לכו להצביע!

avi1283

New member
לא מתחבר בכלל

לשיפטיות הזאת, שאנשים ישמעו איזה מוסיקה/בגדים שבא להם, מאיזה סיבה שבא להם, הם לא הורסים לאף אחד שום דבר.
מי שיכול להרוס זה מי שבצד ואומר למישהו למה אתה לובש שחור אתה בטח כך וכך, או אתה עושה את זה רק כי כך וכך.

הדיון הזה התחיל הומריסטי אז לא התערבתי, אבל כשכבר נכנסו לניתוחים רציניים התפספס לדעתי כמה שהכללות מגבילות אותנו, וכמה שבלעדיהם נהיה הרבה יותר חופשיים.

כשהייתי קטן אהבתי לשחק שחמט והייתי צריך להסתיר את זה כי רק חנונים (אז זאת ממש היתה מילת גנאי, הרבה יותר מהיום) משחקים את זה.
כשהייתי ביסודי סבתא שלי הביאה לי שרשרת שאהבתי, וכולם אמרו לי להסתיר אותה ולא הבנתי למה, למה אני צריך לפחד שיחשבו שאני ערס בגלל שרשרת שנראית לי יפה, איך ללבוש שרשרת הופכת אותי לאדם אלים?

אז בקטע של צחוקים ועם חברים אני בטוח שגם אני מכליל הרבה עם או בלי לשים לב, אבל כשמדברים ברצינות וברמה חברתית אז הייתי מאוד שמח אם כל ההכללות גנאי האלו היו נעלמות.

אבל זו בדיוק הנקודה

יש הבדל בין אדם שמתנהג/מתלבש בצורה X כי הוא רוצה להיות חלק ממשהו לבין מישהו שפשוט עושה מה שהוא אוהב בין אם זה נחשב לשייך לקבוצה X או לא.

כמו שאתה אהבת דברים שהיו שייכים לשתי קבוצות קיצוניות (חנונים וערסים), פשוט כי אהבת אותם, ככה זה אצל כל אחד.
כל עוד אתה מונע ממה שאתה אוהב באמת (עד כמה שאפשר וברור שכולנו מושפעים מהסביבה), אתה תהיה עירבוביה של קבוצות כי למעשה תהיה אדם.
אבל ברגע שתבחר להיות במודע חלק מקבוצה X, זה כבר משהו אחר ולכן ההתייחסות שלי לזה היא אחרת.

orald

New member
מרצ. היה צפוי מראש.

היו דוכנים רק של ביבי-ליבי, יהודונות התורה וש"ס, אז לא טרחתי בכלל לברר אופציות ורק הצקתי להם טיפה.

אולי קצת יותר מטיפה...

בקיצור, היה כיף.

לא הצבעתי!

למרות ששבוע לפני החלטתי שאצביע לבית היהודי(ואז נכנס העבודה..) בסוף לא הלכתי, למרות שזה היה שני צעדים מהבית שלי

לא יודעת, משהו בי אמר לי "עזבי, במילא העולם חרא. לא שווה להצביע" והלכתי עם זה. באמת שלא שווה בסוף ביבי יקח במילא(או יאיר)

למעלה