לכולם

Flicker

New member
יגעתי ומצאתי!

באין לי תעסוקה אחרת בערב יום העצמאות, חיפשתי ומצאתי את הסולן הכוסון של קיד וידאו - בריאן סקוט.

יאאאא! איזה כוסון!../images/Emo99.gif

פליקר, שיחקת אותה בענק! (שיפור מצב רוח פלאי...תוך שניה!) תודה!

Flicker

New member
הורדתי גם שירים

הורדתי עכשיו גם שירים מהסידרה, ואיייי, איזה נוסטלגיה...לא להאמין שפעם הכרתי את השירים האלו בעל פה...איזה כיף Baby baby where did our love go אוי, היו זמנים שזמרים היו כוסונים...

אני הייתי בהופעה שלהם בתל אביב

בהיכל התרבות עם אמא ואחותי. כשהיינו קטנים. ונדמה לי שאו שאדם היה הזמר חימום או הופה היי? יכולהיות?

KID VIDEO

סדרה לילידי שנות השמונים המוקדמות/שבעים מאוחרות. להקת רוק שעוברת תלאות כאלה או אחרות בסדרת אנימציה, ובסוף כל פרק הופיע הלהקה עצמה (אנשים בשר ודם) ששרו שיר כזה או אחר. תגידו, קרלה היתה כוסית?

E Nig Ma

New member
יתיר בן יתיר!

אני מאד מקווה שאתה צוחק בנוגע להופעה
וחוץ מזה, זה שגדלת בשנה לא אומר שאתה לא יכול להואיל בטובך להרים טלפון מדי פעם. ולגבי השאלה שבטח תשאל אותי ברגע שתתקשר - התשובה היא 1 מתוך 100

קצת סדר בבלאגן

זהו נזכרתי. אדם עשה את החימום לקיד וידאו. אמא לקחה אותי ואת אחותי להופעה נ פ ר ד ת של הופה היי, נדמה לי שגם בהיכל התרבות (אלק). ואני חושב שאפילו לילי העז היתה שם. לשאלתך מר אנגינה - אני לא מתקשר לאנשים שהתשובה שלהם היא אחת! נאאאאא. שמת לב שבכלל שכחו פה בפורום שהיה לי יומולדת? מעליב.

זורבבל

New member
אדדדדדדדדדדדם

ההוא מה"אין מוצא". ההוא עם הבנדנה. ההוא שכולם היו תמיד עסוקים בלרכל על נטיותו המינית. בכל מקרה, את השירים אהבתי. כמה שאתם מחזירים אותי אחורה. זורו שמרגיש עכשיו ממש, אבל ממש, זקן

אולי כי...אתה באמת...../images/Emo6.gif

זורו יקירי! אתה בסדר גמור! (חוץ מהקטע עם אדם....אני אישית לא כל כך אהבתי אותו אז...) יהיה טוב!

זורבבל

New member
יווווווווו

אתם דורכים לי על יבלת הנוסטלגיה. איזה כיף! כמה שאני הייתי מכור לסדרה הזו המצוירת-אמיתית. וזה אפילו עוד שודר בערוץ 1. יש עתיד (עבר) לערוץ הזה?

spainbar

New member
הדבר היחיד שהיה IN באופן

זמני בלבד אצלני בב"יס היסודי היה קלאס, גומי ןחבל... אבל גם זה נגמר מהר מאד, אתם יכולים לפתוח פורום מכתביות.... :} ס´

זורבבל

New member
אם לירוי ומשנה יצאו מהארון עם

המכתביות אז גם לי מותר. אני הייתי אשף הקלאס-גומי. החבל המעצבן היה משום מה תמיד נתקע לי ברגליים

.m

New member
מה אתה עושה פה בשעות כאלה???

ואני אפילו לא אגיב - מכתביות. גומי. קלאס. איך נפלו גיבורים mai

זורבבל

New member
השעון הביולוגי שלי בשיא אונו ../images/Emo9.gif

שמו להם רגל (או חבל במקרה שלי)?

.m

New member
מה אתה חושב?

אני הייתי מלכת הכיתה. החבר שלי היה מלך השיכבה. כל היום חילקתי הוראות על ימין ועל שמאל וכולם קפצו לדום. האמת היא שבכיתה ה, הבנתי שכל משחקי הכח האלה (מלכת הכיתה, המקובלים, וכו´) פשוט לא עובד בשבילי. לא מתאים להתנהג באכזריות לאנשים. לא מתאים לי לעשות דברים מסויימים שמצפים ממני רק מתוקף המעמד. לא מתאים לי להלחיט בשביל אחרים מה לחשוב. אז קמתי ונטשתי את המערכה... mai (איזה וידוי יצא לי פה...)

לירוי25

New member
הגם אתה??

יאללה חברה, להוציא את כל השלדים מהארון! עושים נקיון פסח!

.m

New member
קיד וידאו! אוי, כן....../images/Emo99.gif

גמני הייתי בהופעה... ואפילו קיבלתי (מקושרת שכמותי) פוסטר חתום של הסולן הפלסטיקי... נו... משהו סקוט...
mai

למעלה