לכולנו זה קרה..

I L O V E MCR

New member
לכולנו זה קרה..../images/Emo129.gif

בחייך בטוח השתנת. לטובה אני בטוחה.. מה היה הדבר שהשפיע ככה על החיים שלך? משהו שינה אותך. מהו? איך? והאם זה שינה את חייך?

המ.

מה היה הדבר שהשפיע ככה על החיים שלך? הרבה דברים השפיעו על החיים שלי. אין ספק שאני, כמו כול יצור חיי אחד מושפע מדברים אחרים. זה יכול להיות חברים, או אינטרנט או ספרים או טלויזיה או משפחה. אבל מה שהכי השפיע לי על החיים היה כשהורים שלי התגרשו. מאז ברחתי מהבית הרבה פעמים, חזרתי לעשן, התחלתי לשתות יותר. משהו שינה אותך. כן, כמובן. מהו? חברים שלי. איך? שיניתי (אני לא יודעת אם בגללם או בזכותם) את סגנון החיים שלי. את סגנון הלבוש שלי. את השיער שלי. והאם זה שינה את חייך? במידה מסויימת אני מניחה שכן. ~טוב חפרתי. אני אלך~ יומטוב.

shaharrr53

New member
עונה.

בחייך בטוח השתנת. לטובה אני בטוחה.. מה היה הדבר שהשפיע ככה על החיים שלך?אממ...שהתחתנתי|: חח סתם אין לי משהו שינה אותך:אין מהו?-- איך?-- והאם זה שינה את חייך?לא

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifשהתחנת עם אמא פרידה!!1

XD שהצעת לה נישואין, אבל היא זרקה אותך
ואז היא התחתנה עם פרדי מרקיורי ואז ואז הוא עזב אותה שהוא גילה שהיא בהריון כי הוא היה דו מיני אז הוא הלך לניגריה לעשות את זה עם שני חברים שלו ואז היא ילדה ואחרי שנה ככה באת והתחנת עם פרידה XDD

shaharrr53

New member
בסוף היא זרקה אותי.

את לא זוכרת שהיא ביקשה ממך להרוג אותי?

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifלאלאללאאא, זה היה בצחוק !!11

כל עוד אני משכתבת אתם לא נפרדים אמא ואבא

הדבר היחיד שממש שינה לי את החיים מקצה לקצה זה

היה כשעברתי דירה .. לפני שנה .. כאילו זה היה הרגע הכי קשה בחיים שלי .. תארו לכם אתם גרים 14 שנה באותו מקום ופתאום ההורים מחליטים שהם רוצים לעבור .. לנתק אותי מהחברים .. מהבית .. זה היה לי קשה כל כך .. אי אפשר להסביר עד כמה .. אבל לא היה לנו ברירה .. כל כך אהבתי ת'בית שלי ות'שכונה שלי ואת הכול .. במיוחד את החדר שלי .. <עכשיו אני עם אחי באותו חדר .. אין פרטיות> .. קיצור אחרי שעברתי חיפשנו בצפר חדש .. והכול אני ישר דחיתי .. לא הייתי מסוגלת לחשוב על זה בכלל .. ועד שמצאתי בצפר טוב .. הלכתי לכיתה והילדים היו מאוד נחמדים והתעניינו בי והכול .. אבל עדיין לא יכולתי ללכת לשם .. זה היה לי קשה מידי .. והייתי חולה איזה חודשיים או 3 חודשים .. מקיאה ת'נשמה כל יום .. וכל פעם שכמעט נכנסתי לבצפר .. מחרדות .. הייתי מקיאה .. בכלל שינויים אני שונאת .. מתעבת .. בסוף ניסתי לתפוס ת'עצמי בידיים .. גם לא הייתה לי ברירה .. והלכתי פעם בשבוע .. עד שהתרגלתי והלכתי כל יום עד היום
ובזכות הבצפר הזה היכרתי ילדים מדהימים שאני מתה עליהםם
ובכלל בבצפר עשיתי דברים שלא הייתי עושה בבצפר הקודם עם החברים הקודמים .. אז השינוי הזה היה לבסוף לטובה
סורי על החפירה

I L O V E MCR

New member
סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר../images/Emo129.gif

וכ"כ רואים את זה לפי מה שכתבת

crazysapir

New member
עונה:)

מה היה הדבר שהשפיע ככה על החיים שלך?שטסתי ללנדון חזרתי שונה שונה וזה היה לפני שנה בערך משהו שינה אותך. מהו?ממ ראיתי סוג אנשים(שאני לא רגילה פה בארץ לראות)..פריקים אימואים פאנקיסטים וכו'... איך?ולא יודעת אחרי שחזרתי..זה גם היית הפעם הרשאשונה המשמעותית שממש ראיתי ארץ אחרת חוץ מישראל.. והאם זה שינה את חייך?ולאט לאט התחלתי מאוד להשתנות..הטעם שלי השתנה ..גם בבנים גם בסגנון לבוש, מוזיקה,בכלל הכל! וזה שינה הרבה דברים מוריה התחילו להתנכל עליי כי הם לא היו רגילים לראות אותי ככה,וכל מיני...

למעלה