מגניב../images/Emo3.gif../images/Emo17.gif
גינה עולם הצומח: הגינה שלכם מתופחת? פחות או יותר משקים את הצמחים? כן יש לכם עץ בגינה? כן אתה אוהב בתכלס עציצים? כן אוהב את טו בשבט? כן? מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה? לפני שלושה חודשים
חורף: בניתם פעם איש שלג?כן
מפחדים מברקים?לא אוהבים גשם?מאווווווד
מה צבע המטרייה שלכם?מי משתמש?! אתם חולים הרבה בחורף? לא..בחורף אפעם לא.. בשאר העונות כן. חורף זו עונה שצריך להרטב בה, לא להיות חולים~ איידס/ סקס: אוהב את הסמל הזה? נחמד
חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד? כן..0.0 מה אתם אומרים על אנשים גאים? שיהנו, אבל שלא יתקרבו אליי. תעדיפו קונדום או גלולה? 0.0 דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו?היום מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו?נראלי גם היום אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון? כן
מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה?תמר ונעם. הכל בבת אחת ביומיים האחרונים
אנשים חושבים שאת נחמדה?לפעמים אם מבהילים אותך, את נבהלת?תלוי איך ומי.. אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך?בין הקרובים? כן.. קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים?מאוד :S מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים?לא.. מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח?ממ.לפני חודש..עשיתי בדיחה כזתאי מטופשת עם חברהXDD החטיפו לך פעם בוקס לפנים? אני החטפתי אותו
שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא?לא הטעם שלי:-\ בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים?יפה
מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה? לפני שלושה חודשים
פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים.. לא זוכרת אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים?בדרך כלל כן.. מאמין בחייזרים? נראלי חיילים זה שקסי? לפעמים שומר כשרות? לאXD יש רגעים שאתה טמבל? תמיד. אוהב סרטי פנטזיה? יאפ. אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן} כעעעעעע$#^#&^# אוהב לישון?לא יש לך חבר ערבי/ מוסלמי?לא פעם בא לך ליצן ליומולדת?לא. וזה גם לא יקרה 0.0 אתה מאוהב?כן:-\ את מזיעה הרבה?כן מאמינה במלאכים ובעולם הבא?אני חוקרת את זה
התחפשת פעם למלאך?לא. זה נדוש
איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת?שונאת מסטיקים את מצטיינת בלימודים?פעם.. צריך הרבה ניחומים בכללי?לא נו אז מה.. אק לך עכשיו? אהא? מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים? לפני שנה או משו כזה
פעם שוטר עצר אותך בצד? אין לי רשיון :'( התחפשת פעם לשוטרת? לא. גם כן נדוש
מאמין שיש דבר כזה גיהנום? אמרתי לכם, אני חוקרת את התהליך שאחרי המוותXD ואל תשאלו איך .____. התחפשת לשטנית פעם? לא~ כל הדדברים האלו נדושים;!^%$&^#$& אוהבת לעשות שפם? הסמיילי - כן. במציאות - לאXDD אוהבת סרטי מערבונים?לפעמים את ערמומית?כן..מוחעחעחע אוהבת משקפי שמש?כן..והם מחזיקים מעמד רק שבוע.. נו הצעצודים האלה של הגןXD מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה? לפני מאות אלפ]י שנים.. במילניום הקודם [נו בסביבות 1999.. XDDD] מה מגעיל אותך? מסטיקים! יש לך משקפיים?כן
את חיה בבועה?תלוי עם מי אני נמצאת.. כללי: אוהבת צבע ירוק?כן אוהבת צבע ורוד?לא אוהבת צבע כתום?כן את האביב אוהבת?משו כזה יש לך רישיון?לא
איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות? קומדיה
פעם עברתם דירה? כן:-\ אוהבת לצייר קומיקס?כן
אוהבת אבנים יקרות?לא אוהבת את הבית שלך?כן באיזה שנה נולדת?1994 - בת 13 =] מה אתם חושבים על הומואים ולסביות? שיהנו זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם?כן אתם פחדניים? בזמן האחרון כן. אבל בכללי לא. מנגנים בגיטרה? לא
אוהבים ללמוד גאוגרפיה? ממש לא.
אוהבים את ארצנו הקטנטונת?כן אתם אנשים פטפטנים?בדרך כלל
אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד? להוריד X: כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק? כן. היום בטניס העפתי כדור על מכונית X: אפחד לא שם לב..:$ בנים זה עם...מסובך תרצו לטוס לחלל איי פעם? נראלי שכן
מאמינים שחמסה נותנת מזל? לא אתם מדברים באמצע שינה? יש מצב יש לכם טלויזיה בחדר? לא.. יש לכם טייפ בחדר? יאפ
מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון? 80 דקות 0.0 ירח זה רומנטי או לא? תלוי אוהבים כלניות? כע כדורסל זה גם משחק לבנות? ברורררD: אבל אני גרועה .____. כסף- הכי חשוב בחיים? לא כדורגל זה רק משחק לבנים? ממש לא~$#^@&^ ואני טובה
אבל בנות משגבניקיות לא יודעות לשחק..ואין לי עם מי #_______# מי המלך שלכם? ענבלXD אוהבים לאהוב? לא תמיד פעם שברו לכם תלב? נראלי שכן:\ מחכים לרגע שתוציאו רשיון? כןכןכןכןכןןכןכ#@%^%$&@$ אוהבים תינוקות? כן. אל הם שונאים אותי @__________@ פעם טסטם? יאפ מקבלים הרב מכתבים מהבצפר? את המכתבים הרגילים.. אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם?לא..אין לי מושג אפילו איפה המפתחXD מפזיקים הרבה רעיונות? אהא?! אוהבים את הנייד שלכם?לא בנות זה עם...מעצבן אוהבים נרות ריחניים? לא יש לכם נרות בחדר? כן אוהבים לנשק/לקבל נשיקות? לא אוהב פרחי סביון? לא כלכך יש לכם מטעם לסוללות? מטען?! כן מעשנים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא@#%$#&%$ יש לך כרגע פצע בגוף? איפה?כן. באבצע אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב? כע
אוהב לקרוא? כן פעם אכלת עצם?ניסיתי, לא הלךXD יש לכם פח בחדר?כן רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע? כן! בשל יותר מידי אנשים..:\ מפחד מפיצוצים?כן
אוהב פרחים? כן המשך בהודעה הבאה