לכולן

Charmed Galia

New member
כפרה דיי לפנטז...../images/Emo11.gif

ערן רק ש-ל-י ולא בוגד בי עם אף אחת...:]

תששןבה

1. מיהו הבוי האהוב עליך ?? שרוןןןןןןןןןןןןן 2. מה את אוהבת אצלו??? הכללללללל הוא מושלם 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?? דוגמןןןן 4. את מכירה אותו אישית?? לאא
5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...?? ברורררררררר

תודה לך.. :] עונה חחחחחחחח

1. מיהו הבוי האהוב עליך? אםד יוסף המלך שלי! 2. מה את אוהבת אצלו? את היופי את האופי את הכל מושלם פשוט!!!! 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?דוגמן או עורך דין חחחחחחחחחחחחחח 4. את מכירה אותו אישית: איזה הלוואי חחחחחחחחחחח 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...:בטחחחחחחח יהייו לי מלא ילדים קטנים וחמודים מאדם שלי ונחיה באושר ועושר חחחחחחחח אשליותתתתתתתתתתת

תגובה לשאלון

בוייי האהוב עליי הוא שרון אני אוהבת אצלו הכוללללל את היופיי את החיוךך את השיער מראה חיצוניייי וברור שמתאימם לו להיות זמרררר לא אני לא מכירה אותו אישיתתת ולא לא היתי איתו את זההה כי אני לא זונהה חחחחחיחיחיחיחיחי

עונהננהננההה

. מיהו הבוי האהוב עליך... כרגיל כווולםםם 2. מה את אוהבת אצלו: אני אכתוב מה אני אוהבת בעיקר אצל כל אחד אביחי- הבטן אושרי- העיניים שרון-פרצוף מתוק ערן-חיוך כובש אדם-הפה 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות: מממממ.... שרון-מעצב ערן-דוגמן אביחי-שחקן אדם-משורר אושרי-מעצב 4. את מכירה אותו אישית: לא ממש אישית אישית אבל פגשתי אותם 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו... ממממ.. נחשוב על זה

yael1993

New member
עונהה לשאלון../images/Emo9.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך=>אדמוששש המתוקק שלי!! 2. מה את אוהבת אצלו=>את הקול ואת הכל!! ((היופי,הקול,השלמות וכו')) 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות=>דוגמן!! 4. את מכירה אותו אישית=>לא לצערי...אבל הוא כתבב לי הרבה... 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...=>לא...כי אני מעריצהה אותו כאילוו בנותת..אני בת 13 כולהה...מה אני **צ_ו_נ_ז_ר**??@!

ALinuuushkA

New member
עונה

1. מיהו הבוי האהוב עליך?אושרי,ורק אושרי:) 2. מה את אוהבת אצלו?עיניים ושפתיים 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?אממ..דוגמן 4. את מכירה אותו אישית?אם אפשר לקרוא לזה ככה.. 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...?אני רוצה רק לעשות,בלי הילדים:)

עונה!

1. מיהו הבוי האהוב עליך? א-ו-ש-ר-י ח-מ-י
2. מה את אוהבת אצלו ? ה-כ-ל וזה לא רק הכל אלא הק-ו-ל! חח 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? אמ..שחקן... 4. את מכירה אותו אישית? לא פגשתי אותו ודיברתי איתוו חיבקתי קפצתי ונישקתי אותי וזה הספיק חחח... ומכירה אותו רק מכתבות וביוגרפיה וכל זה שמפרסמים.. 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...בארוררררר

Unat

New member
../images/Emo189.gif שאלה חשובה!!../images/Emo189.gif

מה התאריכי לידה של הבויזז?? דחוףף!!

Brwonie22

New member
של המושלמיי שליי...25.1 רירי!!

רירי..(חח זכויות שמורות לדורינוש..)

Roti Toti

New member
עונה

1. מיהו הבוי האהוב עליך? אושרי
2. מה את אוהבת אצלו? את החיוך הכ"כ יפה הזה 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? אממ.. נדוש אבל דוגמן 4. את מכירה אותו אישית? לא
5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...? אממ.. לא נראה לי..

אני אני ../images/Emo13.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך
אושרי
2. מה את אוהבת אצלו
את החיוך הממיס
3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות
נמממ דוגמן הבית של אורביט חחח סתם דוגמן!! 4. את מכירה אותו אישית
כן ברור שנייה הלוואי 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו
נמממממממממממממממ

Brwonie22

New member
שיליייייייייי../images/Emo42.gif

1.
מיהו הבוי האהוב עליך: חמי'לה שיליי בעלי האהוב...כמובן.. 2.
מה את אוהבת אצלו: את החיוך המדהים שלו...(שבגללו היכרנו..) את זה שהוא תמיד תמיד מקסים את זה שהוא כל בוקר נותן לי נשיקת בוקר טוב את זה שהוא תמיד גורם לי לחייך על זה שהוא מדהיםם ואני יכולה להמשיך על מחרר!! 3.
אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות: אמ.. לדעתי..הוא היה כדורגלן... חח יש לו טייפקאסט כזה.. חחח 4.
את מכירה אותו אישית: יאפפ הוא כל כך חמודדד!! 5.
רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...: יש בדרך.. חודש חמישי בע"ה הילד יוולד ביוניי עם הכל ילד טוב בע"ה!!!!!! תציעו שמות אופציונליים!

למעלה