודעת לנגן, ואמרו לה לרדת על בריטני, כי זה כזה "אין". אם אתם רוצים לדעת מה זה פאנק רוק אז תשמעו להקות כמו אנטי-פלאג, נופקס, באונסינג סולס, ותגידו אם זה דומה לאבריל. או שתגידו לי " טוב, טוב, היא לא פאנק רוק, היא פאנק פופ", אז תשמעו להקות כמו בלינק, סאם, סימפל פלאן, ניו פאונד גלורי, מידטאון, אופספרינג, ותגידו לי גם אם זה דומה לאבריל שלכם. לא שאני שונא אותה או את השירים שלה, אני פשוט לא אוהב שאנשים מקבלים כזאת דעה על פאנק בגללה, ואני לא מכבד כל כך אנשים שמוכרים את התחת לאמטיוי ונותנים להם להגיד מה לעשות ולהכתיב להם שירים.

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי!!!

תראה, גם אני לאמתה לע המוזיקה שלה, אני סתם חושבת שהיא אחת הבנות הכי יפות שראיתי.... חחח מצחיק שאתה קורא לאנטי-פלאג פאנק אמיתי.... חחחחחחחחחח או לבלינק.. או לסאם.. או לניו פאונד גלורי "(למרות שהם איכשהו בסדר....) או לאופספרינג חחחחחחחחחחחחחחח אבל אנטי-פלאג בכלל הרג אותי..
פאנק אמיתי... חחחחח
אני לא שומעת פאנק אבל אנטי פלאג הבבאמת גרועים כי אני מכירה פאנק ויודעת מה זה םאנק טוב כשאני שומעת את זה! ואנטי פלאג הם לא כאלה!

ThE Fire GiRl

New member
רגע רגע רגע...

אנטי פלאג זה לא פאנק???? אני רוצה להבין?!?!?!? אם אנטי פלאג זה לא פאנק אז מה פאנק? אנטי פלאג זה אחושרמוטה פאנק, לא סתם פאנק פאנק רוק, יש כאלה שטוענים אפילו שהם אנרכופאנק אני מסכימה עם זה אבל קצת... ואיזה פאנק את בידיוק שומעת?? ואיך לעזאזל זה יותר טוב מאנטי פלאג? ולמה את חושבת שאנטי פלאג זה לא פאנק.... אדם! היא קיללה את אנטי פלאג!!!!! גרר....אתה יודע איך זה מעלה לי את הסעיף......אז תיהיה מופתע אם אני אהיה מעוצבנת מחר...גרררררררר.....אוף!

תירגעי מה הלחץ שלך?!

לא אמרתי שהם לא פאנק, הם כן פאנק, אבל פאנק גרוע. מחר אני מביאה לך כמה שמות של להקות שהם באמת פאנק שנחשב טוב ואיכותי ותהיי בטוחה שאנטי פלאג לא בניהם

ThE Fire GiRl

New member
אנטי פלאג

זאת אחת מלהקות הפאנק הכי טובות שאני מכירה, וכרגע עומדות לי בראש העדיפיות שלי מבחינת להקות פאנק... ואיזה שירים שמעת של אנטי פלאג? אנטי פלאג הם להקת פאנק ממש ממש טובה בהתחשב בזה שהם היו בני 16 (ניראה לי) כשהוציאו את die for your govrement.... אז אולי אני אביא לך שמות של להקות פאנק ואת תחליטי אם הן "איכותיות" או לא: Bad Religion Pennywise No Use for a Name Strung Out descendents the misfits tsol dead kennedys all dag nasty minor threat propadgandhi nofx gbh Crass Conflict Black Flag Circle Jerks The Damned Gorilla Biscuits M.D.C. OI POLLOI FACE TO FACE PROPAGANDHI RANCID sex pistoles misfits element 101 bikini kill vice squad Tsunami Bomb The Eyeliners blatz Distillers Riot Grrrl Babes in Toyland Year Bitch 7 L7 Sleater-Kinney Less Than Jake Me first and the gimme gimmes Mr T Experience Lagwagon SUBLIME ואת מאילת נכון? גם אני..

../images/Emo2.gif

שדיון על פאנק לא יכלול את הראמונס האגדיים? בושה וחרפה!
אה, ואבריל היא לא פאנק. רחוקה מלהיות פאנק בהחלט.

עזבי שמות

אני לא שומעת פאנק אז אני לא מכירה בשמות אבל אם יביאו לי לשמוע פאנק איכותי כמובן שאני מיד אזהה. אגב, עכשיו כשאת אומרת שהם בני 16... הם טובים יחסית לגיל שלהם. חשבתי שהם יותר. סביבות ה-25-30 ככה ואז הם באמת גרועים. יש לי במחשב את השירים Drink Drank Punk Free Nation? Meet Your Master ו-Punk By The Book איזה בית ספר את? וכיתה?

ThE Fire GiRl

New member
אוקיי...

דבר ראשון, ראמונס זה ברור כך שלא הייתי צריכה להזכיר את זה אפילו. דבר שני אני בבגין כיתה ט´6 (לא של אוטיסטים) ויש לי את כל השירים של אנטי פלאג יש שירים הרבה יותר יפים של אנטי פלאג כמו אלה: (ממולץ להוריד בחום) You Got To Die For The Government I´m Being Watched By The CIA Indie Sux, Hard-Line Sux, Emo Sux, You Suck 20 Years Of Hell Captain Anarchy A New Kind Of Army Got The Numbers (NBC (No Blood-thirsty Corporations 911 for peace right on Davey Destroyed The Punk Scene וכל הדיסק של UNDERGROUND NETWORK אלא באמת השירים היותר טובים של אני פלאג, לדעתי..יש כאלה שחושבים אחרת, אבל אני בהחלט ממליצה לך להוריד את השירים הנ"ל. ועכשיו הם בני 19 אבל כשהם הוציאו את die for your govrement הם היו בני 14 ניראה לי לא יודעת, אבל האלבום הזה יצא ב96´ תעשי את החשבון לבד... טוב ביי. והיה היום גשם באילת!!!

לאנה

New member
אוי, איזה טעם מעולה במוזיקה...

חוץ מזה לא מצאתי טעם בהודעה.

Las Ketchup

New member
בתור מעריצה של אבריל

אני מסכימה איתך אנשים,אבריל שרה פופ והתדמית זה כדי שיאהבו אותה אבל לא מזיז לי התדמית אני אוהבת את השירים שלה וזה מה שחשוב

speedy123

New member
אנשים!

תגידו מה יש לכם? למה אתם כל כך מתקשים להבין שיש אנשים שבאמת מתלבשים כל יום כמו אבריל עוד לפניי שהכירו אותה???? מה כל כך קשה להבין? יש כאלה אנשים שהולכים עם עניבות מחליקים על סקייטבורד ואבריל אחת מהם! מתיי תפסיקו כבר להגיד שזה תדמית? ובקשר לסוג של המוזיקה... לא איכפת לי השם של הקטגוריה אליו אבריל משתייכת- כל מה שאכפת לי זה שאני אוהבת את הסגנון של השירים שלה הסגנון שלה בחיי היום יום וזהו!!!!

מורוש2003

New member
צודקת!

היא באמת שרה פופ אבל אז מה השירים שלה עדיין מ-ד-ה-י-מ-ם והיא נורא יפה את לא חושבת?

pinibn

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא רוק פאנק!!!!! בעעעעעעעעע ולא אהבתי ת´קטע של האבריל שלכם ממש לא אהבתי!! את רילקס!!!

ענבר 2002

New member
כמה דברים!!!!!!!

אבריל היא רוק היא לא פאנק ולא פופ והיא כותבת את השירים שלה לבד ואף אחד לא כותב לה שירים דבר שני כשאבריל הלכה לחברת תקליטים כדאי להשמיע את השירים שלה היא לא היתה יפה בכלל כמו שהיא עכשיו עכשיו עושים אותה ממש יפה!!!!!!

למעלה