לכל אייקון שאלה:

חח..זה היה גדול XD ../images/Emo219.gif

יש גם חלק שהם הלכו מכות עם תרנגול או משהו XD. ולאחד מהם עקרב תפס את הפטמות XDDDDDDD.

זו תוכנית אלוהים ../images/Emo99.gif../images/Emo219.gif

אני כל פעם נגנבת מחדש-איך הם עושים את זה למכוניות?!

יש בחו"לXD ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

הייתי באיטליה ושם כל התוכניות הם בדיבוב וMTV זה עם כתוביות (ובאיטלקית
)

איכס איטליה P: ../images/Emo219.gif

רק היום דיברתי הטיול שלנו באיטליה לפני שנתיים
[זה היה נוראי כ"כ
. לא חשבתי שאני אסבול כ"כ בחו"ל!] נו,שיהיה
. מתקמצנים על כתוביות XD. למי אכפת,משפר אנגלית.

אני אגיד לך איך ../images/Emo219.gif

[היינו בטיול מודרך,זה עיקר הבעיה שהייתה לנו]1.המדריך הכריח את כולם לקום ב-4 בבוקר,וכל יום עברנו ממלון למלון [היינו שם שבוע] והיינו צריכים לסחוב כל יום בכל מקום את המזוודות שלנו 2.הדבר היחיד שהיה לאכול בבוקר היה או טוסט עם בייקון וגבינה צהובה,או קוראסון מסריח מלפני ארבעים שנה 3.היינו צריכים לשלם בקפרי [אי יפייפה] 10 יורו על כלום! [10 יורו זה 55 ש"ח נדמה לי] 4.אמא שלי עוד הייתה בהריון ואחותי עוד לא נולדה,והיא אכלה לי את כל הפירות שהספקתי לקנות שם [ואלה פירות ע נ ק י י ם!] 5.נאבדתי עם אבא שלי בכנסיה קתולית 6.נפלתי מסירה לפני שנכנסנו למערה הכחולה בקפרי [שאני עדיין טוענת שהיא מערה שחורה] וצחקו עליי 7.היו לי בחילות בשיט בים 8.המדריך לא נתן לנו להסתובב בחנויות ב כ ל ל 9.המחירים שם נוראיים-אפילו על פיצה מסכנה משלמים במשקל! והיינו ביום האחרון בבית קפה בוורונה-היו שם נגנים-על הנגנים היינו צריכים לשלם כי הם עמדו לנו על הראש ושמענו אותם מנגנים! גועל נפש! 10.האנשים שם מגעילים בטירוף-הם קלטו שאנחנו יהודים והם לא רצו למכור לנו פיצה/גלידה/שתייה/משהו למחייה אמנם היו דברים נחמדים- 1.הגלידות היו אלוהיות! יש שם וואפלים בכל גודל,בכל צורה,בכל ציפוי! והטעמים שם מדהימים! יש מכל דבר שאת חושבת עליו! 2.קניתי שם סט של דברי פינוקיו חמודים 3.בערב באחד מבתי המלון הייתה איזו זמרת מפורסמת מאוד ושרנו איתה והצטלמנו איתה כמו דפוקים 4.היינו בבית המקורי של רומיאו ויוליה [יש שם פסל של יוליה. וסיפרו לנו שהאמונה מספרת שאם מחזיקים לפסל בשדיים זה נותן מזל טוב
. יש לי שם תמונה שאני חונקת את הפסל XD] 5.היה שם איזה מוכר שהכריח אותנו לקנות ממנו משהו,אז אמרנו לו שנקנה רק בתנאי שהוא יאמר בעברית-בוקר טוב עולם XDD 6.למדתי איטלקית קצת ויצא לי לדבר עם מעריצת MCR איטלקית XD 7.יצא לי לראות נוף מ ד ה י ם של קפרי מלמעלה 8.החזקתי את הדגל של הקבוצה שלנו בסיור מודרך כמו מטומטמת וזה היה מצחיק 9.ראיתי את האנשים שעושים את עצמם פסלים,זה היה מגניב! 10.הייתי בפומפיי [עיר שנחרבה לפני יותר מ-1000 שנה נדמה לי] וזה היה ממש מגניב! רוצה לראות תמונות? *אם את רואה אנשים מכוערים בתמונה-אלו ההורים שלי
. יש לי רק תמונה או שתיים-אחת עם המעריצה של MCR ואחת עם הפסל של יוליה. אני לא מוצאת אותם XD http://img175.imageshack.us/img175/1379/022xh8.jpg -אבא שלי ליד חנות [שימי לב לחזירון החמוד עם המשקפיים
] http://img181.imageshack.us/img181/6158/030dd8.jpg -הנוף המדהים של קפרי מלמעלה http://img181.imageshack.us/img181/379/035av1.jpg -פיזה http://img181.imageshack.us/img181/576/021qd1.jpg -אבא שלי ועוד מישהו [שנשארנו איתו בקשר
] מהטיול עם הזמרת הזו זהו,אין לי כוח :p

עוד כמה דברים מצחיקים שקרו לי שםP:

המדריך שלנו טען שהוא התעסק בכל מיני דברים חשובים מאוד וסודיים. וגם קראו לו שרגא ואני ואבא שלי קראנו לו כל הזמן שראגו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. [בדיחה משפחתית
] וגם המדריך כל הזמן אמר "יש דיל לא רגיל" בטיסה הביתה,מישהי חוצפנית הורידה את הכיסא שלה על הרגליים שלי,וכבר הייתי עצבנית לגמרי מכל הטיול המחורבן,אז צעקתי עליה שתעלה את הכיסא שלה ואם לא אני אתלוש לה את הפאה XD. אז היא לא ענתה לי ולא הורידה אז הדבקתי על השיער שלה מסטיק ולכלתי לה את השיער עם משהו,לא זוכרת מה. נמ,שומשום נדמה לי XDDD. [באמת
] אמנם לא הייתה לי תחושה ברגליים אחרי זה,אבל זה השתלם D:

hilonet14

New member
כמה דברים

א, טיול קורע.. התפקעתי מצחוק פה!! ב. תמונות מדהימות ג. הייתי בטיול לצרפת הולנד ובלגיה.. וגם שם היה את האנשים האלה שהם מתנהגים כמו פסלים. קיצור לא ממש הקשבתי למדריך כי לא היה לי כוח ואז ראיתי איזה פסל של שני אנשים קבצנים.. קיצר זה נראה כל כך אמיתי וחזבתי שזה פסל אניתי לא ידעתי שאלה אנשים.. וראיתי ליד זה כוס עם מטבעות בפנים.. אני כזה חושבת"מי המטומטם שייתן כסף לפסל?!" קיצור אני מתקרבת עוד ועוד ועוד הפנים שלי צמודות לפסל {הסתכלתי לעיניים ווהייתימזה צמודה ושוב לא ידעתי שזה איש!} ואז פתאום הוא זז ואני נבהלתי וצרחתיייי וכל הקבוצה צחקה עליי
ד. בת כמה הייתה זאתי שהתעללת בה במטוס!?!?! בערך...

9 וחצי בערך ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

אנחנו התלבטנו אם ללכת לטיול באיטליה או צה"ב.

דנטל

New member
עשיתם את הטיול של מיני איטליה

גם אני עשיתי את זה, אבל לנו היה אחלה ולא היה צריך לקום ב- 4 בבוקר והמזוודות גם ככה באוטובוס, אז למי אכפת שעוברים ממלון למלון. אנשים שנראים כמו פסלים יש גם בישראל, למשל בנחלת בנימין בימי שישי.

../images/Emo45.gifאבל../images/Emo219.gif

לא יצא לי לראות בישראל,לא הייתי בנחלת בנימין ביום שישי נדמה לי מאז גיל 6
. אנחנו לא כ"כ נהנו. אבל נשארו זכרונות טובים! כמו פבריציו הנהג שלנו. אח,פבריציו

D o R a S h A y

New member
פששש כל הכבוד!

גינה עולם הצומח: הגינה שלכם מתופחת? אין לי גינה.. משקים את הצמחים? כן יש לכם עץ בגינה? אין גינה אתה אוהב בתכלס עציצים? כן אוהב את טו בשבט? ממ... קצת מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה? שתלתי באדניות לפני מלא זמן חורף: בניתם פעם איש שלג? כן אבל הוא יצא מכוער מפחדים מברקים? מרעמים יותר אוהבים גשם? מאוד! מה צבע המטרייה שלכם? איזה מהן? אתם חולים הרבה בחורף? פעם בעונה חח אבל השנה זה לא קרה (טפו טפו) איידס/ סקס: אוהב את הסמל הזה? הוא בסדר.. חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד? כן מה אתם אומרים על אנשים גאים? שיהיה להם בכיף תעדיפו קונדום או גלולה? קונדום דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו? עכשיו מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו? עכשיו חחח אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון? כן מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה? אמא שלי, במוצ"ש אנשים חושבים שאת נחמדה? כן אם מבהילים אותך, את נבהלת? חחח מאוד אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך? כן קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים? יותר מידי מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת... אולי לפני שבועיים... או יותר... את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים? לא נראה לי... מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח? נתנו לי עציץ חח ביומולדת החטיפו לך פעם בוקס לפנים? לא... אווץ' שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא? לא ממש.. בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים? יפה מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה? מעולם חח אני לא אוהבת מסכות פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים.. בדיבורים כן.. אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים? כן =] מאמין בחייזרים? לא חיילים זה שקסי? יאפ שומר כשרות? יאפ יש רגעים שאתה טמבל? יותר מידי כאלה חח אוהב סרטי פנטזיה? לא ממש אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן} מאווווווד אבל הישנים לא החדשים.. אוהב לישון? כן יש לך חבר ערבי/ מוסלמי? לא פעם בא לך ליצן ליומולדת? לא.. אני לא אוהבת ליצנים אתה מאוהב? כן את מזיעה הרבה? רק כשאני רצה מאמינה במלאכים ובעולם הבא? נראה לי שכן.. לא התעמקתי בזה עדיין התחפשת פעם למלאך? כן וזה יצא ממש יפה! איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת?נענע מנטה כזה... את מצטיינת בלימודים? אני ממוצעת צריך הרבה ניחומים בכללי? לא נראה לי.. נו אז מה.. אק לך עכשיו? אחלה ולך? מתי בפעם האחרונה הלכת לקופת חולים? או לבית חולים? לפני חודשיים לבדיקת דם פעם שוטר עצר אותך בצד? לא.. התחפשת פעם לשוטרת? לא מאמין שיש דבר כזה גיהנום? לא יודעת... התחפשת לשטנית פעם? לא אוהבת לעשות שפם? יש מישי שלא?? סתם.. זה כואב קצת... אוהבת סרטי מערבונים? לא חח את ערמומית? לפעמים כן אוהבת משקפי שמש? זה מציק לי על האף מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה? ביום שישי שעבר מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!) חרקים יש לך משקפיים? לא את חיה בבועה? לא נראה לי.. כללי: אוהבת צבע ירוק? כן הוא נחמד אוהבת צבע ורוד? לא ממש אוהבת צבע כתום? כן את האביב אוהבת? כן אבל רק את הימים הנעימים יש לך רישיון? נופ =[ איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות? סרטי קומדיה פעם עברתם דירה? לא אוהבת לצייר קומיקס? אני לא יודעת לצייר קומקס אוהבת אבנים יקרות? אם הן יפות אז כן אוהבת את הבית שלך? מאוווד באיזה שנה נולדת? 89 מה אתם חושבים על הומואים ולסביות? הם אנשים נחמדים זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם? יכול להיות.. לא עולה לי עכשיו אתם פחדניים? קצת מנגנים בגיטרה? לא.. אבל ממש רוצה ללמוד אוהבים ללמוד גאוגרפיה? אני לא לומדת גיאוגרפיה אבל בעיקרון לא אוהבים את ארצנו הקטנטונת? יאפ אתם אנשים פטפטנים? לפעמים כן אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד? לא נעים להגיד... להוריד כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק? 2 קילומטר לפחות בנים זה עם... טוב תרצו לטוס לחלל איי פעם? יש מצב מאמינים שחמסה נותנת מזל? לא.. אתם מדברים באמצע שינה? אמרו לי שכן יש לכם טלויזיה בחדר? הייתה יש לכם טייפ בחדר? לא מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון? שעה ומשו ירח זה רומנטי או לא? כן אוהבים כלניות? הן חביבות כדורסל זה גם משחק לבנות? וודאי כסף- הכי חשוב בחיים? לא הכי אבל חשוב כדורגל זה רק משחק לבנים? לאו דווקא מי המלך שלכם? רועי גפן =] (סינרגיה) אוהבים לאהוב? מאוד פעם שברו לכם תלב? כן קצת מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין- יאפ אוהבים תינוקות? כן הם חמודים פעם טסתם? כן מקבלים הרב מכתבים מהבצפר? לא אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם? לא.. מפזיקים הרבה רעיונות? כן אוהבים את הנייד שלכם? יאפ הוא יפיוף בנות זה עם... יפה אוהבים נרות ריחניים? כן יש לכם נרות בחדר? יש כמה אוהבים לנשק/לקבל נשיקות? כן אוהב פרחי סביון? הם בסדר יש לכם מטעם לסוללות? יש לי מטען אין לי סוללות מעשנים? פסיבית כבדה יש לך כרגע פצע בגוף? איפה? כן ברגל אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב? כן אוהב לקרוא? קצת פעם אכלת עצם? איכ לא יש לכם פח בחדר? כן רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע? יש מישו כזה... מפחד מפיצוצים? מאוווווד אוהב פרחים? יאפ פעם צבעת

crazykid oO

New member
OMG

גינה עולם הצומח: הגינה שלכם מתופחת? משקים את הצמחים? כן יש לכם עץ בגינה? אתה אוהב בתכלס עציצים? כן אוהב את טו בשבט? וואט אבר מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה? חורף: בניתם פעם איש שלג? לא מפחדים מברקים? לא אוהבים גשם? כן מה צבע המטרייה שלכם? כחול אתם חולים הרבה בחורף? כן, אפשר לומר איידס/ סקס: אוהב את הסמל הזה? חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד? מה אתם אומרים על אנשים גאים? תעדיפו קונדום או גלולה? דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו? לא זוכרת, אבל לא ממזמן. נראה לי כשקיבלתי 80 בהבעה |: מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו? היום, קיבלתי 100 בספרות אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון? לא. אבל לפני זה כן מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה? היום. אנונמי אנשים חושבים שאת נחמדה? כן אם מבהילים אותך, את נבהלת? לפעמים אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך? כן קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים? כן!! מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן..(?) את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים? לא ממש. אבל עכשיו אתחיל ;) מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח? לא זוכרת החטיפו לך פעם בוקס לפנים? .......................כן.............. שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא? תלוי למי בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים? לא אוהבת וזהו מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה? פורים? פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים.. פיזי לא, דיבורים...אולי ילדות שקטנות ממני ב-5 שנים. ממש מביך. רציתי להביא להן בוקס, אבל אני בוגרת ;) בערך.. אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים? בטח!!
מאמין בחייזרים? יש סיכוי שהם באמת קיימים. נראה לי שכן. חיילים זה שקסי? אולי. לא הגעתי לגיל שומר כשרות? ;) יש רגעים שאתה טמבל? כל יום אוהב סרטי פנטזיה? כן אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן} ... אוהב לישון? מאוד יש לך חבר ערבי/ מוסלמי? לכיתה. לבנוני או משהו כזה פעם בא לך ליצן ליומולדת? לא אתה מאוהב? לא יודעת
את מזיעה הרבה? כשאני מתעמלת XD מאמינה במלאכים ובעולם הבא? אני ממש לא בטוחה בזה. מי יודע? התחפשת פעם למלאך? לא שאני זוכרת איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת? איזשהו את מצטיינת בלימודים? אפשר לומר שכן. מצטיינת של הכיתה בנתיים צריך הרבה ניחומים בכללי? לא נו אז מה.. אק לך עכשיו? הא? מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים? כשהרגשתי לא טוב?! לא זוכרת |: פעם שוטר עצר אותך בצד? לא התחפשת פעם לשוטרת? לא מאמין שיש דבר כזה גיהנום? לא יודעת. לא התחפשת לשטנית פעם? כן אוהבת לעשות שפם? P: לא ניסיתי. אולי עם החלב
אוהבת סרטי מערבונים? את ערמומית? די אוהבת משקפי שמש? לא ממש מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה? לא זוכרת לפני כמה חודישם אולי מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!) ג'וק. ילדים מגעילים יש לך משקפיים? לא את חיה בבועה? >< כללי: אוהבת צבע ירוק? זה בסדר אוהבת צבע ורוד? לא אוהבת צבע כתום? בסדר את האביב אוהבת? אא יש לך רישיון? לא איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות? אקשן, אימה, פנטזיה, פעולה, קומדיות פעם עברתם דירה? כן אוהבת לצייר קומיקס? מדי פעם אוהבת אבנים יקרות? לא אוהבת את הבית שלך? כן. מסתפקת D: באיזה שנה נולדת? 1993 מה אתם חושבים על הומואים ולסביות? שיהנו זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם? כן אתם פחדניים? לא ממש מנגנים בגיטרה? רוצה אוהבים ללמוד גאוגרפיה? לא לומדת אוהבים את ארצנו הקטנטונת? סבבה אתם אנשים פטפטנים? די אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד? הורדות
כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק? אהא ;) בנים זה עם... מטומטם, אידיוטי ומגעיל אבל אי אפשר בלעדיהם תרצו לטוס לחלל איי פעם? לא יודעת. מה המצב שם כרגע? P: מאמינים שחמסה נותנת מזל? די אתם מדברים באמצע שינה? פעם השמעתי צלילים עם השיניים. ופעם כשהיה לי חום גבוה דיברתי. היה לי סיוט יש לכם טלויזיה בחדר? כן יש לכם טייפ בחדר? כן מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון? לא זוכרת. אולי חצי שעה, מוגזם, אה? ירח זה רומנטי או לא? כן אוהבים כלניות? שיהיה כדורסל זה גם משחק לבנות? כן, כל דבר שבנים עושים, גם בנות מסוגלות כסף- הכי חשוב בחיים? לא כדורגל זה רק משחק לבנים? לא מי המלך שלכם? ה P: אוהבים לאהוב? כן פעם שברו לכם תלב? לא בטוחה מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין- יש עוד זמן אוהבים תינוקות? חמודים D: פעם טסטם? ב? במטוס מקבלים הרב מכתבים מהבצפר? רק פלט ולוח מבחנים אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם? כדי שהכלב שלי לא יפתח. כן הוא יודע לפתוח דלתות. מפזיקים הרבה רעיונות? אולי אוהבים את הנייד שלכם? לא בנות זה עם... נהדר אך לא הפאקצות והפקצות אוהבים נרות ריחניים? שיהיה. יש לכם נרות בחדר? לא אוהבים לנשק/לקבל נשיקות? כן אוהב פרחי סביון? אני אירדם יש לכם מטעם לסוללות? מעשנים? לאא יש לך כרגע פצע בגוף? איפה? לא אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב? אוהב לקרוא? כן פעם אכלת עצם? לא יש לכם פח בחדר? כן רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע? כרגע לא מפחד מפיצוצים? תלוי איזה אוהב פרחים? אה. כן פעם צבעת . את מה?

crazykid oO

New member
המשך

פעם צבעת את החדר שלך? כן את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה? כן אוהבת לשים משקפי שמש? הייתה שאלה דומה פעם רכבת על אופנוע? לא מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר? יש לך הרבה קשרים בשיער? לא מאמינה ברוחות? נ\לא יודעת את דורשת תשומת לב? לא ממש אוהבת לחלק ולקבל מתנות? שיהיה. כן קראת את ספרי הארי פוטר? כן אוהבת את הקיץ? כן, זה חופש יש לך שעון מעורר בבוקר? אמא את יודעת לקרוא תווים? בערך. לא P: מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק? אמפי4. פלאפון ת אוהבת לשחק בקלפים? כן תפוז זה דף הבית שלך? לא חויות: שונאת חרקים? אכזרי. לא. רק את הג'וקים אכלת פעם חזיר? לא יש לך חתול בבית? לא צפרדע זו חייה מגעילה? לא. פעם לקחתי צפרדע שמצאתי ושמתי אותה בתיק של מישהי ששנאתי. אני אמיצה פעם דבורה עקצה אותך? 2 חתול שחור מביא מזל רע? לא פיל זו חיה חמודה? כן פעם דרכת בכוונה על חילזון? חח לא ): יש לך דגים בבית? לא את אוהבת חיות לילה? ??? פרה זו חיה מסכנה? חח אפשר לומר פעם שמעת תוכי מדבר? בטלווזיה יש לך הרבה דובים בבית? ? בובה יש לך כלב בבית? כן פרפר זו חיה יפה? כן פעם ראית תמנון אמיתי? אאאאא לא זוכרת נראה לי שכן. יש כאלה בשופרסל. סתם באילת אוכל: את אוהבת לאכול המבורגר? בערך איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? שוקולד איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת? שוקולד את שמה חריף בסנדוויצ'ים? לא את אוהבת לבשל? תלוי מה P: בירה שחורה או לבנה? מה איכפת לי. העיקר בירה יין אדום או לבן? XD ביצת עין, חביתה או שקשוקה? חביתה קפה שחור או נס? נס תותים אוהבת? כן בננה אוהבת? כן סכוריות וממתקים אוהבת? כן תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן? כן שוקו חם או קר? חם וקר גבינה צהובה או לבנה? צהובה אכלת פעם סושי? טעים? לא לא מה התוספת היכ טעימה לפיצה? תבלינים. חח. שוקולד חלב או מריר? שתיהם את אוהבת פטריות? בספגטי איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך? יש אפשרויות בחירה? העולם התפתח אוהבת עגבניות? לא

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה D:

הגינה שלכם מתופחת?איןלי גינה משקים את הצמחים?איןלי גינה יש לכם עץ בגינה?איןלי גינה אתה אוהב בתכלס עציצים?כן אוהב את טו בשבט?כן מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה?ניראלי בנטיעות של כיתה ד' XD חורף: בניתם פעם איש שלג?לא ;[ מפחדים מברקים?לא אוהבים גשם?כןכןכן
מה צבע המטרייה שלכם?שחור אתם חולים הרבה בחורף?לצערי כן :| איידס/ סקס: אוהב את הסמל הזה?לא חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד?בטח מה אתם אומרים על אנשים גאים?הם הכי נחמדים שיש תעדיפו קונדום או גלולה?קונדום וגלולה. הכי בטוח דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו?ביום רביעי שעבר :( מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו?היום :) אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון?לצערי כן :| מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה?תמר, היום אנשים חושבים שאת נחמדה?כן אם מבהילים אותך, את נבהלת?כן חחח אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך?כן קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים?לא מתי בכית בפעם האחרונה?היום את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים?כן חחחחחח יותר מדי מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח?לא זוכרת החטיפו לך פעם בוקס לפנים?לא. וטוב שכך שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא?תלוי למי בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים?יפה, אבל יותר מתאים לראפרים מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה?בפורים DD: פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים..:ממש לא. ניראה את מי שמעיז XD אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים?כןכןכן מאמין בחייזרים?את האמת, כן *מסמיקה* חיילים זה שקסי?מאוד
שומר כשרות?לא יש רגעים שאתה טמבל?כן XD אוהב סרטי פנטזיה?כן אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן}כןכןכןןכןכןכןכן
מלך האריות 3> אוהב לישון?כן מאוד יש לך חבר ערבי/ מוסלמי?לא פעם בא לך ליצן ליומולדת?כן בכיתה א' אתה מאוהב?לא את מזיעה הרבה?לא מאמינה במלאכים ובעולם הבא?כן התחפשת פעם למלאך?לא איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת?אבטיח, בזוקה את מצטיינת בלימודים?כן, די
צריך הרבה ניחומים בכללי?לא נו אז מה.. אק לך עכשיו?כן :[ מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים?לא זוכרת פעם שוטר עצר אותך בצד? לא התחפשת פעם לשוטרת?לא מאמין שיש דבר כזה גיהנום?כן התחפשת לשטנית פעם?לא אוהבת לעשות שפם?חחחחחח לא איןלי בכלל אוהבת סרטי מערבונים?לא את ערמומית?כן אוהבת משקפי שמש?כןכןכן
מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה?אתמול מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!)אנשים צבועים יש לך משקפיים?כן, אבל רק לראייה מרחוק את חיה בבועה?לא כללי: אוהבת צבע ירוק?כן אוהבת צבע ורוד?כן אוהבת צבע כתום?כן את האביב אוהבת?כן מאוד יש לך רישיון?לא הלוואי ;[ איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות?קומדיה פעם עברתם דירה?כן אוהבת לצייר קומיקס?לאיודעת לצייר קומיקס
אוהבת אבנים יקרות?לא אוהבת את הבית שלך?כן באיזה שנה נולדת?1993 מה אתם חושבים על הומואים ולסביות?כבר שאלת, אבל בכלזאת, הם האנשים הכי נחמדים שיש זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם?כן אתם פחדניים?לא מנגנים בגיטרה?כן
אוהבים ללמוד גאוגרפיה?לא
אוהבים את ארצנו הקטנטונת?כן 3> אתם אנשים פטפטנים?כן XD אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד?להוריד בדרךכלל כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק?כן מאוד בנים זה עם...: נחמד בחלקו תרצו לטוס לחלל איי פעם?לא. זה מפחיד אותי מאמינים שחמסה נותנת מזל?לא אתם מדברים באמצע שינה? לפעמים XD יש לכם טלויזיה בחדר?כן יש לכם טייפ בחדר?כן, יענו מערכת סטריאו מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון?4 שעות אני חושבת ירח זה רומנטי או לא?כן אוהבים כלניות?לא כדורסל זה גם משחק לבנות?בטחחחחחחחחחח
זה ה-משחק 33> כסף- הכי חשוב בחיים?לא, אבל חשוב כדורגל זה רק משחק לבנים?לאאאא מי המלך שלכם?אמאבא אוהבים לאהוב?כן פעם שברו לכם תלב?כן :[ מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין-כןןןןןןןןןןןןן אוהבים תינוקות?כן 3> פעם טסטם?כן בטח מקבלים הרב מכתבים מהבצפר?לא אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם?לא מפזיקים הרבה רעיונות?הא
אוהבים את הנייד שלכם?כן בנות זה עם...:הכי טוב שיש
אוהבים נרות ריחניים?כן יש לכם נרות בחדר?לא אוהבים לנשק/לקבל נשיקות?כן אוהב פרחי סביון?נמממ ניראלי שכן יש לכם מטעם לסוללות?כן מעשנים?לא חס וחלילה יש לך כרגע פצע בגוף? איפה?כן, בבוהן :[ אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב?לאאאא אוהב לקרוא?כןן
פעם אכלת עצם?לא יש לכם פח בחדר?כן רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע?כן מפחד מפיצוצים?כן אוהב פרחים?כן

למעלה