לכולם

Unicorn Fairy

New member
אני מתנצלת בפני כולם...

אני יודעת שתגובה שלי לא היתה הולמת, שלא הייתי צריכה להגיד שאני אתאבד. התחושה שלי מאד ירודה ואני אכן בדיכאון, כמו ששינאקומה אומר על מורן "היא היתה האחת והיחידה" אז הו, הוא אם כל הטענות שלו שאני צריכה להבין אותו, ושאני לא באמת מאוהבת בו, ושהמרחק והעובדה שלא נפגשנו (תירוצים... פשוט תירוצים) הוא האחד והיחידי...ולכן הוא צריך להבין אותי... אז מיכאל, ושאר חברי הפורום, אני מתנצלת אם הבהלתי פה אנשים, אני פשוט יודעת שמהדיכאון הזה אני לא אצא בקלות... בחים שלי לא הרגשתי ככה כלפי מישהו, בפרט שאני לא מכירה פנים אל פנים. אז מיכאל, סליחה, ואני אוהבת אותך. לאמא של סילבר אייז... אני משתתפת בצערך. אני יודעת מזה לאבד מישהו קרוב, בפרט כשהוא מת בידיים שלי (ידיד טוב שלי צרך מנת יתר והתאבד...ביידים שלי). מי יתן ולא תדעי עוד צער. תנוח על משכבך בשלום, סילבר. אני מאחלת לך שתהיה מלאך שומר שם למעלה. ושוב סליחה. .::שלי::.

לירוי25

New member
לא יודע מתי אתה נולדת

אבל לי יש עדיין מכתביות של הסדרה וגלויה של בובי. (לירוי בפרץ נוסטלגיה).

.m

New member
לירוי, יש דברים שהשתיקה יפה להם

מכתביות???
mai

../images/Emo4.gifבהקשר המוזר הזה, אני רוצה לומר

ש... גם לי היו מכתביות! הנה, אמרתי את זה! (טוב, לא חוכמה...בפורום של הומואים...גיבור גדול) ודווקא נורא אהבתי אותן - לאסוף ולהחליף...היה ממש כיף. עד שיום אחד... אבא "אילץ" אותי להפטר מהן. לא יודע מה הייתה הבעייה שלו איתן, ושיהיה ברור - הוא אף פעם לא התערב בכלל במה שאני עושה. אני מספר פה חתיכת מידע אפל. ואני?...ילד טוב. ת-מ-י-ד עושה מה שאבאמא אומרים. אז - נפטרתי מהן. זה קצת שבר אותי. האמת. מסרתי אותן לילדה שחשבתי שתשמור עליהן הכי טוב...כמה עצוב...
(מאותו רגע היה לה את האוסף הכי מדוגם בכל הבית-ספר!) הייתה לי עוד תקווה כזו, שאולי אני אשוב להחזיק בהן מתישהו. זה לא קרה, מיותר לציין. ודרך אגב - דאדי דירסט (שהוא באמת בסדר גמור, אני סתם קצת התחממתי עליו עכשיו, בפרץ נוסטלגיה) לא התערב מאז מעולם בשום דבר שאני עושה, ובטח שלא אילץ אותי לעשות שום דבר דומה. כשאני חושב על זה...יכול להיות שמשם מתחילה ההדחקה שלי?
רבאק! עליתי על משהו?...

spainbar

New member
מכתביות ?????????????../images/Emo5.gif

משנה.... HOW GAY CAN YOU BE???????????????????? :} ס´

לירוי25

New member
הלו, אתם תרדו למשנה מהוריד!

מה קרה? למה לכם לא היו מכתביות בצעירותכם? לא אספתם גוגואים? לא אהבתם את "הדרדסים"? ויודעים מה? עדיין יש לי את המכתביות האילו כי אני פולני ולא זורק שום דבר! (גם כן כבוד גדול להיות פולני..)

MARMELAD

New member
אוי, כנראה שכן

עכשיו אנחנו מבינים הכל...!!! תראה איזה יופי - איך חסכת לעצמך טיפול פסיכולוגי!!

אני לא בטוח שהנימה שלך מוצאת חן

בעיני... אבל בכל אופן...
חחח.....חחחח יכול להיות שזהו תחילת הפתרון לבעיה הסבוכה הזאת שנקראת "משנה תורן"? אולי באמת חסכתי פה כמה גרושים...
לירוי, זה לא פוטר אותך מלעמוד לצידי בשעה קשה זו... (תודה)

skeep

New member
אין לי מילים בעניין המכתביות

אבל כל הכבוד לאבא שלך על זה שהוא וויתר על איזו סטירה מצלצלת ושיחה עם פיסכיאטר קליני. אגב, עוד לא התגברת על זה?

סקיפי...לא מתאים לך../images/Emo4.gif

להתעלל בי רגשית בשעה קשה. מה זה "לא התגברת על זה"? אני לא חושב על זה כל הזמן, 24/7 מאז. זה פשוט עלה פתאום, נוסטלגיה, בגלל שלירוי הזכיר מכתביות. וחוץ מזה שהוא וויתר על סטירה כי הוא ידע שזה לא מה שיעזור. הוא ידע שכל מה שהוא צריך לעשות - זה לומר לי - ואני אבצע. הוא ידע שסטירות לא פועלות עלי בצורה הרצוייה. ופסיכיאטרים? הוא לא מאמין בדברים כאלו. הוא מהדור "ההוא" שחושב שהכל שטויות. וחוץ מזה - מה רע במכתביות?! אני עדיין לא מבין! אנשים, איכזבתם. לירוי - יצאת מלך.

skeep

New member
לא התכוונתי לפגוע

אבל מכתביות? אני שמח שאבא שלך תפס את זה בזמן...(?) אני סתם צוחק. אבל מצבי היום הרבה יותר גרוע בכל מקרה. משנה - חג שמח ושים זין על כולם. סקיפ.

אצלינו בביצפר היסודי דווקא כולם

אספו מכתביות. זה היה נורא IN איזה שלושה ימים. ללא יוצאי דופן (חוץ ממשה המופרע שהמשיך לרצוח ילדים בחצר, אז לא היה לו זמן להחליף מכתביות). השאלה- זה איזה מכתביות היו לך. לי אישית היה של קיד וידאו (מישהו זוכר אותם? הייתי בהופעה שלהם בארץ) ושל במבי. טוב, נו. אבל זה אמא קנתה לי אותן.

יאאא!!! קיד-וידאו!../images/Emo6.gif איך אהבתי...

והנה עוד הוכחה שאני לא עושה כלום הערב... יושב כאן מול המחשב ועוזר לפתח שרשור על...מכתביות.
אבל... לא הכל סגור עדיין. it ain´t over till the fat lady sing (ואני עדיין לא שרתי...אז...)

ומה ששכחתי לשאול: הם היו בארץ?! ../images/Emo2.gif

מתי כמה ולמה לא ידעתי על זה?! (מאוחר מדי בכל מקרה, לא?....אוףףף)

Flicker

New member
בהחלט

אם אני זוכר נכון, הייתה להם הופעה משותפת עם "משינה" בבריכת השולטן בירושלים, לפני הרבה שנים. מכיוון שאחותי העריצה את משינה, ואני הערצתי את הסולן הכוסון של קיד-וידאו, הגענו ביחד - והיא נאלצה לסבול הופעה של קיד וידאו, ואני נורא נהנתי, וכשמשינה התחילו את ההופעה שלהם נדמה לי שפשוט נרדמתי. אבל היה כיף.

למעלה