לכולן

Charmed Galia

New member
../images/Emo41.gifMiSs ErAn../images/Emo41.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך?ערני,בעלי
2. מה את אוהבת אצלו?הכל...הוא פשוט כזה מדהים,הבעל הכי טוב שאפשר לבקש
3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?דוגמן
4. את מכירה אותו אישית?כן 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...?כן אבל בלי ילדים...

Charmed Galia

New member
חח למה את מאמינה לה../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

מאמי היחידה שעשתה פה את ערן זאת אני... SoO sHuT ThE FuCk Up thanks=]

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1.אושרי חמי
2.המשפט פשוט יסביר מה אני אוהבת אצלו:"זה לא הקול,זה הכככככל!"קיצר את כולו... 3.אממ דוגמן(למרות שגם ככה הוא כזה... 4.לא:( 5.לא אני נשואה לאהוד אלישע
,למרות שגם אין לי התנגדות לאושרי...

עונהה

1. מיהו הבוי האהוב עליך?אני אוהבת את כולם אחד אחד...חח 2. מה את אוהבת אצלו?אצלהם...חח את הכל!!! 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?דוגמנים,רקדנים,בעלי...(טוב נו את זה אני יכולה לחלום...חח) 4. את מכירה אותו אישית?תלוי איך זה נחשב אישית...אבל דיברתי איתם וכזה 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...?איזה שאלה!!!עם כולם משם...חח

../images/Emo13.gif עונה ../images/Emo13.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך : אדם כפרעליו יפה שליי נסיךך שליי!! 2. מה את אוהבת אצלו: הכללל 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות: דוגמן.. רקדן.. 4. את מכירה אותו אישית : מןן הסתם... הוא בעלי... חעחע סתםםם הללואיי ןהייתי מכירה אותוווווו אישיתת 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...: בטחח שירוצו לנוו סנדרותת ואדמים קטניםם בבית...

עונההה../images/Emo13.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך? אדםם הנסיךך שליייי
2. מה את אוהבת אצלו? את הקול ואת הפנים בקיצורר הכוללללללל 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? דוגמןןןן 4. את מכירה אותו אישית? הלוואי והייתי מכירה אותוו אישיתת 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...? בטחחחחחחחח שבטטט עםםםםםםם חח מדינההההה מלאמלאמלאמלא חחחח

אין טעם לשאלון הזה~!!!!

1. כולם מושלמים שם.... 2. כולם מהממים ברמות שאי אפשר לתאר... 3. כל אחד שם היה יכול להיות מה שבא לו.. הרי עם יופי ואופי כזה מי לא ירצה לקבל אותם?! 4. בטח שמכירה את אדם אושרי ושרון... 5. מי לא תרצה(?)(!)

oRTaLi 612

New member
כשאין בצפר, עושים חידונים../images/Emo12.gif

1. מיהו הבוי האהוב עליך? מזור-הכט בוי
2. מה את אוהבת אצלו? שהוא? הממ? פשוט ערן!
3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? במאי?
4. את מכירה אותו אישית? סוג של
5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו? לא, אני לא חיה בסרט כמוכם! נהנה בננה!
ההההההההההההההה וואי אני עייפה

OoנויoO

New member
כנסו....

1.הבויז האהוב עלי זה אושריייי 2.את היופי שבוו את הקול ואת הריקוד שלוווו 3.אושרי היה דוגמן 4.לא וחבלל 5.כההה 16786768767

litalg06

New member
עונהההה

1.מיהו הבוי האהוב עלי? ערנייי בארור! 2.מה את אוהבת אצלו? הכל! אין הוא פשוט מושלם! שר מדהים רוקד מדהים והוא כזה חמודייי!
3.אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? רקדן ודוגמן! עם עובדות אי אפשר להתווכח! 4.מכירה אותו אישית? לאאאא..
5.~מידע חסוי~ מה?! להתחיל לפרט?!

yafit93

New member
עונה

1. נולי (שרון) המושלם 2. את הכלללללללללללללל הוא מושלם 3. דוגמן כאילו דהה 4. לא :( חבל 5. רוצה שבט ממנו חחחח

עונה../images/Emo13.gif

1.אושריקו קוקי שילייי
2.ה-כ-ל ש-ב-ה-כ-ל!! 3.דוגמן
או רקדן
4.ממ..בערך..משו כזה חח..
5.בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלוםםםםםםםםםם

עונה......

1. מיהו הבוי האהוב עליך? אושרי 2. מה את אוהבת אצלו? הכל! 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות? דוגמן! 4. את מכירה אותו אישית? לא, את אביחי כן.. 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...? באאארור חחח

אורטל 13

New member
עונה

1. מיהו הבוי האהוב עליך-שרון סנדלר 2. מה את אוהבת אצלו-את היופי ואת הכישרון 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות-דוגמן 4. את מכירה אותו אישית-לא אבל אני יכיר 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...- בטח שכן

עונה..=]

1..אדם & אושרי 2. את הכל הם כלה מאמי..
3דוגמן... 4. לא אבל בקרוב..חח..
(נקווה) 5. אממ..

עונה...

. מיהו הבוי האהוב עליך? דמו'ש שליי...בעלי היאפההה... 2. מה את אוהבת אצלו?ה-כ-ל...כל פרט ופרט... 3. אם הוא לא היה זמר, מה לדעתך היה מתאים לו להיות?כל דבר שהוא ירצה...דוגמן, שחקן, רקדן, ובכל זאת בעלי! 4. את מכירה אותו אישית?כן...בכל מקרה:בעלי! 5. רוצה ממנו ילדים כלומר...לעשות איתו...? אנחנו מעדיפים לאמץ...=]

למעלה