לכו להצביע!

שפנפן

New member
הם ב...הכל רק תבחר בהם חחחח

אין לי שום דבר נגד מרצ אני אפילו מחבב אותם אבל זה כל כך מצחיק איך פתאום כולם מוכנים לעשות הכל, כולם מוכנים להיות בעד הכל רק בגלל שיש בחירת. מדהים עד כמה אפשר להיות שקרנים. המקרה הקיצוני ביותר הוא הנציגה של הליכוד בבחירות ת"א שאמרה למה תמיד הומואים וליכוד זה לא הולך ביחד , ואמרה שתמוח בכל דבר וכאילו שהם ממש מתכוונים לזה. בקיצור אין כל כך למי להאמין אבל לדעתי מרצ טיפה יותר אמינים מכולם למרות שיש קצת הרגשה שמבטיחים לנו יותר מדי..

מרצ לעשות

בהתחשב בעודה שאת/ה תומכ/ת בירוקים, הייתי מצפה קצת ידיעה לגבי מאיפה הירוקים באמת באו. הם יצאו ממפלגת מרצ, בגלל שהיור שלהם הודח ממרצ. זו הסיבה. ומרצ היא המפלגה הירוקה ביותר בכנסת בישראל, לא ידעתי שאני צריך לספר את זה לאנשים שאיכפת להם מהסביבה ומבעלי החיים.

גואנו

New member
מרצ

תומכת בשיוויון למען מיעוטים בארץ, מה שאומר שכל הנ"ל נכנסים בסדרי העדיפויות שלה וגם מה ששרימפי אמר

Sonata Of Tears

New member
תמיכה בשיווין מיעוט -זה טוב?

זה לא הדבר הכי טוב,אולי אני כפיטליסטית קצת עכשיו,ואני נורא לא שמאלנית (מה שאני כן מגדירה את עצמי) אבל כך את דוד,וכך את משה משה עורך דין סכיר במשרד בחברת ביטוח גדולה,ודוד מובטל. דוד כל היום בבית, מזיין את אישתו ,שעובדת כמזכירה ומכבלת 3000 שקל לחודש,הם מולידים בערך 3-4 ילדים,שגודלים במצב של עוני,כלומר יש להם את הכסף לאכול,וגם זה בקושי,אבל אין להם כסף לאינטרנט ואין להם כסף לספרים ולחוגים ולטיולים וכל אלו ,ומכוון שהאישה מרביחה כל כך קצת אחוזי המס שלה נמוחים למדיי,והם מכבלים כל מיני קיצבאות ביטוח וכדומה,לאומת זאת משה עורך הדין,מרביח 16 ש"ח ברוטו (לפני הורדת מס וכדומה) ,על 16 אף מורידים 51 אחוזי מס,חוץ מזה מורידים ביטוח לאומי,קצבאות חיים ובלה בלה בלה,בסוף נשאר לו 800 בערך,מה אישתו של דוד עשתה בחיים שלה? כלום,רק הולידה ילדים שיחיו לחיים של חסימת השכלה,חסרי תרבות,כי כמובן הם לא קיבלו את זה בבית כי אין כסף,ולבד זה קשה. ומשה,נשוי לאישה שגם מרביחה כומוהו ומצבם נחמד,אבל מורידים להם כל כך הרבה כסף רק כדי שדוד יוכל להמשיך לחיות בבית ולא ברחוב האם זה מגיע למשה?

TwelveEyes

New member
לא, זה לא.

אבל מצב שבו כל הדויד יירקבו ברחוב וכל המשה יחיו בווילה קיסריאנית יגרום לקריסה סוציו-אקונומית הרבה יותר גרועה ממה שנראה כאן. זה לא ישנה למשה, כמובן, עד שיום אחד הוא יתעורר לגלות את אשתו חתוכה בפריזר כי היא תפסה את דויד באישון לילה כשפרץ לביתם לגנוב אוכל.

Sonata Of Tears

New member
אז בוי אני יספר לך משהו

אמא שלי היא משה (זה לא מצחיק!) ,היא באותו מצב,רק שאין עוד אישה שמפרנסת אותו דבר,אני מאד אובייקטיבי ,כי לאומת אמא שלי שמודעת למצב שאין ביכולתה לשנות כל כך,ואנחנו לא גרים בשום וילה. אני לא רואה שום סיבה ,למה משה יכל ללמוד באוניברסיטה ולהיות עורך דין בנתיים שדוד ישב ולא עשה כלום בחיים שלו,חוץ מלהוליד ילדים שאין לו כסף לזה למה למשה מגיע שירד לו מהכסף שלו ,ודוד שלא עושה כלום יכבל כסף? אין עבודה? זין! יש עבודה,פשוט כולם פה כאלו רכרוכיים שמשאירים את העבודה לתייאלנדים,אולי זה לא כיף ואולי זה סבל,אבל זה בעיה שלך וזה מה שהגעת אליו בחיים המחורבנים שלך אף אחד לא צריך לשלם על זה שאתה לא יודע לעשות כלום חוץ מרעש וילדים אם לאוכלוסיה המסויימת הזאת היה קצת יותר השכלה המדינה הזאת היתה נראת אחרת,היה להם תכנון משפחתי,היה להם תכנון כלכלי,ושמעי,אני עוד בנוער מרצ ואני אומר דברים שממש נוגדים את הדרך שלנו,אבל אני מבין מה קורה פה ואני מבין באיזה מצב המדינה הזאת.

TwelveEyes

New member
ואותי זה לא מעצבן...

שהאבא המשה שלי נאלץ לזרוק חצי מהמשכורת שלו בגלל דויד? ושבעוד עשר שנים גם אני איאלץ לפרנס עלוקה כלכלית דומה? אבל אני לא קובעת את המהלכים, וגם אם הייתי - לא הייתי משנה אותם, כי למי יש זין לחטוף על הראש מכל ממשלות העולם, שלא לדבר מהדוידים למיניהם. הנה, מה קורה עכשיו במשק? חזי, הבן דוד של דויד, חטף עצבים על האוצר ותראה איזה ברדק נוצר. אחח, ברגעים כאלה אני אומרת בד"כ כמה שאני מתה לעוף מהמדינת צעצוע הזו, אבל לצערי המצב בחו"ל לא יותר טוב...

dannnnnna

New member
ולזה קוראים מדינת רווחה...

אין מה לעשות ככה המדינה שלנו עובדת. יש אנשים שאין להם עבודה וזה לא נכון להציג את זה כ"דוד כל היום בבית מזיין את אשתו" אנחנו במצב של אבטלה. ולא כל המובטלים שיש לנו במדינה הם מובטלים כי הם בוחרים להשאר בבית. אז נכון שיש אנשים שבוחרים לשבת בבית כי יותר משתלם להם לקבל דמי אבטלה אבל יש גם מספיק אנשים שבאמת לא מוציאים עבודה.

DecayCell

New member
חבל שאני לא מקשיב לו ../images/Emo13.gif

האמת, בת"א אולי הייתי מצביע למרצ (אם הייתה לי זכות בחירה), אבל כאן בנ"צ הרשימה מטעמם לא שווה כלום...

ג ו צ יי

New member
להרגיע ילדים לא לריב...

להרגיעעעעעעע תנשמו עמוקקקקקקקקקקקקק אנחנו מה פתאם יש לכם דברים יותר מעניינים לדבר הליהם יותר רציניים יש לי משהו שמעתי שאיך קוראים לו ההההה אנריקה אגלסיאס הומו מה נראה לכם? i dont know why' why but i love to see your cry מצטער על השגיאות כתיב

TwelveEyes

New member
איזה כיף שיש בחירות...

סוף סוף הזדמנות *לא* לממש את זכות ההצבעה שלי ^__^

חזרתי מהקלפי ../images/Emo29.gif

כל החוזרים מהעבודה למיניהן החליטו דווקא כאימא שלי ואני הולכים, לבוא איתנו... ככה יצא שיום שלם לא הייתה תנועה בקלפי, ויצא שאנחנו אלו שעמדנו בתור רבע שעה
אבל ניחא, באמת שטויות! נתתי את קולי למרצ למועצה העירונית של ת"א, כפי שתיכננתי. אני לא מוצא רשימה אחרת שתדאג לאינטרסים שלי, לאו דווקא בשל ההשתייכות לקהילה. חשוב לתת להם כח, בייחוד פה בת"א... אגב, רק בת"א מרצ הם הרשימה השנייה בגודלה (או השלישית? תקנו אותי אם אני טועה) אחרי הרשימה של ראש העירייה עצמו? הלוואי ויצליחו

Sonata Of Tears

New member
יש להם גם אחלה של מתמודדים

יעל דיין מבחינת אנטרסים לקהילה ,ידועה כבר במעשיה לשיוויון ההומואים והלסביות,וגם לקהילת הנשים והיא פמיניסטית קטנה וחמודה,היא גם לא חדשה בנושא הפוליטיקיה,והיא יודעת מה היא עושה . איתי פנקס,אני מכיר אותו אישית ( טוב...לא כזה אישית חיחיחי) הוא היה המדריך שלי ביום של הבחירות הקודמות (לממשלה,זאת שמרצ זכו ב6 מנדטים) ,והוא היה הדבר הכי חמוד,וגם האקס שלו,שהיה חמוד יותר,והוא גם נתן לי את הטלפון שלו ( בישביל שהוא יתן לי פרטים על הצבעים שלנו!!! לא למשהו אחר!!) אבל לא טילפנתי בסוף,מעניין אם הטלפון פעיל עדיין ,פעם רצינו ( אני והדר ) שלא מצענו את המינרווה לטלפן לשאול אותו.חיחי בכל מקרה,שתיהם מצויינים. ומרצ באמת מתאימה,מקסימום תצביאו לקשישים,הם כל כך חמודים,איך אי אפשר לא להצביא לקשיש קטן אם מכל שאומר "אני יושב אם החברה ואנחנו צוחייקים!"

ג ו צ יי

New member
נו תענו מה אתם חושבים על אינריקה..

מה אני משעמם? אולי אני אשיר שיר? בעצם עדיף שלא לא ממש מעניין אותי כול המתמודידים האלה כולם חרא חרא זו מחמאה. אז תגידו לי מה אתם חושבים על אנריקה אגלסיאס הומו או לא? הוא יותר מדי רזה נראה לי שהוא 90 60 90 שיילך להיות דוגמנית אצל ורסאצ'ה אבל הוא אחלה אני אוהב תשירים שלו my name is not saida זה של דנה שלו תתבלבלו

למעלה