לכל אייקון שאלה:

hilonet14

New member
לכל אייקון שאלה:

גינה עולם הצומח:
הגינה שלכם מתופחת?
משקים את הצמחים?
יש לכם עץ בגינה?
אתה אוהב בתכלס עציצים?
אוהב את טו בשבט?
מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה? חורף:
בניתם פעם איש שלג?
מפחדים מברקים?
אוהבים גשם?
מה צבע המטרייה שלכם?
אתם חולים הרבה בחורף? איידס/ סקס:
אוהב את הסמל הזה?
חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד?
מה אתם אומרים על אנשים גאים?
תעדיפו קונדום או גלולה? דרך חיים:
מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו?
מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו?
אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון?
מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה?
אנשים חושבים שאת נחמדה?
אם מבהילים אותך, את נבהלת?
אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך?
קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים?
מתי בכית בפעם האחרונה?
את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים?
מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח?
החטיפו לך פעם בוקס לפנים?
שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא?
בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים?
מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה?
פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים..
אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים?
מאמין בחייזרים?
חיילים זה שקסי?
שומר כשרות?
יש רגעים שאתה טמבל?
אוהב סרטי פנטזיה?
אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן}
אוהב לישון?
יש לך חבר ערבי/ מוסלמי?
פעם בא לך ליצן ליומולדת?
אתה מאוהב?
את מזיעה הרבה?
מאמינה במלאכים ובעולם הבא?
התחפשת פעם למלאך?
איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת?
את מצטיינת בלימודים?
צריך הרבה ניחומים בכללי?
נו אז מה.. אק לך עכשיו?
מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים?
פעם שוטר עצר אותך בצד?
התחפשת פעם לשוטרת?
מאמין שיש דבר כזה גיהנום?
התחפשת לשטנית פעם?
אוהבת לעשות שפם?
אוהבת סרטי מערבונים?
את ערמומית?
אוהבת משקפי שמש?
מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה?
מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!)
יש לך משקפיים?
את חיה בבועה? כללי:
אוהבת צבע ירוק?
אוהבת צבע ורוד?
אוהבת צבע כתום?
את האביב אוהבת?
יש לך רישיון?
איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות?
פעם עברתם דירה?
אוהבת לצייר קומיקס?
אוהבת אבנים יקרות?
אוהבת את הבית שלך?
באיזה שנה נולדת?
מה אתם חושבים על הומואים ולסביות?
זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם?
אתם פחדניים?
מנגנים בגיטרה?
אוהבים ללמוד גאוגרפיה?
אוהבים את ארצנו הקטנטונת?
אתם אנשים פטפטנים?
אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד?
כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק?
בנים זה עם...
תרצו לטוס לחלל איי פעם?
מאמינים שחמסה נותנת מזל?
אתם מדברים באמצע שינה?
יש לכם טלויזיה בחדר?
יש לכם טייפ בחדר?
מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון?
ירח זה רומנטי או לא?
אוהבים כלניות?
כדורסל זה גם משחק לבנות?
כסף- הכי חשוב בחיים?
כדורגל זה רק משחק לבנים?
מי המלך שלכם?
אוהבים לאהוב?
פעם שברו לכם תלב?
מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין-
אוהבים תינוקות?
פעם טסטם?
מקבלים הרב מכתבים מהבצפר?
אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם?
מפזיקים הרבה רעיונות?
אוהבים את הנייד שלכם?
בנות זה עם...
אוהבים נרות ריחניים?
יש לכם נרות בחדר?
אוהבים לנשק/לקבל נשיקות?
אוהב פרחי סביון?
יש לכם מטעם לסוללות?
מעשנים?
יש לך כרגע פצע בגוף? איפה?
אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב?
אוהב לקרוא?
פעם אכלת עצם?
יש לכם פח בחדר?
רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע?
מפחד מפיצוצים?
אוהב פרחים?
פעם צבעת

hilonet14

New member
../images/Emo206.gif המשך... :)

פעם צבעת את החדר שלך?
את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה?
אוהבת לשים משקפי שמש?
פעם רכבת על אופנוע?
מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר?
יש לך הרבה קשרים בשיער?
מאמינה ברוחות?
את דורשת תשומת לב?
אוהבת לחלק ולקבל מתנות?
קראת את ספרי הארי פוטר?
אוהבת את הקיץ?
יש לך שעון מעורר בבוקר?
את יודעת לקרוא תווים?
מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק?
ת אוהבת לשחק בקלפים?
תפוז זה דף הבית שלך? חויות:
שונאת חרקים?
אכלת פעם חזיר?
יש לך חתול בבית?
צפרדע זו חייה מגעילה?
פעם דבורה עקצה אותך?
חתול שחור מביא מזל רע?
פיל זו חיה חמודה?
פעם דרכת בכוונה על חילזון?
יש לך דגים בבית?
את אוהבת חיות לילה?
פרה זו חיה מסכנה?
פעם שמעת תוכי מדבר?
יש לך הרבה דובים בבית?
יש לך כלב בבית?
פרפר זו חיה יפה?
פעם ראית תמנון אמיתי? אוכל:
את אוהבת לאכול המבורגר?
איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת?
איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת?
את שמה חריף בסנדוויצ'ים?
את אוהבת לבשל?
בירה שחורה או לבנה?
יין אדום או לבן?
ביצת עין, חביתה או שקשוקה?
קפה שחור או נס?
תותים אוהבת?
בננה אוהבת?
סכוריות וממתקים אוהבת?
תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן?
שוקו חם או קר?
גבינה צהובה או לבנה?
אכלת פעם סושי? טעים?
מה התוספת היכ טעימה לפיצה?
שוקולד חלב או מריר?
את אוהבת פטריות?
איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך?
אוהבת עגבניות? מקווה שנהנתם, השקעתי בזה הרהבה זמן..! :)

D o R a S h A y

New member
המשך =]

פעם צבעת את החדר שלך? כן את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה? לא ממש... אני לא מצליחה להבין.. אוהבת לשים משקפי שמש? לא.. זה לא נוח פעם רכבת על אופנוע? לא מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר? לא ראיתי את זה ממש... יש לך הרבה קשרים בשיער? כן מאמינה ברוחות? לא ממש את דורשת תשומת לב? לפעמים אוהבת לחלק ולקבל מתנות? מאוד קראת את ספרי הארי פוטר? התחלתי לקרוא את הראשון בכיתה ה'... אני עדיין באמצע שלו חחחח אוהבת את הקיץ? לא כ"כ יש לך שעון מעורר בבוקר? כן את יודעת לקרוא תווים? לא מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק? MP3 ת אוהבת לשחק בקלפים? כן תפוז זה דף הבית שלך? לא חויות: שונאת חרקים? מאוד אכלת פעם חזיר? בטעות... אבא שלי עבד עלי יש לך חתול בבית? היה צפרדע זו חייה מגעילה? לא.. היא חמודה פעם דבורה עקצה אותך? לאץ (ושגם לא תעקוץ...) חתול שחור מביא מזל רע? לא.. מסכן מה הוא אשם שהוא שחור פיל זו חיה חמודה? כןןןןןן אני אוהבת פילים פעם דרכת בכוונה על חילזון? לא בכוונה יש לך דגים בבית? היו את אוהבת חיות לילה? כן אבל מרחוק חחח פרה זו חיה מסכנה? כן.. היא חמודה =] פעם שמעת תוכי מדבר? יש לנו כזה ליד הבית... הוא ממש מעצבן יש לך הרבה דובים בבית? היו לי... אמא העיפה לי אותם =[ יש לך כלב בבית? היה חחחח פרפר זו חיה יפה? רק הכנפיים... הפרפר עצמו ממש מגעיל פעם ראית תמנון אמיתי? לא.. אוכל: את אוהבת לאכול המבורגר? רק שעושים בבית איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? מוקה וריבת חלב איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת? שוקולד או עודת תפוזים של אמא את שמה חריף בסנדוויצ'ים? לאץץ את אוהבת לבשל? מאוד היום עשיתי פסטה ממש טעימה בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה... אבל אם כבר אז שחורה יין אדום או לבן? תלוי איזה סוג חחח ביצת עין, חביתה או שקשוקה? שלושתם... קפה שחור או נס? נס תותים אוהבת? כן בננה אוהבת? כן סכוריות וממתקים אוהבת? קצת תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן? ברור זה בא ביחד לא? שוקו חם או קר? חם גבינה צהובה או לבנה? צהובה אכלת פעם סושי? טעים? טעמתי... לא מה התוספת היכ טעימה לפיצה? פטריות או תירס שוקולד חלב או מריר? מריר את אוהבת פטריות? כן איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך? וניל אוהבת עגבניות? פששששששש כל הכבוד על ההשקעה!! היה כיף!

1Shir

New member
בטח נהניתי, תודה!

פעם צבעת את החדר שלך? כן את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה? לא אוהבת לשים משקפי שמש? כשיש שמש אז כן פעם רכבת על אופנוע? לא! זה הזוי שלא אבל לא! מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר? לא צפיתי בדבר הזה יש לך הרבה קשרים בשיער? כשיש רוח מאמינה ברוחות? לא אבל אולי את דורשת תשומת לב? לא אוהבת לחלק ולקבל מתנות? לא קראת את ספרי הארי פוטר? לא אוהבת את הקיץ? מאוד יש לך שעון מעורר בבוקר? כן את יודעת לקרוא תווים? לא מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק? בחורף טישו את אוהבת לשחק בקלפים? לא תפוז זה דף הבית שלך? לא חיות: שונאת חרקים? כן אכלת פעם חזיר? לא זוכרת.. אולי יש לך חתול בבית? לא, היה צפרדע זו חיה מגעילה? נראה לי שכן פעם דבורה עקצה אותך? נראה לי שכן חתול שחור מביא מזל רע? לא פיל זו חיה חמודה? לא, ענקית מדי פעם דרכת בכוונה על חילזון? לא! יש לך דגים בבית? לא, היו את אוהבת חיות לילה? כגון? פרה זו חיה מסכנה? נראה לי שכן פעם שמעת תוכי מדבר? כן יש לך הרבה דובים בבית? לא יש לך כלב בבית? לא פרפר זו חיה יפה? נחמד פעם ראית תמנון אמיתי? לא.. ראיתי את התמנונים בלונה פארק.. אוכל: את אוהבת לאכול המבורגר? לעיתים רחוקות מאוד איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? בננה איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת? שוקולד את שמה חריף בסנדוויצ'ים? לא! את אוהבת לבשל? לא בירה שחורה או לבנה? לא שותה בירה יין אדום או לבן? לא שותה יין ביצת עין, חביתה או שקשוקה? חביתה קפה שחור או נס? עדיף נס.. תותים אוהבת? כן בננה אוהבת? כן סוכריות וממתקים אוהבת? לא ממש תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן? לא תמיד שוקו חם או קר? חם גבינה צהובה או לבנה? צהובה אכלת פעם סושי? טעים? לא מה התוספת הכי טעימה לפיצה? זיתים שוקולד חלב או מריר? חלב את אוהבת פטריות? כן איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך? לא אוהבת קרמבו אוהבת עגבניות? מאוד

../images/Emo163.gifוואוו..כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo9.gif

גינה עולם הצומח: הגינה שלכם מתופחת? אממ..ככה ככה=] משקים את הצמחים? כן
יש לכם עץ בגינה? לא אתה אוהב בתכלס עציצים? כן אוהב את טו בשבט? כן מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה? לא זוכרת
חורף: בניתם פעם איש שלג? כה D: מפחדים מברקים? לא
אוהבים גשם? כה מה צבע המטרייה שלכם? כחולה מעפנה כזאת :] אתם חולים הרבה בחורף? לא כל כך הרבה.. איידס/ סקס: אממ..אני אדלג על הקטע הזה
דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו? השבוע מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו? השבוע [: אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון? קצת..
מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה? היום!
אנשים חושבים שאת נחמדה? נראלי שכה.. אם מבהילים אותך, את נבהלת? חח כה
אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך? אני חושבת שכן קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים? כן
מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול =/ את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים? לא =0 מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח? לא זוכרת החטיפו לך פעם בוקס לפנים? לא
שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא? תלוי למי בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים? יפה =]] מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה? לא זוכרת
פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים.. לא נראלי שאיי פעם כיסחו לי את הצורה XD אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים? כןן
מאמין בחייזרים? כה =P חיילים זה שקסי? כה D: שומר כשרות? בערך יש רגעים שאתה טמבל? בהחלט אוהב סרטי פנטזיה? ככה ככה אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן} כןן
אוהב לישון? כןןן! יש לך חבר ערבי/ מוסלמי? לע פעם בא לך ליצן ליומולדת? לע אתה מאוהב? לא ממש..
את מזיעה הרבה? לא מאמינה במלאכים ובעולם הבא? לאדעת התחפשת פעם למלאך? לא איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת? תותי פרוטי את מצטיינת בלימודים? ככה ככה
צריך הרבה ניחומים בכללי? לא נו אז מה.. אק לך עכשיו? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים? לפני כמה שבועות פעם שוטר עצר אותך בצד? לא התחפשת פעם לשוטרת? לא מאמין שיש דבר כזה גיהנום? לאדעת התחפשת לשטנית פעם? לא אוהבת לעשות שפם? לא
אוהבת סרטי מערבונים? לא את ערמומית? כןD:: אוהבת משקפי שמש? כן =] מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה? לא זוכרת מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!) תירסס =S יש לך משקפיים? כן
רק למרחוק..לא לכל הזמן את חיה בבועה? לא כללי: אוהבת צבע ירוק? כן
אוהבת צבע ורוד? כן אוהבת צבע כתום? מאוד
את האביב אוהבת? כן
יש לך רישיון? לא איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות? קומדיה ואימה=)) פעם עברתם דירה? לא אוהבת לצייר קומיקס? ככה ככה אוהבת אבנים יקרות? ככה ככה אוהבת את הבית שלך? כן
באיזה שנה נולדת? 1994 מה אתם חושבים על הומואים ולסביות? אממ.. "איש איש באמונתו יחייה"
זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם? לא זוכרת אתם פחדניים? לפעמים[: מנגנים בגיטרה? לא =[ אוהבים ללמוד גאוגרפיה? לא
אוהבים את ארצנו הקטנטונת? כן אתם אנשים פטפטנים? לפעמים אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד? להוריד כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק? תלוי D: בנים זה עם... דפוק =] אבל מה לעשות, אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם
תרצו לטוס לחלל איי פעם? לאדעת מאמינים שחמסה נותנת מזל? ^ אתם מדברים באמצע שינה? כה
יש לכם טלויזיה בחדר? לא יש לכם טייפ בחדר? לא מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון? שלושתרבע שעה
ירח זה רומנטי או לא? כן אוהבים כלניות? לא ממש כדורסל זה גם משחק לבנות? בטח כסף- הכי חשוב בחיים? לא =) כדורגל זה רק משחק לבנים? לאא מי המלך שלכם? אין מלך, יש רק מלכה וזאת אני D:: אוהבים לאהוב? ברור
פעם שברו לכם תלב? כה=[ מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין- לא כל כך
אוהבים תינוקות? כןןן =) פעם טסטם? יאפ מקבלים הרבה מכתבים מהבצפר? לא אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם? כן מפזיקים הרבה רעיונות? כה
אוהבים את הנייד שלכם? כה בנות זה עם... שולט
אוהבים נרות ריחניים? כה יש לכם נרות בחדר? לא אוהבים לנשק/לקבל נשיקות? כן
אוהב פרחי סביון? כה יש לכם מטעם לסוללות? כה מעשנים? לא
יש לך כרגע פצע בגוף? איפה? לא אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב? שונאת ספויילרים
אוהב לקרוא? כה פעם אכלת עצם? לא
יש לכם פח בחדר? כה רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע? בהחלט
מפחד מפיצוצים? ככה ככה אוהב פרחים? כן פעם צבעת את החדר שלך? לא צבעתי, אבל צבעו לי..

../images/Emo163.gifהמשך =)

את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה? לא
אוהבת לשים משקפי שמש? כן :] פעם רכבת על אופנוע? לא =,[ מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר? ליאור סושרד
יש לך הרבה קשרים בשיער? כה מאמינה ברוחות? לאדעת את דורשת תשומת לב? לא אוהבת לחלק ולקבל מתנות? לקבל יותר
קראת את ספרי הארי פוטר? ברוררר
אוהבת את הקיץ? כן יש לך שעון מעורר בבוקר?לא את יודעת לקרוא תווים? כן מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק? פלאפון, מפתחות וכסף ת אוהבת לשחק בקלפים? כןן =] תפוז זה דף הבית שלך? לא
חויות: שונאת חרקים? כן =// אכלת פעם חזיר? איכ לא XD יש לך חתול בבית? לא צפרדע זו חייה מגעילה? לא !! פעם דבורה עקצה אותך? לא =] חתול שחור מביא מזל רע? כן =] פיל זו חיה חמודה? כן פעם דרכת בכוונה על חילזון? לא!!
יש לך דגים בבית? לא את אוהבת חיות לילה? ככה ככה פרה זו חיה מסכנה? לא, פרה זאת חייה מגניבה פעם שמעת תוכי מדבר? לא
יש לך הרבה דובים בבית? בטח יש לך כלב בבית? לא =,,[ פרפר זו חיה יפה? כן
פעם ראית תמנון אמיתי? לא P: אוכל: את אוהבת לאכול המבורגר? כה =]]] איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? מסטיק איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת? גבינה וגזר את שמה חריף בסנדוויצ'ים? לא את אוהבת לבשל? כה, אבל אני לא טובה בזה
בירה שחורה או לבנה? לאדעת יין אדום או לבן? יין אדום ביצת עין, חביתה או שקשוקה? חביתה קפה שחור או נס? נס תותים אוהבת? תותיםםם :] בננה אוהבת? בערך P: סכוריות וממתקים אוהבת? כה :] תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן? כה שוקו חם או קר? קר גבינה צהובה או לבנה? צהובה אכלת פעם סושי? טעים? כן, ממש טעים :] מה התוספת היכ טעימה לפיצה? זעתר שוקולד חלב או מריר? חלב את אוהבת פטריות? לא איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך? וניל אוהבת עגבניות? כה =] שאלון חמוד, אהבתי

שאלון מצויין! D: ../images/Emo219.gif

גינה עולם הצומח: הגינה שלכם מתופחת?כן משקים את הצמחים?זה גינה של בניין,אז החברת אחזקה משקה יש לכם עץ בגינה?כן אתה אוהב בתכלס עציצים?לא אוהב את טו בשבט?לא מתי שתלת עץ או פרח בפעם האחרונה?שנה שעברה,בטו בשבט חורף: בניתם פעם איש שלג?כן מפחדים מברקים?לא אוהבים גשם?כן מה צבע המטרייה שלכם?בורדו אתם חולים הרבה בחורף?כן איידס/ סקס: אוהב את הסמל הזה?לא חשוב לך לאהוב את מי שאת שוכבת איתו/ שתשכבי איתו בעתיד?נדמהלי שכן מה אתם אומרים על אנשים גאים?שיתגאו תעדיפו קונדום או גלולה?המ דרך חיים: מתי בפעם האחרונה היית מאוכזב ממשהו?היום מתי בפעם האחרונה היית מרוצה ממשהו?ממזמן אתה מתבאס הרבה בזמן האחרון?כן מי עיצבן אותך בפעם האחרונה? מתי זה היה?אח שלי,לפני חצי שעה אנשים חושבים שאת נחמדה?לא,חוץ מההורים שלי אם מבהילים אותך, את נבהלת?בד"כ לא,רק אם זה ממש לא צפוי אני נבהלת אתה נחשב למצחיק בין החברים שלך?כן קורה לך הרבה פעמים שאת עושה דברים מטופשים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?היום את נוהגת לקרוץ הרבה בעיניים?לא מתי נתנו לך פרח/ מתי את נתת פרח?לא נתנו לי מעולם החטיפו לך פעם בוקס לפנים?כנ"ל שיער בלונדיני לא טבעי, יפה או לא?לדעתי לא יפה בנדנה יפה? או שמתאים רק לבריונים?לא יפה ובכלל איכס מתי שמתם מסכה על הפנים שלכם בפעם האחרונה?בכיתה ג',פורים פעם ממש כיסחו לך ת'צוורה? לא חיב פיזי אפשר גם בדיבורים..בדיבורים? כמעט כל יום אוהבת לחבק/ לקבל חיבוקים?לא מאמין בחייזרים?לא חיילים זה שקסי?לא שומר כשרות?כן יש רגעים שאתה טמבל?כן אוהב סרטי פנטזיה?לא אוהב סרטי דיסני? {זה מזכיר לי את מולאן}חוץ ממלך האריות [סקס
]-לא אוהב לישון?כן יש לך חבר ערבי/ מוסלמי?בערך. היה לנו פעילויות דו קיום בביה"ס ובאנו אל בי"ס מרהט והם באו אלינו,ואני ועוד ילדה נהיינו חברות,אבל אנחנו לא מדברות ממש או משהו כזה פעם בא לך ליצן ליומולדת?לא,כי מעולם לא חגגתי עם הכיתה/גן אתה מאוהב?לא את מזיעה הרבה?רק בשיעורי ספורט מאמינה במלאכים ובעולם הבא?לא התחפשת פעם למלאך?לא איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת?דובדבן ותפוח [ובעצם כל סוג מסטיק שהוא חמוץ
] את מצטיינת בלימודים?לא צריך הרבה ניחומים בכללי?לפעמים רק נו אז מה.. אק לך עכשיו?לא מתי בפעם האחרונה הלכת לכופת חולים? או לבית חולים?ממזמן לא [בעצם-מסוכות לא הלכתי לקופת חולים,ומספטמבר לא הייתי בבי"ח. ואני גם לא אלך יותר,אני מקווה] פעם שוטר עצר אותך בצד? לא התחפשת פעם לשוטרת?לא מאמין שיש דבר כזה גיהנום?לא,וגם לא גן עדן התחפשת לשטנית פעם?אני מתחפשת השנה [אני וחברה שלי למלאך ושטן] אוהבת לעשות שפם?לא אוהבת סרטי מערבונים?לא את ערמומית?לא ממש אוהבת משקפי שמש?לא מתי נכנסת לשוק בפעם האחרונה?במאי,כשראיתי את התמונות עירום של פיטי
מה מגעיל אותך? (חוץ מאבוקדו!!)אבוקדו כמובן XD יש לך משקפיים?לא את חיה בבועה?לפעמים כללי: אוהבת צבע ירוק?לא ממש אוהבת צבע ורוד?לא אוהבת צבע כתום?לא ממש את האביב אוהבת?קצת יש לך רישיון?לא איזה סוג של סרטים את אוהבת לראות?קומדיה&אימה פעם עברתם דירה?לא אוהבת לצייר קומיקס?כן,אני נוטה לצייר המון פעמים XD [ואני מתחילה להיות מוכשרת!] אוהבת אבנים יקרות?לא אוהבת את הבית שלך?רק את החדר שלי באיזה שנה נולדת?95 מה אתם חושבים על הומואים ולסביות?לא חושבת עליהם זכיתם באיזשהי תחרות אי פעם?לא זוכרת אתם פחדניים?לא ממש מנגנים בגיטרה?אפשר לומר שכן-אני בערך יודעת לנגן על קלאסית
אוהבים ללמוד גאוגרפיה?לא אוהבים את ארצנו הקטנטונת?לא אתם אנשים פטפטנים?לא אתם נוהגים לקנות דיסקים מקוריים או להוריד?רק מקוריים כשאתם עצבניים מומלץ להתרחק?כן בנים זה עם...-אני לא יכולה ממש לומר משהו,כי בנאדם זה לא אם הוא בן או בת-זה סוג הבנאדם תרצו לטוס לחלל איי פעם?לא מאמינים שחמסה נותנת מזל?לא אתם מדברים באמצע שינה? לא,אבל אני מזיזה את הידיים ומסתובבת בשינה
. זה בד"כ קורה לי כשאני מפנטזת/חולמת סיוטים יש לכם טלויזיה בחדר?כן יש לכם טייפ בחדר?לא-מערכת כזו מה הזמן הכי ארוך שביליתם בשיחת טלפון?13 דק' בערך. עם חברה טובה שאני כבר לא חברה שלה ירח זה רומנטי או לא?המ אוהבים כלניות?לא כדורסל זה גם משחק לבנות?כן כסף- הכי חשוב בחיים?לא כדורגל זה רק משחק לבנים?לא,אבל אני ממילא לא סובלת כדורגל מי המלך שלכם?צ'כוב,כאילו דה! אוהבים לאהוב?לא פעם שברו לכם תלב?לא מחכים לרגע שתוציאו רשיון -במידה אם אין-לא אוהבים תינוקות?לא. אני אוהבת רק את אחותי פעם טסטם?כן מקבלים הרב מכתבים מהבצפר?לא אתם נועלים בדרך כלל את החדר שלכם?לא,רק סוגרת את הדלת מפזיקים הרבה רעיונות?לא אוהבים את הנייד שלכם?לא בנות זה עם...-כנ"ל לגבי מה שאמרתי על בנים אוהבים נרות ריחניים?לא יש לכם נרות בחדר?לא אוהבים לנשק/לקבל נשיקות?לא אוהב פרחי סביון?לא יש לכם מטעם לסוללות?כן מעשנים?לא יש לך כרגע פצע בגוף? איפה?מלא
. בידיים. אני נחתכת המון פעמים אתה אוהב לקרוא ספוילרים לסדרות שאתה אוהב?לפעמים אוהב לקרוא?כן פעם אכלת עצם?לא יש לכם פח בחדר?כן-אבל בחדר של המחשב-ספרייה [כי לפני שעברתי לחדר גדול יותר,לפני ששיפצנו את הבית,לא היה נכנס לי מחשב לחדר,אז היה לו חדר משלו וככה זה נשאר] רודים לדפוק עם פטיש בראש של מישו כרגע?כן מפחד מפיצוצים?לא אוהב פרחים?לא פעם צבעת-כן

המשך ../images/Emo219.gif

פעם צבעת את החדר שלך?כן את אוהבת משחקי שש- בש וכאלה?לא אוהבת לשים משקפי שמש?לא פעם רכבת על אופנוע?לא מי רצית שיזכה בתוכנית של אורי גלר?לא ראיתי כ"כ את התוכנית המפגרת הזו ככה שאני לא יכולה לומר יש לך הרבה קשרים בשיער?לא מאמינה ברוחות?לא את דורשת תשומת לב?לא ממש אוהבת לחלק ולקבל מתנות?לקבל כן-לחלק לא קראת את ספרי הארי פוטר?כן [אבל באנגלית יותר כיף-אז אני קוראת כרגע את האסיר מאזקאבן באנגלית] אוהבת את הקיץ?לא יש לך שעון מעורר בבוקר?כן,בפלאפון את יודעת לקרוא תווים?כן מה את חייבת שיהיה תמיד איתך בתיק?פלאפון ת אוהבת לשחק בקלפים?רק מלחמה,כי זה מה שאני יודעת בקלפים D: תפוז זה דף הבית שלך?לא חויות: שונאת חרקים?כן אכלת פעם חזיר?לא יש לך חתול בבית?לא צפרדע זו חייה מגעילה?לא פעם דבורה עקצה אותך?כן חתול שחור מביא מזל רע?לא פיל זו חיה חמודה?כן פעם דרכת בכוונה על חילזון?לא יש לך דגים בבית?היו לי את אוהבת חיות לילה?לא פרה זו חיה מסכנה?לא פעם שמעת תוכי מדבר?כן יש לך הרבה דובים בבית?לא יש לך כלב בבית?היה לי פרפר זו חיה יפה?לא פעם ראית תמנון אמיתי?כן,בחו"ל הייתי במן מצפה תת ימי אוכל: את אוהבת לאכול המבורגר?לא איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת?יש כלמיני איזה טעם של עוגה את הכי אוהבת?שוקולד את שמה חריף בסנדוויצ'ים?איכ,לא את אוהבת לבשל?לא בירה שחורה או לבנה?המ יין אדום או לבן?המ ביצת עין, חביתה או שקשוקה?חביתה קפה שחור או נס?המ תותים אוהבת?לא בננה אוהבת?לא סכוריות וממתקים אוהבת?כן תמיד שאת רואה סרט בקולנוע את קונה פופקורן?כן שוקו חם או קר?חם גבינה צהובה או לבנה?שניהם אכלת פעם סושי? טעים?כיח מה התוספת היכ טעימה לפיצה?תירס שוקולד חלב או מריר?חלב את אוהבת פטריות?לא איזה טעם של קרמבו מועדף עלייך?וניל אוהבת עגבניות?לא ממש

hilonet14

New member
רגע רגע שאני יביןןןןן

את קוראת הארי פוטר באנגליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!??!!? מה את כאילו גאון או שמה?? אני בשוק!!

hilonet14

New member
כיף לך....

אין לך מושג איזה ספרים באנגלית אני קוראת... כיף לך :)

hilonet14

New member
עכשיו

אני קורת היפיפיה הנרדמת לצורך עבודה לאנגלית... וזה ממש לא הארי פוטר!! ספר קטן , דק, והרוב בו צה ציורים XDDDD חחח שלא תביני לא נכון אני טובה באנגלית יש לי 85 ואני בהקבצה הכי טובה.. אני גם רואה הרבה MTV שזה בלי תרגום... אבל... לקרוא?? לא אוהבת.. :)

חח..שלא תדעי עוד צער ../images/Emo219.gif

היפייפיה הנרדמת XDDDD. חברה שלי שונאת MTV כי היא טמבלית והיא טוענת שזה לא הוגן שאין MTV עם כתוביות תרגום XD

hilonet14

New member
זה טוב שזה בלי תרגום...

אז שתראה רק את הקליפים בלי התוכניות... :)

זה לא משנה לה XD ../images/Emo219.gif

היא מרגישה צורך שבכל דבר [גם בתוכניות בעברית] יהיה תרגום. מפגרת. יש לי שאלה
. נכון שהספיישלים של הסופשבוע של MTV מתדרדרים?!
שירי אהבה
[זהזה,כן?
] כזה טיפשי.

hilonet14

New member
כן צודקת XD

חשבתי שרק אני שמתי לב לזה... ואני רואה שלא...
היו להם זמנים טובים יותר.. שאלה! איזה תוכנית שם את הכי אוהבת...? אני מתה על יומולדת 16 המתוק שלי {?} ועל זה שמשפצים את המכוניות!! חולה על זה {לוזוכרת איך קוראים לזה}

זה פימפ מיי רייד P: ../images/Emo219.gif

ואני שונאת את מיי סופר סוויט סיקסטין P: נמ- פימפ מיי רייד זירת הדמים של המפורסמים פאנק'ד [רק קצת
] ג'אסט סי אמטיוי [אבל זה לא נחשב
] ווילד בויז [ראית אתמול?!
] ועוד כלמיני,בעיקרון אלה

hilonet14

New member
לא-

אתמול לא ראיתי.. לא ההיתי בבית רוב היום היה לי קצת זמן והייתי בו במחשב :) גם פאנק'ד אני מתה עליו {בגלל אשטון}

אני לא מחבבת את אשטון P: ../images/Emo219.gif

כל פעם מחדש אני מזדעזעת מווילד בויז! התנין נשך אחד מהם בתחת. זה היה מחריד.

למעלה