לכל אלה שאוהבים אבריל

אמממ... תקרא את זה בבקשה...

אבריל לאבין, היא זמרת מצויינת, ללא כל קשר לתדמית שלה, דבר ראשון. דבר שני, כמה שירים שלה שמעת? קומפליקייטד? סייקט בוי? מהשירים האלה מקבלים תדמית של פופ, אתה צודק. מי ששמע את לוזינג גריפ, אנוואנטד, איי דונט גיב א דאמן, (טוב, הוא דיי פופי), מובייל, נובודיס פול, ועוד, יודע שאבריל היא לא בריטני החדשה (ושלא תעזו להזכיר את אבריל עם... בריטני, סליחה למעריצי בריטני) ואף מפיק שמן לא כותב לה את השירים. אבריל היא כותבת, מלחינה, נגנית, וזמרת מוכשרת בטירוף, שכתבה את רוב השירים שלה, הלחינה את חלקם, ניגנה את רובם, ושרה בכולם בכישרון מדהים. יש לך את כל הזכות להביע את דעתך על הסגנון המוזיקלי שלה, אבל בבקשה... אם היית שומע את כל השירים שהזכרתי, בייחוד לוזינג גריפ ואנוואנטד, היית מבין, שאבריל היא ממש לא פופ, וגם לא פאנק-פופ. וכן, אני מבינה במוזיקה, אני יודעת לזהות פופ כשאני שומעת אותו, אז כן, יש לה שירים פופיים, כמו לכל זמר ולהקה כמעט, אפילו לרד הוט צ´ילי פפרז המדהימים יש שירים שקטים, בבקשה, אל תקבע תדמית לפי שיר אחד, ותפתח קצת את המחשבה שלך, תקשיב לעוד שירים לפני שאתה קובע דיעה נחרצת כל כך. אבריל לאבין היא יפה, ומוכשרת, והצליחה לגמרי לבד, ועוד דבר, האמפטיוי, לא מכתיב לאף אחד דבר. גם הלהקות הכל כך מוכשרות שלך, סאם ובלינק, הופיעו באמטיוי, אז בבקשה, אל תדבר סתם, להקות מוכשרות, וזמרים מוכשרים משתמשים בקליפים כדרך להבעת המסר האומנותי שלהם, השירים. האמטיוי משדר לא רק פופ, אלא גם רוק, ומטאל. המעריצה הכי גדולה של אבריל לאבין מלודי נ.ב: תעשה לעצמך טובה ענקית, ותקשיב ללהקות: RHAPSODY ו GOOD CHARLOTTE כנ"ל לגביי כולם

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

וואו, איזה אנשים משכילים אני מגלה בפורום הזה!!! !!!Good Charlotte totally rules, ואנשים, האם אני *ומי שפתח באכזריות את השרשור הזה* הם היחידים שמכירים את MIDTOWN?, להקה גדולה אינדידי.

לאנה

New member
לייק הלו! *מושפעת מהצפוניות*

את רשומה ל"מיילינג ליסט" שלהם?

חחח צפוניצ זה כיף! אפשר ללבוש צכלצ!

איזה מיילינג ליסט? *חובטת בעצמי* אני לא מכירה מיילינג ליסט *חובטת בעצמי שוב* ד"א, מי משכיל? אני? פחחח מצחיק =]

punk223

New member
תגובות...

1. היא ועוד איך הבריטני החדשה. 2. היא לא יודעת לנגן, היה לה הרבה הזדמנויות והיא לא הוכיחה את זה. 3. היא לא מלחינה לבד. 4. היא לא יודעת לרכב על סקייט, הכל פוזה. 5. מה הקשר בין שירים שקטים לפופ? 6. מה הקשר בין רד הוט צילי פפרס לאבריל? ומי אמר שהם מהממים? 7. הלהקות המוכשרות שלי בלינק וסאם כן הופיעו באמטיוי, בגלל זה אמרתי שהם פאנק- פ-ו-פ! 8. MTV- POP MUSIC CHANNEL 9. פופ- "פופלרי", יש ערוץ מוסיקה פופלרי יותר מאמטיוי? 10. אני יכול להמשיך ולהמשיך, אבל מה הטעם? אולי אם תוכיחו כל מה שכתבתם עליה, אני ישנה את דעתי עליה, אבל אני בטוח ב-99 אחוז שכל מה שאמרתי אמת.

ברודי

New member
דבר אחד אני לא מבינה

איך אתה מעז להפנות אנשים ללהקות אחרות? מאיפה לך מה החבר´ה פה שומעים? אני שומעת חצי מהלהקות שציינת וגם אווריל וגאה בזה, צא מהצומי... ועוד דבר אווריל היא פאנק-פופ-רוק כל שיר שונה זה יפה היא מגוונת ופונה לקהלים שונים מה שגם ניקח את בריטני ספירס לדוגמא כל השירים שלה בדיוק אותו דבר זה בגלל שכותבים לה אותם אז הולכים על אותו קו של שירים וגם כשהיא רוצה לשנות תדמית כל השירים משתנים לתדמית החדשה, אבל כשאדם כותב לעצמו ת´שירים כל שיר יוצא שונה לפי המצברוח ולפי המשמעות של השיר... וזה מה שיש לאווריל, יש שיר לכל מצב רוח אפשרי. זה מה שיפה בה..

מ1י2

New member
../images/Emo123.gifלאידיוט !!

מה אתה משווה בין בריטני הזונה לאבריל שסירבה לכל פירסומת או משהו שנגע בחשפנות!! ואתה יודע מה פירוש כוסית כי נראה לי שמה שעלה לך בראש כתבת אז כוסית זה יפה ואבריל היא יפה קלטת!! ואבריל כותבת בעצמה שירים ושרה אותם לבדה. כך הלהקות האלה הם להקות הם לא כמו אבריל היא עובדת באופן אחר לגמרי מכל הלהקות שהזכרת שם אז ששששששששששששששששששש!!!

DreamS_HunteR

New member
לא אמרתי כבר שהודעות עם קללות

יימחקו? פעם אחרונה

PunkGirl

New member
לא נראה לי ממש..

אין בכלל מה להשוות... לאבריל יש סגנון לגמרי שלה, יותר מזכיר פאנק-פופ... אבל ממש לא בסגנון בריטני.. אגב, קראתי היום בראיון (באתר אחד, לא זוכרת..) מהמלים שלה.. שהיא חושבת שבריטני מתלבשת לגמרי פרחי בהופעות שלה, ושהיא מקרינה את עצמה כזונה..

sk8ergirl

New member
ראיתי ויכוח והחלטתי להצטרף...

אבריל לא פאנק, לא פופ, לא פופ רוק, לא פאנק רוק, לא פאנק פופ, אבריל היא אבריל ואם אתם מוכרחים לדעת אז היא צ´יק רוק, משמע---> רוק של בנות וזהו. סוף הויכוח

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

רוק של בנות?!, רוק של בנות?!, אפשר הגדרה מילונית בבקשה?! *
*

DreamS_HunteR

New member
אהמממ

רוק של בנות.. הייתי מגדיר את זה רוק חביב שנעים לאוזניים. אם תשוו להקות רוק שבהן הסולן\זמר או מה שלא יהיה הוא גבר, אז הקול יותר עבה וצעקני. אצל אבריל זה לא.

../images/Emo46.gif

WTF
אוקיי, אמ, מישהו במקרה מכיר פה את אלאניס מוריסט? רק הרוקיסטית שמכרה הכי הרבה אלבומים בעולם! Jagged Little Pill נשאר במצעדים במשך בערך שנתיים וארבעה חודשים. והיא עדיין חיה ונשומת, וכן, בועטת. אנשים, אני בשוק. אני בהלם. אני המומה?
אני לא מאמינה עליכם. ואני חשבתי שאתם משכילים... (טוב, זאת לאנה
אבל לא עקרוני)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחח....

חשבתי שכתבת: "אפשר הגדרה מלונית בבקשה?! *
* ולא הבנתי!
חחחחחחחחח חחחחחחחחח

למעלה