לכל איש יש ניק

אבל מה הרווח בשומרון?

תרתי משמע..

עצוב מאוד שאתה מתייחס

לארץ ישראל במונחים של רווח והפסד, היא איננה פיסת נדל"ן. לשאלתך-הרווח מפני ששומרון ללא רווחים כבר היה תפוס.

zimes

New member
אנימושכת את הניק הרבה שנים

פעם קראו לי כך (שאלו את ת"ע). אח"כ (החברים) הפסיקו, והייתי צריכה ססמאות לכל מיני דברים - אז שלפתי אותו. אח"כ זה נהיה שמשתמש בכל מיני מקומות. ולפורומים (IOL, רק אח"כ נדדתי לתפוז, אחרי ש walla! הרגיזו) - באתי כשהייתי בהתחלת ההריון עם התאומים, ולא רציתי שעובר-אורח אקראי (אלא אם הוא מכיר אותי מאוד הרבה זמן) בפורומי הורים יזהה אותי, לכן בחרתי שמשתמש שכבר לא היה "אני" בשביל הסובבים אותי.

ואני

הגעתי לפה כמו עוד כמה, אחרי תחנה ראשונה במוזיקה עברית. לשם נכנסתי זמן קצר אחרי שנכחתי בערב משירי לאה גולדברג, שיש לי הערכה רבה אליה. (ובמקרה ממש ישבתי אז במרחק מושב אחד משלי והילה שטרם הכרתים...) אחד השירים שחסרו לי באותו ערב היה זה שמשמש כיום כסימן הזיהוי שלי פה, ולכן אימצתיו. לפני כן אהבתי את השיר סתם, ואפילו לא ידעתי את כל מילותיו. היום יש לי אליו יחס מיוחד. ווידוי קטן: טרם התרגלתי לכך שפונים אלי ישירות בכינוי הזה (כשמישהו פה מגיב לדברי וקורא לי שיבולת. זו הרגשה מעניינת ומוזרה כאחת). ומהיום מי שיתקשר אלי יזכה לשמוע את השיר במשיבון שלי (לא את כולו, אל דאגה) ואם כבר מדברים על ניקים: אפשר לשאול את כל משתמשי אותיות הלע"ז למה? מה, אי אפשר לכתוב הללג, צימעס, עידן91 וכו' מימין לשמאל? תרבות עברית או לא?

Mנטה

New member
חשבתי להתחמק אבל הנה שאלה ישר עלי

אני כתבתי בתפוז במשך שנים בשם המלא והאמיתי שלי אבל אז נוכחתי לדעת שהרבה יותר נוח לי לכתוב תחת ניק. בינתיים ביקשו ממני בתפוז לנהל את פורום בליינד-דייט והחלטתי שאני אעשה את זה תחת ניק מגן ומסוכך. היות שניהלתי את הפורום עם חברה, החלטנו לקחת ניקים שיציינו את אופי הניהול שלנו וכך אני נהייתי מנטה והיא שוקולד. האותיות הלועזיות הן בגלל שהשמות בעברית היו תפוסים. פשוט מאוד... אגב, מאז עזבנו את הניהול של פורום ב.ד. ועכשיו אנחנו ב"אסטרטגיות למידה" החדשדש.

Idan91

New member
לא, נו,

כי בהתחלה פתחתי אימייל בוואלה, (ש"idan" היה תפוס, וה91 ניתן לי אוטומטית, וקיבלתי) ואי אפשר לפתוח שם של אימייל באותיות עבריות. (ואז נרשמתי לתפוז באותו שם)

zimes

New member
לא, נו,

כי כשזה היה שמשתמש במערכות ישנות, זה לא יכול היה להיות בעברית. ככה זה

hillelg

New member
lo, nu

ki ata af paam lo yakhol lihyot batuakh shehamekhonot haarurot yed'eu likro et leshon hakodesh. ma laasot. ivrit kasha safa.

טוב, אז ככה

שם משפחתי הוא פלינט, ושם משפחת אשתי הוא ספקטור, וחברה שלה קראה לנו פעם ספלינטור, וכשנדרשתי לניק בכל מיני אתרים, מצאתי ששם זה הוא קצר (בערך) וקולע, ומאז הוא משמש אותי בנאמנות.

Idan91

New member
בצבי הנינג'ה

לא קוראים לו ספלינטר בכלל? (זה העכברוש המנהיג) כן, נו! "שרד הרשע מנסע לפגוע אך צבי הנינג'ה נלחמים ברוע ספלינטר לימד אותם שיגעון להיות אלופי הנינג'ה עם שריון קאוובאנגה!"

עופר ב.ה

New member
אה, זה לא ממש מעניין

היו אלה ימים של תכליתיות. למעשה, אין לי מושג מי המציא את הניק האמיתי שלי. בכל פורום יש מישהו או מישהי שמכריזים בעלות על "בעזרת השם". נדמה לי שכאן זו.. גנגי? בכל מקרה, אני מחבב את הכינוי, ואולי ממציאתו יכולה לספר מהן הסיבות שגרמו לה לבחור בו.
אמנם אני לא כותב בפורום בחודשים האחרונים, מסיבות התלויות בפורום ושאינן תלויות בו, אבל אני ממשיך לקרוא, ומקווה שאצליח לא-להבריז מהמפגש הבא.

גנגי

New member
הסיבה שגרמה לי לבחור

בכינוי של עופר היתה שפגשתי אותו לפני שנה וחצי אצל גלי וישר הבנתי שיד אלוקים בדבר, ובסיעתא דשמייא נקרה על דרכי עופר בן איילים זה.

למעלה